Koti Uutisia Kotimaa Israelissa vieraillut Niinistö pöyristyi holokaustipäivän tapahtumista Suomessa

Israelissa vieraillut Niinistö pöyristyi holokaustipäivän tapahtumista Suomessa

7

Suomen presidentti ja pahamaineinen rahaelitisti Sauli Niinistö on raivoissaan niin sanottua vainojen uhrien muistopäivää ympäröineistä tapahtumista. Niinistö on viimeisen viikon ajan kiertänyt maailmaa juhlistaakseen sitä, että Neuvostoliitto miehitti Auschwitzin 75 vuotta sitten. Matkallaan Niinistö vieraili muun muassa Israelissa.

Suomessa valtamedian holokaustimuistopäiväuutisointi sai yllättävän käänteen kansalaisaktivistien tempauksien vuoksi. Tampereella kansallissosialistinen Kohti Vapautta! -liike järjesti katutapahtuman, jossa kuultiin sionisminvastainen puhe ja poltettiin Israelin lippu. Turussa tuntemattomiksi jääneet henkilöt vandalisoivat synagogaa.

Niinistö kommentoi tapauksia Yleisradiolle todeten, että tempaukset heijastavat “laajempaa rasismia”. Rahaelitistin mukaan “niin rasismin kuin antisemitismin kasvu on huolestuttavaa ja ne ovat ilmiöinä hyvin lähellä toisiaan”.

Todellakin näin näyttää Turussa käyneen ja Tampereellakin lippuja on poltettu. Se on hyvin huolestuttavaa. Miten siihen sitten voidaan puuttua? Meillähän on oikeuslaitoksessakin asiaa käsitelty, se on hyvä. Minullakin on tarkoitus asiasta vielä puhua, presidentti totesi.

Lähteet: Yle, Kohti Vapautta

7 KOMMENTIT

 1. Illu-demonit ovat kyllä tämän lehden puolellaKIN, sillä muuten tämä olisi jo kaadettu.

 2. Hienoa toimintaa Kohti Vapautta kansanliikkeeltä! Juutalaisten sätkynukke ja rahaelitisti, sionistipresidentti Sauli Niinistö pohti toimittajille Auschwitzissä, miten “pahuuden” voisi tunnistaa yhteiskunnassa ja puuttua mahdollisiin vainoihin ennen kuin ne pääsevät alkamaan.

  ” – Minusta nimen omaan niin, ettei se pahuus leviäisi. Olisi hyvä olla tietoinen siitä, mikä ihmisen ajaa yhtäkkiä kääntymään pahaksi, tavallisetkin ihmiset. Varmasti joitain propagandisteja aina on, mutta miten he saavat mukaansa muita, se on se mikä minua huolettaa erityisestihän sanoi Ylelle.

  Merkkejä on presidentin mukaan myös Suomessa.

  – Natsilippuja heiluu ja nyt tämä Turun tapahtuma, ne ovat selviä osoituksia siitä, että meillä on tälläisiä henkilöitä.

  Niinistö tuomitsi Turun synagogaan kohdistuneen ilkivallan maanantai-iltana myös Twitterissä. Hän totesi presidentin kanslian julkaisemassa twiitissä, että teko on ehdottoman tuomittava.

  – Rasismille ja antisemitismille ei tule antaa tilaa, Niinistö painotti.

  Hän muistutti kaikkien olevan vastuussa siitä, ettei pahuus arkipäiväisty ja leviä.

  – Olemme sen velkaa myös tuleville sukupolville.”

  “Mikä ihmisen ajaa yhtäkkiä kääntymään pahaksi” Tämä Kansanpetturi voisi katsoa peiliin ja miettiä, että kukahan se todellinen pahis onkaan? Ilmeisesti rahaelitisti ja sionisti Niinistön mielestä juutalaismiehittäjien toteuttama palestiinalaisten kansanmurha, vainot ja sortaminen ei ole pahuutta, mutta auta armias jos juutalaisia kritisoidaan ja terroristivaltio “Israelin” lippu poltetaan niin se on sitten “absoluuttista pahuutta”. Helvetti miten tekopyhä kapitalisti paskiainen meillä on presidenttinä.

