Koti Uutisia Kotimaa Silminnäkijät: Paikalliset kiittelivät Kohti Vapautta! -holokaustitempausta Tampereella

Silminnäkijät: Paikalliset kiittelivät Kohti Vapautta! -holokaustitempausta Tampereella

2

Kansallissosialistinen Kohti Vapautta! -liike järjesti Tampereen keskustassa sunnuntaina tempauksen, jonka yhteydessä pidettiin puhe, jaettiin lentolehtisiä ja poltettiin Israelin lippu. Tapahtuman pääteema oli “holokausti”.

Aktiivit muistuttivat tamperelaisia muun muassa siitä, että tasan 75 vuotta sitten juutalainen Nakam-terroristijärjestö yritti murhata 6 000 000 saksalaista Israelin ensimmäisen presidentin tuella. Tästä valtamedia ei koskaan muistuta suomalaisia.

Tempaus oli suuri menestys, sillä pian siihen ottivat kantaa paitsi Suomen suuret mediat myös presidentti Sauli Niinistö. Eliitti yritti luoda valheellista mielikuvaa, jossa “koko Suomi” tuomitsisi kansallissosialistien toiminnan.

Tosiasiassa paikalla olleet äärivasemmistolaiset kirjoittivat sosiaalisessa mediassa ja blogeissaan, että paikalliset ihmiset osoittivat suosiota aktiiveille.

“Olivat pitäneet puhetta myös Keskustorilla, kertoi silminnäkijä Silakoissa. Bussia odottanut henkilö oli kiittänyt natseja hyvästä puheesta”, kirjoitti anonyymi antirasisti PunkInFinland-palstalle.

Uuden Suomen blogisti Merja Nurmi puolestaan sadatteli: “Banderollissa lukee ‘Kohti vapautta’. Näyttää hienolta. Näyttää oikein hienolta, jos ei tiedä, mistä on kyse. – – Puhetta kuulemma kiiteltiin. Taitava retoriikka saa vaikka ummetuksen kuvailemisen kuulostamaan ihanalta, kansallisromantiikkaa tihkuvalta viisauden helmeltä.”

Toimituksen saamien tietojen mukaan paikalla olleet äärivasemmistolaiset eivät uskaltaneet edes yrittää ottaa fyysistä kontaktia kansallissosialistien kanssa. Vaikuttaakin siltä, että Tampere on valkoinen kaupunki!

Lähteet: Uusi Suomi, PunkInFinland, Kohti Vapautta

2 KOMMENTIT

  1. Minä en ainakaan tuomitse, hieno tempaus ja hienoa että tässä maassa oikeasti on kaduilla aktivisteja vastustamassa suomalaisvihamielistä (((rahavaltaa))). Tuotakin saatanan jutkujen perseennuolijaa, joka myös sattuu olemaan maamme presidentti, lammaslaumat äänestävät… ikään kuin äänestäisivät sen puolesta, että tulevat mielellään orjuutetuksi ja syrjäytetyksi. Sale on ensimmäisiä äänitorvia tekemässä Suomesta täysin poliisivaltiota, Briteistä ja Saksasta voimmekin nähdä mihin sitä ollaan menossa. Yrittää saada tyytymättömän kansalaiset hiljaiseksi pelottelulla ja painostuksella… KEHTAAVAT vielä puhua demokratiasta ja sananvapauden puolustamisesta…

  2. Merja Nurmen mielestä asia on hieno mutta ei nähtävästi voi sitä myöntää koska agenda ei salli. Uskon näin olevan monen muunkin kohdalla.

Comments are closed.