Koti Uutisia Siirtolainen pelotteli poliisia Saksassa voodoonukella raiskattuaan naisen

Siirtolainen pelotteli poliisia Saksassa voodoonukella raiskattuaan naisen

1
UK_voodoo
(Kuvituskuva)

Saksan Lauda-Königshofenissa asuva siirtolainen seurasi 19-vuotiasta naista makuuhuoneeseen Würzburgissa ja raiskasi hänet siellä. Tultuaan pidätetyksi kodissaan afrikkalaismies yritti pelotella poliiseja afrikkalaisella voodoomagialla ja vaati tulla vapautetuksi, sillä muutoin poliisit saisivat odottaa pahinta.

Poliisitarkastaja ei ollut vakuuttunut, sillä hänelle ei tapahtunut pidätyksen jälkeen mitään. Maahanmuuttaja tosin tuomittiin neljäksi vuodeksi vankilaan raiskauksesta Würzburgin valtionoikeudessa.

Bad Mergentheimissä mies oli jo tuomittu kahden vuoden ja neljän kuukauden rangaistukseen 13-vuotiaan raiskauksesta. Päästyään ehdonalaiseen hän pakeni Norjaan ja yritti hakea turvapaikkaa sieltä, mihin ei kuitenkaan myönnytty. Kun oikeus tuomitsi miehen uudemman kerran, afrikkalainen totesi tähän, että tuomio johtui täysin hänen ihonväristään.

Lähde: Diversity Macht Frei

1 KOMMENTTI

  1. Tämä ilmeinen neekeri ei onneksi ollut kyllin älykäs juoksemaan pakoon. Kuulemma Saksan poliisi ei saa silloin ottaa kiinni, koska se olisi väkivaltaa. Mistä lie luin tuonkin.

Comments are closed.