Koti Uutisia Kansallismielinen tappoi pedofiilin

Kansallismielinen tappoi pedofiilin

2

Kalifornialainen valkoinen nationalisti on tuomittu vähintään 26 vuodeksi vankilaan pedofiilin tappamisesta. Teko tapahtui vuonna 2009.

48-vuotias Charles Francis Gaskins on saanut pitkän vankeusrangaistuksen surmattuaan tuomitun seksuaalirikollisen. Gaskinsin vaimo, 43-vuotias Sandra Sheaves, sai 8 vuoden vankeustuomion avunannosta tekoon, mutta koska hän on jo kärsinyt vankeusrangaistustaan, hän vapautunee parin kuukauden sisällä.

Pariskunta oli ottanut 66-vuotiaan Neil Hayesin asumaan kotiinsa, sillä Gaskins oli aiemmin tutustunut häneen ollessaan vankilassa. Kun hyväntahtoiselle pariskunnalle selvisi, että Hayes olikin tuomittu lastenahdistelija, päätti Gaskins ottaa oikeuden omiin käsiinsä. Hän surmasi Hayesin asuintalonsa autotallissa lyömällä tätä useita kertoja suurikokoisella kivellä päähän.

Nyt annetusta vankeustuomiosta on herännyt runsaasti keskustelua Internetissä. Vaikka Gaskinsin tekoa voisi luonnehtia “brutaaliksi”, se on silti herättänyt myötätuntoa ja jopa ihailua häntä kohtaan. Esimerkiksi brittilehti Daily Mailin kommenttiosiossa eräs kommentoija kirjoittaa, että “hän teki maailmalle palveluksen ottaessaan pedofiilin pois kaduilta”. Puolestaan valkoisten nationalistien suosimalla Stormfront-keskustelufoorumilla eräs käyttäjä kirjoittaa, että “tuolle miehelle tulisi myöntää Rautaristi!”.

 
Lähde: Daily Mail

2 KOMMENTIT

Comments are closed.