Koti Uutisia “Sen pedofiilin tappaminen oli elämäni paras päivä”

“Sen pedofiilin tappaminen oli elämäni paras päivä”

6

Yhdysvaltalainen pariskunta tuomittiin tiistaina elinkautisiin vankeusrangaistuksiin pedofiilin ja tämän vaimon murhista. Valkoista nationalismia kannattava pariskunta naureskeli kuullessaan tuomionsa.

Jeremy ja Christine Moody oikeudessa.
Jeremy ja Christine Moody oikeudessa.

Pohjoiscarolinalainen pariskunta Jeremy ja Christine Moody saivat tiistaina elinkautiset vankeusrangaistukset kahdesta murhasta. He myönsivät surmanneensa 59-vuotiaan Charles Parkerin, koska tämä oli tuomittu aiemmin seksuaalirikoksista. Parkerin vaimo oli Christine Moodyn mukaan “sodan uhri”.

Viranomaisten mukaan Jeremy Moody ampui molempia uhreja, minkä jälkeen Christine Moody viilsi naiselta kurkun auki. Tekoa ennen uhreille oli kerrottu yksityiskohtaisesti, miksi heidät tullaan surmaamaan. Itse teko tapahtui viime vuoden heinäkuussa. Moodyillä oli myös tarkoituksena jatkaa samalla linjalla, ja seuraava kohdekin oli jo valittuna. Poliisi sai heidät kuitenkin valvontavideoiden avulla kiinni ennen seuraavaa iskua.

Oikeudenkäynnissä pariskunta yritti saada 30 vuoden tuomiota elinkautisen sijaan, jotta he voisivat nähdä vielä lapsiaan ja vanheta yhdessä. Tuomari oli kuitenkin eri mieltä ja antoi maksimirangaistuksen.

“En kadu mitään. Sen pedofiilin tappaminen oli elämäni paras päivä”, Christine Moody sanoi toimittajille poistuessaan oikeussalista.

Tuomituilla on yhteyksiä paikalliseen skinheadryhmään, jolla puolestaan on juutalaisjärjestö SPLC:n mukaan “historiaa seksuaalirikollisten kimppuun hyökkäämisessä”. Oikeudessa ei kuitenkaan pystytty osoittamaan, että ryhmällä ja nyt käsitellyillä rikoksilla olisi ollut mitään tekemistä keskenään.

Charles Parker oli tuomittu kahdesta eri seksuaalirikoksesta. Vuonna 1991 hän kohdisti tekonsa lapseen ja vuonna 2003 uhrina oli 31-vuotias nainen. Koska kyseessä oli rikoksenuusija, on mahdollista, että Jeremy ja Christine Moody pelastivat teollaan Parkerin mahdollisen seuraavan uhrin.

Lähteet: Daily Mail, Fox Carolina

Aiheeseen liittyen: Kansallismielinen tappoi pedofiilin

6 KOMMENTIT

  • Periaatteessa oikea lähtökohta, mutta viattoman ihmisen surmaaminen syyllisen tappamisen jälkeen ei ole oikein. En tajua miten voit ihannoida syyttömän murhaa vaikka se ei edes ollut välttämätöntä

   • Jos asuu pedofiliasta tuomitun rikoksenuusijan kanssa niin “viattomuus” on vähän niin ja näin.

   • Pedofiilin vaimo oli hyväksynyt miehensä aikaisemmat teot (olettaen, että tiesi niistä), joten ihan ansaittu kuolema hänellekkin. Tämä vaimo on ollut antamassa olemassaolollaan pedofiilille onnellista elämää, mikä on väärin.

    Sen lisäksi, että kaikki pedofiilit ja seksuaalirikolliset pitäisi tappaa, niin myös heidät, jotka hyväksyvät näiden teot, lakien säätäjät, joiden säätämien lakien vuoksi pedofiileille ei anneta kunnollisia rangaistuksia ja tuomarit, jotka antavat tuomionsa lakipykälien alapäästä.

    • näinhän se on, mutta eikös rangaistus pitäisi antaa teon perusteella. Pedofiili kyllä ansaitsi kuolemansa, mutta tämän vaimon pelkkä hyväksyminen ei yllä kuolemanrangaistuksen tasolle. Jos oikeus olisi toiminut niin pedofiilille kuolemantuomio ja vaimo vankilaan raiskattavaksi.

 1. Muuta vikaahan tässä ei ole kuin että viattomat taas saivat myös vuotaa verta.

Comments are closed.