Koti Uutisia Kotimaa Porin valtuustoryhmät tuomitsevat kaupungissa levitetyt kansallissosialistiset mainokset

Porin valtuustoryhmät tuomitsevat kaupungissa levitetyt kansallissosialistiset mainokset

9

Porin kansanpetturit ovat yhtyneet puoluerajojen yli kritisoimaan kaupungissa levitettyjä kansallissosialistisia mainoksia. Eniten puolueita surettaa se, että vaalimainoksissa kerrotaan asiat kuten ne ovat. Näin ollen heidän saamattomuutensa kansan asioiden hoitamisessa paljastuu kansalaisille.

Samaan hengenvetoon kun he kritisoivat poliittista toimintaa, samat kansanpetturit puhuvat kansanvallasta ja demokraattisista arvoista. Heille ei ilmeisesti käy mielessä se, että se mistä he kritisoivat kansallissosialisteja on juuri sitä demokratiaa, jota he itse väittävät edustavan.

Porin valtuustoryhmien yhteiskannanotossa todetaan muun muassa, että vaalit ovat kansanvallan ydin, ja hyökkääminen vaalitoimintaa vastaan on hyökkäys kansanvaltaista yhteiskuntaamme vastaan.

Puolueiden kritisoiminen ei siis Porin valtuustoryhmien mielestä ole osa kansanvallan ydintä.

Lähde: Yle

9 KOMMENTIT

 1. Hyvä PVL 👍🏻 Totuus noista kusettajapuolueista pitää tuoda esiin ja sen te teette juuri oikealla tavalla.. Kiitos. Toivotaan että kansa saadaan hereille.

 2. https://www.youtube.com/watch?v=8BtLYvdgHJo

  “All the world suffers from the usury of the Jews, their monopolies and deceit. They have brought many unfortunate peoples into a state of poverty, especially farmers, working-class people, and the very poor.” Pope Clement VIII 1592

 3. Pikemminkin puolueet ovat ydin ja niiden arvostelu on hyökkäys puoluevaltaa vastaan. No kyllähän nuo kaikki tietävät edustavansa todellisuudessa kommunismia ja vieläpä vihollisen komennuksessa

  • Siis korruptoidun puoluevallan ydin. Vihollinen komentaa puolueoligarkkien kautta koko koneistoa.

 4. Noilla on kivat kokouspalkkiot ja kommunistin moraali. Rehellinen ihminen ei heidän perseitään voi enää pyyhkiä.

 5. Tuokin porukka on sen näköistä että niillä on todella vähän annettavaa yhteisten asioiden hoitamiselle. Kasvojen ilmeistä näkee jo että jokaisella on oma vahva mielipiden asioihin ja että se pitää saada kaikkien kuulluksi sekä sitä pitää ajaa eteenpäin. Näidnekin ihmisten tehtävänä olisi ollut kaupungin yhteisten asioiden ajaminen kaikkien parhaaksi. Ja siinä kohtaa olisi pitänyt mm. sanoa EI matuonvaasiolle. Ja ajaa ne heti maasta pois. Mutta ei, Porikin on niin mädäntynyt ja sisäänpäin lämpiävä kaupunki ettei sitä heti usko.

  Mitä tulee näiden “tuomistsemiseen” niin mitä sitten? Rikoslain pykälät ei täyty ja silloin ne saa olla materiaalista ihan mitä mieltä ne tahtoo. Se on kuitenkin demokratiaa että sitä jaetaan. Sitä ei tarvitse vastaanottaa, mutta halukkaille sitä jaetaan.

  Näidenkin jäärien kohdalla mainos olisi voinut olla toisenlainen, jos ne olisivat hoitaneet tehtävänsä toisin.

 6. “Pakolaisille”, “kurdeille” (=irakilaisille), pedofiileille, sodomiiteille jne. on hyvät oikeudet kyllä Suomessa. Poliitikko se vasta on hyvin suojattu! Katsokaa vaikka Vanhasta, Lehtomäkeä, Sipilää, Kaikkosta ym. tuomittuja rikollisia. Varmaan pian tulee immuniteetti heille murhaankin.

 7. Siinä on kuvassa niin joutavaa sakkia kuin vain voi olla! Sisäpiiri on pyörinyt vimmatulla vauhdilla ja savuverhon hälvettyä tuonne on istahtanut tuollaisia. Kuntapolitiikka on aivan yhtä mädäntynyttä kuin valtakunnan politiikkakin. Kunhan vieteriä vedetään vielä vähän tiukemmalle, niin valta tulee väkisinkin vaihtumaan, ja jos ei hyvällä, niin sitten pahalla. Näin ei voi kuitenkaan enää jatkua.

 8. Kansallissosialismi näyttäisi olevan yhdistävä voima myös niille, joita vastaan se on suunnattu. Punttien tutinaa Porissa.

Comments are closed.