Koti Uutisia Ulkomaat Transsukupuolinen nainen voitti pyöräilyn maailmanmestaruuden

Transsukupuolinen nainen voitti pyöräilyn maailmanmestaruuden

4

Kanadalainen, biologisesti mies Rachel McKinnon on voittanut naisten 200 metrin mestareiden ratapyöräilyn MM-kilpailun. McKinnon identifioi itsensä esimerkiksi queeriksi, feministiksi, transuksi, vegaaniksi ja aseksuaaliksi.

McKinnon hehkutti voittoaan Twitterissä. Hän myös tyrmää ja estää kaikki, jotka kritisoivat hänen voittoaan. Kaikki, jotka suhtautuvat kriittisesti biologisen miehen osallistumista naisten pyöräilyyn, ovat transfobeja.

“Keskittyminen suoritustasoon on täysin epäolennainen asia, koska tämä on [transujen] oikeuksien asia. Meidän ei pitäisi olla huolissaan siitä, että transseksuaalit osallistuvat Olympialaisiin. Meidän pitäisi huolehtia ennemmin tasa-arvosta ja ihmisoikeuksista”, McKinnon kuittaa kriitikoille.

Lähde: Infowars

4 KOMMENTIT

  1. Yleisurheilun kiekossa, kuulassa, keihäänheitossa ja moukarissa vanhoina hyvinä aikoina englantilaiset käyttivät lähinnä itäisestä euroopasta tulleista urheilijattarista termiä urheileva henkilö kun oli mursunviikset ja tuhti sänki. Tietysti nykyisin poliittisesti korrekti on oletettu mies tai nais henkilö mutta lisäksi jokainen voi tuntea oman mieltymyksen tapaan ehkä noin 36 erilaista sukupuolta. Raadollisempaa on kysyä että onko tämä reilua kilpasiskoja kohtaan joilla on sovinistisen tulkinnan mukaan naisen kroppa ja voittajalla miehen. Vai olisiko sarjat oltavat miehille, naisille ja jotain ihan muuta, kun luonto ei ole ymmärtänyt luopua transfobiasta.

  2. urheilu on on muutrnki ihan syvältä jos sitä kattoo tv:stä. parempi vaan katsoa vähemmän tv:tä ja liikkua ja urheilla omaksi iloksi. mitä vähämmän ihmiset kattoo paskaa, sen vähemmän sitä joskus tuotetaan

  3. Pitäisköhän järjestää “kolmas lähtö” kaiksissa kisoissa kaikille sekopäille? Muutenhan keskikastin narsisti määrittävät kaikki itsensä mielenvikaiksi transuiksi. Ja naiset putoavat urheilusta.

    Mutta synnyttämään transut eivät pysty, vaikka kuinka keskittyisivät suoritustasoon. Siinä ei naisia voi päihittää.

Comments are closed.