Koti Uutisia Kotimaa Naistenhakkaaja-silakka Aki Nummelin: äärioikeistolla salainen koulutusjärjestelmä

Naistenhakkaaja-silakka Aki Nummelin: äärioikeistolla salainen koulutusjärjestelmä

13

Naistenhakkaajana tunnettu Vasemmistoliiton pitkäaikainen aktivisti, nykyään myös Silakkaliikkeessä pahoinvointiaan purkava Aki Nummelin on keksinyt, mistä ”äärioikeisto” saa voimansa käydä väittelyitä poliittisista aiheista. Vastaus on tietenkin, että äärioikeisto saa salaista tukea ja koulutusta joltakin vaikutusvaltaiselta miljardööriltä, joka maksaa palkkaa somessa vaikuttaville ihmisille heikentääkseen työväenluokan vaikutusvaltaa ja saadakseen sen aktiivit tuntemaan olonsa toivottomiksi. Nummelin avautui asiasta Silakkaliikkeen Facebook-sivulla.

Nummelinin mukaan ”äärioikeiston” argumentointi on sen verran taidokasta, että siihen on koulutettu ihmisiä. Koulutuksessa on käyty läpi, miten keskittyä äärioikeistolle vahvoihin teemoihin sekä miten väistellä vastapuolen argumentteja. Koulutuksen läpikäyneet eivät kuitenkaan jatka keskustelutaitojensa edistämistä ilmaiseksi, vaan saavat somevaikuttamisestaan rahaa nimettömältä miljardööriltä, jolla on varaa sijoittaa satoja miljoonia Internet-vaikuttajien palkkoihin, sillä Nummelinin mukaan kukaan ei voisi tehdä tätä ilmaiseksi.

Nummelin ei tietenkään voi edes ajatella vaihtoehtoa, jossa hänen oman viiteryhmänsä argumentit ovat niin surkeita, että kuka tahansa asiastaan hieman lukenut kykenee argumentoimaan Nummelinin ja hänen Silakkatoverinsa kumoon. Nummelin, joka on itse ollut poliittisesti aktiivinen 1980-luvulta lähtien, ei myöskään ilmeisesti itse suostu tekemään asioita vapaaehtoisesti ja omasta tahdostaan, vaan kaikesta on saatava palkka.

Kansallinen Vastarinta vuotaa nyt julkisuuteen sisäpiiritiedon, jota olemme varjelleet koko olemassaolomme ajan: kansallismielinen aktivismi tapahtuu lähestulkoon täysin ilman suojatyöpaikkoja, palkkaa tai muitakaan mukavuuksia, sillä kansallismielisellä liikkeellä ei ole omaa globaalia George Sorosta takanaan.

13 KOMMENTIT

 1. Aki Nummelinin käsitys siitä mikä on äärioikeistoa, on hatara. Hän nimeää kansallissosialistit äärioikeistoksi, tätä voi pitää todellisena asiantuntemattomuutena.
  Harhaiset kuvitelmat rahoituksesta kertovat paljon Aki Nummelinin maailmankuvasta. Toki kansallissosialistien argumentointi on taidokasta, verrattuna vaikka Silakkaliikkeen vihankyllästämiin uhitteluihin.

 2. Tämä nyt taas on viikon trolli. Näinhän se on, jokainen puhuu käsityskykynsä mukaan.
  “Koulutusjärjestelmä” tässä tapaukseksessa on ollut kotikasvatus, ja vielä ainakin muinoin toiminut koulujärjestelmä, joka takasi ainakin verbaalisten ja kirjallisten taitojen kehittymisen. Lisäksi vasemmisto-ideologian vastaisesti on totuttu maalaisjärjen käyttöön, sekä jätetty ne huumeet popsimatta. Ja tästäkö pitäisi vielä saada rahaa? Kuvittelevat raukat meidänkin puolen olevan ostettavissa, kuten omansa. Jos näiden silakoiden ideologia sisältää näin paljon järjellistä köyhyyttä ja hengellistä laiskuutta, niin meidän onneksi nämä kapakalat tulee kaatumaan omaan mahdottomuuteensa ihan ilman meidän panostusta.

