Koti Uutisia Lindbergin puhe: “Me tahdomme, voimme ja tulemme pyhittämään elämämme taistelulle kansamme puolesta!”

Lindbergin puhe: “Me tahdomme, voimme ja tulemme pyhittämään elämämme taistelulle kansamme puolesta!”

1

Vastarintaliikkeen ensimmäisenä päivänä Almedalenissa järjestön johtaja Simon Lindberg piti puheen, jonka hän kohdisti suoraan paikalla olleille ruotsidemokraattien rivijäsenille ja puolueen tukijoille. Lindberg halusi sanoa, että tässä ihmisjoukossa on suurta potentiaalia, mutta tämä potentiaali menee juuri nyt hukkaan ruotsidemokraattien kansalle vihamielisen puoluejohdon vuoksi.

“Teidän mielipiteenne ovat yleensä terveellä pohjalla, kaukana puoluejohdon mielipiteistä. Te toivotte radikaalia muutosta kohti kansamme tervehtymistä”, sanoi Lindberg.

Lindberg totesi, että tavalliset kovaa työtä tekevät ruotsalaiset, jotka tukevat ruotsidemokraatteja, eivät jaa puoluejohdon mielipiteitä siitä, että maahanmuuttoa pitäisi vain vähentää. Useimmat heistä ovat sitä mieltä, että joukkomaahanmuutto tulisi lopettaa. Siihen, että ruotsidemokraattien puoluejohdon ja sen tukijoiden väliin on kasvanut suuri kuilu, on Lindbergin mukaan kolme tärkeää syytä:

“Tietämättömyys ja luottamus valtamediaan, lapsellisuus sekä usko siihen, että johdolla todellisuudessa olisi toiset mielipiteet kuin mitä he julkisuuteen kertovat olevan. Kolmas syy on toivottomuus ja puuttuva usko siihen, että on olemassa vaihtoehto.” Tähän lopputulemaan Lindberg tuli keskusteltuaan ensin tuhansien ruotsidemokraattien tukijoiden kanssa.

Niille, jotka ovat tyytymättömiä ruotsidemokraattien puoluejohtoon, mutta jotka eivät haluaisi kuitenkaan tukea heitä radikaalimpaa vaihtoehtoa, Lindberg lähetti seuraavat terveiset:

“Ruotsidemokraatit johtavat kansamme häviämiseen maapallolta, vain ehkä hieman pidemmällä aikavälillä kuin mitä muut puolueet sen tekisivät. Onko todella järkevää tukea noinkin huonoa vaihtoehtoa vain sen takia, ettei teistä ehkä tunnu varmalta, että hyvästä vaihtoehdosta tulisi tulevaisuudessa todellisuutta?”

Lindberg lupasi kuitenkin kaikille niille, jotka syystä tai toisesta suhtautuvat epäillen Vastarintaliikkeen onnistumiseen poliittisten tavoitteidensa saavuttamisessa, että on vain ajan kysymys, koska näiden tavoitteiden saavuttaminen tapahtuu. “Me Vastarintaliikkeessä tahdomme, voimme ja tulemme pyhittämään elämämme taistelulle kansamme puolesta!”, lupasi Lindberg.

Lopuksi Lindberg kehotti kaikkia niitä, jotka ovat ennen ajatelleet äänestävänsä ruotsidemokraatteja seuraavissa vaaleissa mutta jotka ovat tulleet ehkä toisiin ajatuksiin, jättämään kuitenkin äänestyslipukkeen laatikkoon mutta kirjoittamaan siihen sen ainoan vaihtoehdon nimen, joka voi pelastaa kansamme totaaliselta tuholta: Pohjoismainen Vastarintaliike.

Teknisten ongelmien vuoksi joitakin osia alla olevasta puheesta puuttuu. Ongelmaa korjataan kuitenkin parhaillaan, ja tämän jälkeen julkaistava versio tulee olemaan kokonainen.

Lindbergin puhe (vain ruotsiksi):

Lähde: Nordfront.se

1 KOMMENTTI

Comments are closed.