Koti Uutisia Ulkomaat Puolalaispoliitikot julistavat LGBT-ideologiasta vapaita vyöhykkeitä

Puolalaispoliitikot julistavat LGBT-ideologiasta vapaita vyöhykkeitä

2

Puolan Laki ja oikeus -puolue on kevään vaaleja silmällä pitäen päättänyt aloittaa kampanjoinnin haitallista länsimaista LGBT-ideologiaaa vastaan. Monet puolueen kunnanvaltuutetut ja poliitikot ovatkin alkaneet julistamaan kaupunkeja ja maakuntia kyseisestä myrkyllisestä ideologiasta vapaiksi vyöhykkeiksi.

“LGBT-ideologia on maahantuotu uhka puolalaiselle identiteetille, kansallemme ja sen olemassaololle ja siten koko Puolan valtiolle”, sanoi puolueen kansanedustaja Jaroslaw Kaczyński. Hän tuomitsi myös Varsovan pormestarin ehdotuksen homoasioiden lisäämisestä koulujen seksivalistuksen opetusohjelmaan, sanoen sen olevan “hyökkäys perheitä ja lapsia vastaan.”

Puolan pääministerin, Mateusz Morawieckin mukaan Laki ja oikeus -puolueen julistuksilla ei ole mitään todellista juridista merkitystä mutta niiden symbolinen merkitys on selkeä.

Lähde: Independent

2 KOMMENTIT

  1. Suurin osa maailmasta (Kiina, Japani, Venäjä, Koreat, Bangladesh, Indonesia, Pakistan, Intia, Nigeria, Venäjä, Meksiko, Etiopia, Brasilia, Filippiinit, Egypti; yht. 4 800 000 000 ihmistä) tuskin väittävät LTIPEDOBBQ²-touhusta liiemmin. Noissa maissa varmaankin keskitytään oikeisiin ongelmiin ja epäkohtiin, joita taatusti riittää.

    • Suomi (5 500 000 asukkia) keskittyykin hoitamaan somalien, afgaanien ja irakilaisten hyvinvointia. Kaikesta muusta voidaan leikata, jotta em. ryhmillä on hyvä olla — Suomessa.

      Sairas, sairas maa. Saavat kalusetut kämpät, puhelimet (ja puhelin/internetlaskun, joka suomalaisen täytyy itse maksaa), TV:t, videot, digiboxit, vaatteet, lastenvaunut, ajokortit, autot jne. Suomalainen, joka on pitkään sairauslomalla, saa Kelalta vain korkomenoihin avustusta, jos asuu omassa talossa. Jos lyhennät lainaa tonnin kuussa, korkoihin saat juuri ja juuri sen 200 €. Loiset asuvat täysin ilmaiseksi; KAIKKI on maksettu ja tullaan maksamaan hamaan loppuun asti, joka toivottavasti koittaisi pian.

Comments are closed.