Koti Uutisia San Franciscon viranomaiset: videoiden julkaisu rikoksista on rasismia

San Franciscon viranomaiset: videoiden julkaisu rikoksista on rasismia

1

RT kirjoittaa:

Kalifornian San Franciscon julkisen liikenteen viranomaiset ovat kieltäytyneet julkaisemasta valvontakameravideoita rikoksista sanoen, että se loisi “rodullisia ennakkoluuloja”. Viime viikolla Bay Area Rapid Transit (BART) ilmoitti, ettei se aio enää antaa julkisia lausuntoja tapahtuvista rikoksista vaan jakaa vain datan nettisivu CrimeMapping.comin kanssa.

“Lisäksi paikallisuutiset nostavat esille joukkoliikenteessä tapahtuvia rikoksia epäsuhdannaisesti niin, että se vaikuttaa epäreilusti värillisiin matkustajiin johtamalla yleistyksiin mediassa ja hyvin rodullisesti loukkaaviin kommentteihin aluetta kohtaan sosiaalisessa mediassa, sähköposteissa ja puheluissa”, kertoi varapääjohtaja Kerry Hamill.

Tämä sai Debora Allenin BART:in johtokunnasta kysymään, mitä ihonvärillä on minkään kanssa tekemistä, KPIX-TV:n saamien sähköpostien mukaan.

Vastauksessa Hamill viittasi kesäkuun 30. päivän tapaukseen, jossa “noin tusina teiniä” ryösti naisen käsilaukun ja hyppäsi junan kyydistä Coliseumin asemalla Oaklandissa.

Tapauksen jälkeen sosiaalisessa mediassa lähetettiin viestejä, jotka “käyttivät ilmiselvän loukkaavaa kieltä, jossa oli mukana rasistisia nimityksiä”, Hamill kirjoitti. Hän lisäsi, että “uutiset eivät viitanneet tekijöiden rotuun, mutta silti jotkut kansalaiset loikkasivat omiin päätelmiinsä”.

Kaksi päivää aikaisemmin neljä teiniä hyökkäsi matkustajan kimppuun ja ryösti tältä kännykän Dublin-asemalla. Coliseum-asemalla tapahtui myös huhtikuun 22. suurempi selkkaus, kun 40–60 teiniä hyppäsi junan kyytiin ryöstäen seitsemän matkustajaa ja hakaten kaksi.

BART on kieltäytynyt julkaisemasta videomateriaalia kolmesta tapauksesta. Johtokunnan jäsen ei ollut vakuuttunut.

“Uskon, että ihmiset ovat oikeasti huolissaan – he pelkäävät viimeaikaisten hyökkäysten, pahoinpitelyjen ja varkauksien takia”, Allen kertoi KPIX:lle. “Mikä on BART:in prioriteetti? Onko matkustajien – kaikkien matkustajien – turvallisuus pienempi huolenaihe kuin ennakkoluulot?”

Hamill sanoo, että media suurentelee rikoksia junissa, mutta että kesäkuun tapausta seuranneina päivinä Coliseum-aseman välittömässä läheisyydessä tapahtui 118 pahoinpitelyä ja 33 ryöstöä. “Media jätti kaikki nämä tapaukset huomioimatta”, hän kirjoitti. “He tietävät, että videot tapahtumista tuovat klikkauksia heidän sivuilleen, koska pelko motivoi ihmisiä.”

Daily Stormer kommentoi:

118 pahoinpitelyä ja 33 ryöstöä, mutta koska tapauksista ei ole videomateriaalia yleisölle, niistä ei uutisoida. Tämä tarkoittaa, että media uutisoi pahoinpitelyistä vain, koska he vihaavat mustia. Tai ehkä tietysti sen takia, että näistä raportoitiin sen perusteella, onko videomateriaalia vai ei.

Oli miten oli, on tärkeää suojata mustia stereotypioilta olemalla näyttämättä näitä tekemässä rikoksia. Tietysti tämä johtaa siihen, että valkoiset luulevat junia turvallisiksi, mikä taas johtaa siihen, että mustat hyökkäävät näiden kimppuun. Tämä on kuitenkin hyvin pieni hinta siitä, että onnistuimme suojelemaan mustien tunteita. Mustat sentään joutuivat kärsimään orjuudesta. Voitteko kuvitella?

 

Lähde: Daily Stormer

1 KOMMENTTI

  1. Neekeri lähtee viitakosta mutta viitakko ei lähde neekeristä…

Comments are closed.