Koti Uutisia Rikos Saudi-Arabian epäillään auttaneen pedofiilia pakenemaan Yhdysvalloista

Saudi-Arabian epäillään auttaneen pedofiilia pakenemaan Yhdysvalloista

2

Yhdysvaltain viranomaiset epäilevät Saudi-Arabian auttaneen maansa kansalaista pakenemaan yhdysvaltalaisia pedofiliasyytteitä. Tämän lisäksi maata epäillään auttaneen kansalaisiaan pakenemaan oikeutta Yhdysvalloissa muissakin vakaviin rikoksiin liittyvissä tilanteissa, muun muassa väärennettyjen passien myöntämisellä ja lentokoneita vuokraamalla.

Asia sai alkunsa, kun Oregonin osavaltiossa sijaitseva lehti alkoi tutkimaan kadonneita Saudi-Arabian kansalaisia, joita ollaan epäilty rikoksista. Selvityksen aikana paljastui, että ainakin 17 Saudi-Arabian kansalaista on välttynyt oikeudenkäynniltä Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Melkein kaikissa tapauksissa toimintatapa on ollut sama. Kun Saudi-Arabian kansalainen pidätetään, maan diplomaatit palkkaavat kansalaiselle lakimiehen ja maksavat heidän takuunsa. Kun takuudet on maksettu, henkilö on kadonnut vaikka hänen passinsa oli paikallisten viranomaisten hallussa. Kaikki ovat katoamisensa jälkeen päätyneet takaisin Saudi-Arabiaan.

Lähde: RT

2 KOMMENTIT

  1. Eiköhän tälle kulttuuririkastajalle löydy turvallinen kotikolo jonkun suomalaisen punarkin kotisohvalta. Nyt Täitukka ja varis äkkiä kansalaisaloite ja rahakeräys pystyyn sorretun auttamiseksi.

  2. Totta kai Saudi-Arabia suojelee kansalaisiaan syystä, että ovat sen kansalaisia sekä siksi, että vääräuskoisten lasten raiskaaminen ei ole Koraanin mukaan synti eikä mikään. Päinvastoin se on parasta “kirkonmenoa” ja “uskonnon harjoittamista”, mitä vain muslimi voi tehdä, koska itse profeetta Muhammad siihen käskee osana jihadia eli sotana vääräuskoisia vastaan, jossa kuffarit murhataan viimeiseen sieluun, koska ovat alimpia olentoja, joita kuvitella saattaa muslimin näkökulmasta.

Comments are closed.