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/0c8c1e3d-f521-4dbd-bfbd-2674068904ec

  • Pahuus on löytynyt. Sauli Niinistön kavereista. Syyriassa jo vajaat 20 000 ihmistä, suuri osa lapsia ja naisia, ovat “luovuttaneet elimiä” juutalaisten ritualistien operaatioissa, jossa myös Turkin viranomaiset ovat mukana. ISIS -rituaalimurhaajien peiteoperaatio jolla vierittää “syy” islamille?

   SGT-report, vaihtoehtoinen uutiskanava, jatkaa pedofiili-paskojen paljastamista.
   V A R O I T U S Tämä voi olla sitä materiaalia josta New Yorkkin poliisi oksensi, vaikka ovat nähneet paljon murhattuja yms työnsä puolesta:

   https://www.bitchute.com/video/uy0bF-PFpFI/

   “I am struggling pressing the like button but I need people to understand what we are up against…. pure evil. Pray for the souls of those little angels…”

 3. Rasisminvastaisuus, antisemitismi ja monikulttuurisuus ovat koodisanoja sille että saadaan maksimaalisesti ihmisiä juurettomiksi, jotta heidät on helppo “niittää “saatananpalvoja-kulttien julmuus-bisneksien uhreiksi. Siksi Sauli Niinistö, Maja Henriksson, Emma Kari ja Li Andersson rakastavat monikulttuurisuutta.

 4. Haavisto? Rituaalimurhabisneksiin sekaantuneita naisia Suomeen “ISIS-terroristien” maahantuonnin nimiin?

  Siksi pyrkimys toteuttaa tämä Suomen lakisääteisiä proseduureja kiertäen?

  Syvään vihaan perustuva juurettomuuden massatoteuttaminen lastemme kouluissa propagandan ja levottomien lastemme keskuuteen istuttamisen keinoin – hienoa bisnestä eliitille?

  Jo tänään on lasten huumekäyttö eskaloitunut kun pelon ilmapiiri on läsnä lastemme arjessa monikulttuurisuuden hedelmänä. Tästä seuraa rikkoutuneita perheitä, lapsia jotka saadaan helposti saalistajien groomaukseen ja uhreiksi kaikelle helvetilliselle. On meillä hieno hallintovalta?

 5. HUOMAA: Tämä on vain väite, mutta perusteltu sellainen:

  Meille on saapunut Syyriasta paljon ihmisiä. Monet heistä paljastuivat myöhemmin, että tulevatkin jostakin muusta maasta. Kuvio voi olla osittain se, että nämä ovat jonkun sairauden takia kuolemaan tuomittuja rikkaita, joille on tehty elinsiirtö mustilla markkinoilla. Koska tätä ei saa paljastaa, täytyy näille luoda uusi elämä muualla, josta entiset tuttavat eivät heitä löydä. Siispä matkat Eurooppaan ja muualle. Perheet saapuvat myöhemmin. Nämä tietävät myös asiantilasta.

  Veronmaksaja on tietysti tyytyväinen voidessaan auttaa, koska ei tiedä että osa tulijoista on maksanut ison summan rahaa siitä että kanssaihminen on murhattu “sodassa” ja saatu elin tältä. 5000 Euroa matkasta Eurooppaan on pientä elinkaupan hintoihin verrattuna.

  • Aika saatanan rikas saat olla jos sinulla 5000 euroa matkoihin ja sitten tuohon väittämääsi elinsiirtoon — kuinka paljon: 10 000 euroa? 25 000? 50 000?

   Suomesta ei kovinkaan monelta löydy tililtä edes tuota 5000 euroa.

Comments are closed.