Koti Uutisia Kotimaa SDP johtaa kannatusmittauksia

SDP johtaa kannatusmittauksia

13

Suomalaiset uskovat vieläkin voivansa vaikuttaa maan rappeutumiseen äänestämällä samoja vanhoja puolueita. Tuoreimman gallupin mukaan SDP:stä on tulossa maan suurin puolue tulevissa vaaleissa. SDP:n kannatus on noussut 22 prosenttiin.

Toisella sijalla kannatusluvuillaan on kokoomus 19,6 prosentin kannatuksella. Kolmas sija jää keskustalle 15,7 prosentin kannatuksella. Suurimpia tappioita kokee vihreät, jonka kannatus jatkaa laskemistaan. Vihreiden kannatus on uuden gallupin mukaan 12 prosenttia.

Lähde: MTV

13 KOMMENTIT

 1. Voi voi. Eikö vieläkään Suomen kansa tajua kuka näitä Galluppeja manipuloi. Kantar TNS Oy. Eero Lehden johtama /manipuloiva dominantti. Kuka vitun spede edes pitää näitä oikeina lukemina.

  • Todennäkösesti on vielä ihan todenmukaiset lukemat. Samat lampaat siellä vaihtaa puoluetta mitä äänestävät ja toivovat, että JOS TÄLLÄ KERTAA EIVÄT KÄÄNTÄIS TAKKIA NIIN

  • No kyllä viime eduskuntavaalien suosituin ehdokas oli muuan Juha Sipilä joka johti myös galluppeja.

   Voi tietysti aina väittää että ääniä on manipuloitu, mutta mitä itse olen tavallisten suomalaisten keskusteluita sivusta kuunnellut, niin kyllä siellä moni vaan uskoo näihin valtapuolueisiin edelleenkin.

   Se että sinulla on silmät auki, ei tarkoita sitä että valtaosalta vaalikarjaa olisi silmät auki.

 2. Se on ihan sama, mikä noista kolmesta korruptiopuolueesta on “suosituin”, sillä aina vaan upotaan yhä syvemmälle suohon, ja hölmöläiset menee ja äänestää näitä samoja katastrofista toiseen. Tai sitten ei äänestä, mutta ääniä kuitenkin ilmestyy…?

  • Gallupit on galluppeja, mutta valitettavasti koomalampaat ja sopulilaumat uskovat niihin ja toimivat sen mukaan. “Kun kaikki muutkin ja vaarikin aikoinaan…”

 3. Totuus on että suuri osa äänestää jotain toista puoluetta vastaan, ei niinkään kannattaakseen äänestämäänsä puoluetta. Kaikki nykyiset äänestettävät vaihtoehdot ovat yhtä huonoja ja valitettavasti harva suomalainen on uskalias ryhtymään kansallismieliseksi aktivistiksi. Nykyinen puoluejärjestelmä on liian pahasti syöpynyt tämän yhteiskunnan ytimeen, joten se on iso työ saada se kaadettua, mutta se on mahdollista. Jatkakaamme voiton viitoittamalla tiellä, eläköön Vastarinta!

 4. Mikäli galluppiin on uskominen, niin suomalaiset ovat poikkeuksellisen tyhmä kansa..

 5. Kyllähän se on kun kansaa huijataan niitä äänestämään vaikka millä paskalla ja NPC laumaan kaikki uppoaa.

  Ensin vastakkainasettelua kokkareiden ja SDP:n talouspolitiikan välillä ja sitten ilmastovaaleilla vedätetään, ja kätevästi unohdetaan sekin että Rinne sanoi vielä aika lyhyt aika sitten että on tyhmää miettiä missä tilanteessa maa on 100:n vuoden päästä kun kukaan meistä ei ole silloin enää elossa, ja varmasti ajattelee nuin vieläkin. Lieköhän se syynä miksi hän niin avoimesti tukee multikultia ja muuta, lyhyellä tähtäimellähän se tuo hänelle äänestäjiä, ja pitkällä tähtäimellä hän on jo kuollut johonkin sydän- ja verisuonitautiin.

 6. Kyllä Suomen kansa on vielä niin eksyksissä, että kuluu ainakin kymmene vuotta, että heräämistä tapahtuu. Tyhmimmät ei herää koskaan vaan nauttivat alisteisesta totalitarismista. Idiootit.

  • Ei riitä, kun erehdytetty on jo 30 vuotta vähintään.
   Lammaskatras tarvitsisi oikeasti kunnon herätyksen arkirealismiin, nyt on jo autuaasti unohdettu koplaukset, sotet ja kikyt, mennään uurnille pelkästään fiilispohjalla; eikä sillä mikä on ehdokkaan todellinen meriitti kansan, yhteisön saati yksilön hyväksi.
   Periaatteessa ja realistisestikin SDP.Kokoomus,Keskusta, Persut, Vihreät ovat yhtä ja samaa puoluetta, näennäisesti vain kehitetään illuusio että ovat eri kantojen pohjalla ja juuri tämä illuusio perustuu puhtaasti tunteeseen ei arkirealismiin.
   Vasemmistokin on vain sen vuoksi mukana, että he kykenevät erittäinkin likaisiin tekoihin puhtaalla omalla tunnolla ja pitää olla “vastavoima”.

 7. Rinne on jo yhtä läski kuin Soini. Hyi helvetti.

  Apropoo, pitäisikö Nazima Razmyar palauttaa isänsä kera Afganistaniin takaisin, josta luikkivat karkuun, mokomat juutalaisrotat, varastettuaan ensin valtion ja kansan omaisuutta aitoon juutalaiskommunistiseen tyyliin.

  Ainakin Virossa, Indonesiassa, Iranissa, Latviassa, Liettuassa, Myanmarissa, Puolassa, Romaniassa, Etelä-Koreassa, Ukrainassa, Georgiassa ja Unkarissa kommunistiset puolueet ovat kiellettyjä. Toivottavasti saataisiin kiellettyä koko Euroopassa moinen juutalaisaate.

Comments are closed.