  Ja mitä tämä mätä silakka tarkoittaa argumentaation väistelyllä. Tätä “argumentaation väistelyä” harrastaa heidän oma piirinsä, kun ongelmalliseksi koetut puheet yritetään tukahduttaa ja vasta-argumenteiksi heilutetaan natsikorttia poliittisen koneiston jakaessa “kiihottamis” ja “vihapuhe”
  -tuomioitaan. Osoittavat siinä tavallisellekin kansalle mikä mädännäisyys koneistoa ohjaa.

  “Tällä tavoi vähennetään kaikkein tehokkaimmin työväenliikkeen vaikutusta ja saadaan sen aktiivit kokemaan olonsa toivottomiksi”. Näin, tulihan se itku sieltä. Paskaa puhumalla kun ei enää pärjää niin aletaan hakea sympatiaa, vielä jostain itseä tyhmemmästä, tässä kohden joukkohysteriaa potevasta kollektiivista. Mitä jos kansa vaan on ymmärtänyt tämän marxilaisen työväenliikkeen kusetukseksi, sen agitaattorit huijareiksi ja johtajat rikollisiksi ja alkaa puhua “unelmaa” vastaan vaan ihan silkasta inhosta tuota “unelmaa” kohtaan. En minä ainakaan siihen rahaa tarvinnut.

 3. Tarkoittaako tuo naisia hakkaava kummeli hahmo äärioikeistolla perinteisiä kapitalistipuolueita, kuten kokoomusta vai koshernationalisti/valeoppositiopuolueita kuten sionistipuolue perussuomalaisia, joita voi kutsua äärioikeistoksi. Luulen, että hän tarkoittaa “äärioikeistolla” kansallissosialisteja, etnonationalisteja ja muita kansallisradikaaleja.

 4. Tarkoittanee kaikkia niitä, jotka eivät edusta hänen omaa näkemystään. Tuollaisten mielipiteillä ei ole väliä.

 5. Porin vassarit potki tämän raukan varkaan pois riveistään.
  Ei herätä luottamusta eikä sympatiaa, täysi luuseri ja lusmu.
  Aivan säälittävä tämä Porkan turvapartion hupiukko!
  Puuha-Aki vaan huutelee Liinaharjan suuntaan..

 6. Vastauksenani Nummelinin kysymyksiin esitän, että olen kyllä huomannut, että Kansallisen Vastarinnan kieliasu kestää vertailun mihin tahansa ammattimaisesti tai harrastuksena toimitettuun suomenkieliseen julkaisuun. Vaihtelua on toki kaikissa eikä yksikään julkaisu selviä täysin ilman huomautettavaa. Taustalla vaikuttava koulutusjärjestelmä on todellakin olemassa ja se saa rahoituksensa Suomen kunnilta ja valtiolta. Kyseisen koulutusjärjestelmän johtoporras on toki ajoittain vasemmiston hallussa, mutta järjestelmän jatkuvuutta edustavat yksittäiset viranhaltijat säilyttävät poliittiset mielipiteensä hallituskausien yli. Osa heistä on väistämättä mielipiteiltään oikeistolaisia eikä järjestelmä siitä huolimatta, että sen johto ajoittain vetääkin vahvasti vasemmalle, onnistu iskostamaan vasemmistolaisia mielipiteitä kaikkiin oppilaisiin eikä poistamaan heiltä kykyä itsenäiseen ajatteluun ja mielipiteiden muodostukseen, ymmärrettävästi Nummelinin ja hänen toveriensa suureksi harmiksi.

 7. Ei tuo tampio tietenkään tajua että korkealla älykkyysosamäärällä varustettuja henkilöitä on ns. äärioikeistossa pilvin pimein.

 8. Vasemmiston ex-silmäterä ja pitkäaikainen monikulttuuriaktiivi Aki Nummelin on jälleen kerran tehnyt itsensä naurunalaiseksi. Muistan hyvin kun hän väitti turvapaikanhakijoiden tekemiä raiskauksia natsien false-flag-operaatioiksi. Nummelinin harhaisessa mielessä turvapaikanhakijat ovat niin kertakaikkisen puhtoisia, etteivät he voi olla syyllistyneitä minkäänlaiseen rikolliseen toimintaan. Koska ”Puuha-Aki” ei kykene myöntämään turvapaikanhakijainvaasion ongelmallisuutta ja vahingollisuutta suomalaisille, aloittaa hän loanheiton niitä kohtaan, jotka häntä itseään kaikkein eniten kiukuttavat eli kansallismielisiä. Nummelinin mukaan natsit haluavat ”lietsoa paniikkia puhumalla lööperiä pakolaisista poliisilaitoksella”. Teljän seurakunnan päälliköksi tämä kun kerran kehui nuoruudessaan rahoittaneensa suoraan Etelä-Afrikassa valkoisia surutta teurastanutta kommunistista ANC-terroristijärjestöä. Hieno mies!

