Koti Uutisia Sosiaalisen median jätit allekirjoittavat EU:n sensuurisäädöksen

Sosiaalisen median jätit allekirjoittavat EU:n sensuurisäädöksen

5

UK_FB_sensuuri

Facebook, Twitter, Google, YouTube ja Microsoft hyväksyivät tiistaina EU:n ohjesäädöksen “nettivihan” sensuroinnista 24 tunnin sisällä Euroopassa. Sopimuksen mukaan vihapuheesta epäillyt sivut tutkitaan ja poistetaan tästä lähin vuorokauden kuluessa. Sivustot ovat lisäksi lupautuneet tiivistämään yhteistyötään “vihapuhetta” vastaan taistelevien järjestöjen kanssa; niitä tuetaan nettisivuilla ja niiden sanomaa levitetään edelleen.

Viime kuukausina EU:n hallitukset ovat hyökänneet sosiaalisessa mediassa terrori-iskujen ja tunkeutujakriisin seurauksena käytyä keskustelua vastaan, ja jotkut näistä ovat uhanneet sosiaalisen median sivuja oikeustoimilla.

Juutalaisjärjestöt pitävät sopimusta tervetulleena: “Tämä historiallinen sopimus ei olisi voinut tulla parempaan aikaan”, sanoi Moshe Kantor, Euroopan juutalaisen kongressin puheenjohtaja.

Lähde: Daily Stormer

5 KOMMENTIT

  1. Milloin “vihapuhetta tukevat järjestöt” pitää kieltää vankilatuomioiden avulla?

  2. Kun Israel murhaa syyttömiä, viattomia pikkulapsia Gazassa nämä kyseiset firmat eivät reagoi asiaan mitenkään. Kun joku sanoo rumaa rumaksi ja pahaa pahaksi, niin se tulee heidän mielestään kieltää, koska sehän paljastaisi myös nämä firmat rikollisfirmoiksi.

  3. Hyvin toimi netitön elämä, 90-luvulla ei ollut kuin pelkkaa amerikan tekstiä ilman kuvia netissä. Paholaisen ohjailema zombiyhteiskunta nyt, jossa ajattelu on rikos.

Comments are closed.