Koti Uutisia Kotimaa Helsinkiläisen poliitikon rahanpesu- ja korruptio-oikeudenkäynti alkoi Helsingissä

Helsinkiläisen poliitikon rahanpesu- ja korruptio-oikeudenkäynti alkoi Helsingissä

15

Helsingin käräjäoikeudessa alkoi maanantaina oikeudenkäynti vuoden 2011 vuoden pakolaista ja kokoomuksen sekä vihreiden entistä poliitikkoa Saido Mohamedia vastaan. Somalian Mogadishussa syntynyttä Mohamedia epäillään rahanpesusta.

Poliisin mukaan Mohamed on syyllistynyt rikokseen pesemällä 44 000 euroa rikoksella hankittua lapsilisää. Mohamedin sisko tuomittiin kaksi vuotta sitten törkeästä petoksesta, koska hän ei ollut ilmoittanut Kelalle lapsien muutosta ulkomaille eikä lapsilisien maksamista katkaistu.

Siskonsa oikeudenkäynnin aikana Mohamed kertoi nostaneensa sisarensa rahoja ja lähettäneensä niitä hänelle.

Poliittisesti Mohamed on vaikuttanut monella tasolla, muun muassa Suomen Somalia-verkoston puheenjohtajana, Ihmisoikeusliitossa asiantuntijana sekä varavaltuutettuna Helsingissä. Mohamed oli myös aktiivinen puoluepolitiikassa, jossa hän vaikutti ensin kokoomuksessa. Vuonna 2016 hän siirtyi vihreisiin “arvojensa vuoksi”.

Poliittisen uransa aikana Mohamed muun muassa kritisoi sitä, että pakolaiskeskustelun yhteydessä “puhutaan vaan negatiivisista asioista, kuten siitä, että pakolaistaustaiset vain haluavat elää sossun rahoilla”.

Lähteet: Yle, Wikipedia

15 KOMMENTIT

 1. Aika jännää, miten nämä tummanvihreät ovat viime aikoina joutuneet taloudellisen hyväksikäytön uhreiksi. Jani Toivola pääministeriksi ja Saido Mohamed presidentiksi, niin saamme Suomen talouden kuntoon!

 2. Hyvä keskustelu teidän osalta! Mutta vir oriens kommentoija ei taida ymmärtää kuinka kauan nasa on valehdellut IHAN KAIKESTA mitä sieltä on tullut! Heränneiden keskuudessa ei turhaan käytetä sanontaa never a straight answer!!

  Toinen todella suuri kusetus on dinosaurukset joka viittii edes viikon perehtyä asiaan tulee nauramaan räkäisesti jurassic park elokuville ja museoille joissa “niin sanottuja dinosaurusten luurankoja”! Ja kysymys kuuluu kuka on tällä planeetalla valheiden isä kenen uskonto käskee ainoastaan valehtelemaan ja näitä uskonnon edustajia kutsutaan myös isästä perkeleestä!

 3. MIllä pätevyydellä se tuo on muka ollut Ihmisoikeusliitossa asiantuntijana? Akka pitää kaikki muita kuin somaleja 3. luokan olioina joiden on palveltava ylhäisiä somaleja kaikin tavoin.

 4. “Helsinkiläinen”.. tuo kuvotus muka. Rikollisuus sekä yleinen epärehellisyys on luontaista noille parasiiteille (alhainen älykkyys).

 5. Aika hölmöä kaikki! Ihan mahdoton ihmisten ymmärtää näiden sairaus!! Ja levinnyt niin pitkälle että uskon ettei mitään tehtävissä!!

 6. Tulee mieleen vitsi politikosta:”Milloin politikko valhetelee?? Silloin kun sen huulet liikkuu”.

  Saidossa yhdistyvät sekä politikon huonot puolet että geenien mukanaan tuomat epäterveet asiat.

  • Sinä et vaan ymmärrä. Suomen poliittinen kulttuuri tarvitsee rikastamista.

 7. Suomen poliittinen kulttuuri tarvitsee rikastamista siinä määrin että somaliyhteisöjä suojellaan siten että jopa suomenkielinen Kallio lukee somalinaapurin postiluukussa.Aina siitä lähtien kun aloittivat porukoineen yhteisövainoprojektinsa yli kaksi vuotta sitten.Samana vuonna 2016 Soros rahaa valui somaliliitolle…Metodit tunnetaan.Suoraan kadulle eivät teurasta vaan harjoittavat ns.covert harassment tyyppistä häiriköintiä 24/7.Mikälie antifa ja symppisnarkit komppaavat kivasti mukana.Suomalainen perpetraattori näyttäytyy kivasti kuvagooglella keskisormea näyttäen.Nämä ovat suoraan antaneet ymmärtää että rumat ja vanhat kuolkoot…Näin täällä kontulankaarella.

 8. Tarkoittaako varisverkosto kenties verkostoitunutta murharyhmää vanhan valtaukseen liittyen?Ne ymmärtävät jotka tietävät,mitä VANHAN VALTAUS todella tarkoitti.Samaa kuin NASAN KUUKÄVELY.

 9. Vuodesta 1967 alkaen tietty piiri valtasi maailmannäyttämön.Mafian otteita käyttäen,vallasta sokaistunut mielipuolisakki,jonka tunnolla on murhia,se vaatii lyödä leimoja ihmiseen.Ilman valkopesua heidän toimensa on puhdasta terroria ja murhaa.Se porukka joka tässäkin maassa riehui valtoimenaan ja piti syyttömiä ihmisiä panttivankeinaan,ei koskaan välittänyt köyhistä vaan sinä aikana jona tämä brutaali roskalauma taistolaisämmämafia riehui,rikkaat rikastuivat niin että 85 henkilöä omistaa yhtä paljon kuin koko muu maailma yhteensä.Kun katsot televisiota elokuvia ruutujen julkkiksia näet heidät,vanhan valtaajat.

 10. On hyvin mielenkiintoista miten vallanhimosta sokaistunut ns,vasemmisto haluaa harjoittaa katutason sosiaalista uudelleenmuovailua.Kivastihan he islamia nostavat jalustalle.Taitaa herra heillä olla yhteinen…Ei oikeutta ilman yhteistä rintamaa,Sorron yöstä nouskaa jne,vai mitä Ulla Tapaninen.Missä ne populistit ja natsit?

Comments are closed.