 9. Kaipa tämä tyyppi aivan tosissaan on. Vai että “äärioikeisto” osaa kirjoittaa ilman kielioppivirheitä ja jättää ehkä välin pilkun ja pisteen jälkeen. Totta. Ainakin tämä lehti osaa. Se on vaikeaa tai jopa mahdotonta, ellei aivoja ole kytketty mihinkään Enigma-himmeliin, minkä kahvaa Putin samalla pyörittää.

  Jos luet tätä herra bunch-line, niin on osattava kirjoittaa vähintäänkin erinomaisesti, (minkä voinkin todeta tästä sellaiseksi heti) jos haluaa arvostaa lukijakuntaansa.

  Nyt analysoin teikäläisten “käsialaa” ja argumentointikykyä. Te ette jaksa oikeinkirjoitusta, koska sitä ei ole helppo lukea kuten Twitteriä, mikä on pääviestimenne ja missä ei lauseet ole liian pitkiä, eikä kirjoitusvirheistä tarvitse jaksaa välittää. Argumentointi on kanssanne ollut yleensä melkein yksipuolista. Ette vastaa kysymyksiin ja jos vastaatte, alatte yleensä haukkumaan natseiksi täysin kesken ns.”debattia”. Olemme huomanneet sen johtuvan siitä, ettette keksi vasta-argumenttia ja kytkeydette jonkinlaiseen safe-moodiin, kuten jotkut säikähtäneet eläimet.
  Debattiin teidän kanssa jos pääsee, voi melkein taputtaa itseään olkapäälle.

  Huomio! Minä en kirjoita tähän lehteen. Kunnia siitä menee muille. Olen aina pitänyt tämän julkaisun virheettömästä ja järjestelmällisestä tekstistä, mistä saa kuvan ammattimaisuudesta joka taas pitää lukijansa ikäänkuin pihdeissä.

  Julkaisun kirjoitustaitoko se aiheutti mahanpuruja ja ihmetystä niin paljon, että sellainen vaatisi mielestäsi ryhmän korkeakoulutettuja journalisteja?
  Paljastan että kirjoitustaidon alkeet opetetaan Suomessa viimeistään alakoulussa ja ihmiset ketkä kirjoittavat tekstiä paljon, oppivat virheistään ja käyttävät sitä tietoa hyväkseen seuraavalla kerralla aivan tiedostamattaan. Oikoluku on omasta mielestäni tärkeää onpa kyse sitten tekstiviestistä tai oikeasta lehtiartikkelista.

  En muuten ole ikinä jaksanut ottaa mitään kantaa tekemisiisi, joten tämä on ainoa kerta – enkä olisi sen ikinä uskonut tapahtuvan tällä alustalla.

  Muista sitten palkata itsellesi avustaja tulevaisuudessa kirjoittamaan kiukunpurkauksiasi. Joidenkin teikäläisten käsialat oppii tunnistamaan aika helposti.

  PS. Kiitos kirjoittamastasi vastineesta Aki Nummelinille. Oli hauska ja kryptinen. Kiitos myös kommentoijille.

 10. Yli vuosikymmenen mädättäjien kanssa väitelleenä voi todeta ettei heidän selättämiseensä mitään koulutusta tarvita. Samat ikivanhat teesit ja “argumentit” jotka on kumottu jo vuosikymmeniä sitten. Kun on yhden mädättäjän kanssa väitellyt on väitellyt jokaisen mädättäjän kanssa. Esimerkkinä nyt kun Suomi alkaa ottamaan kiinni Ruotsia matujen raiskailussa on sieltä nyt lainattu jo vuosikymmen sitten kumottu “ilmoitusherkkyys” argumentti. Sama pätee feminismiin, eivalkoiseen maahanmuuttoon, pikkuhattujen monipoleihin, transuiluun, seksuaalisten perversioiden normalisointi jne jne jne

Comments are closed.