Koti Uutisia Alaikäisen raiskauksesta epäilty vangittiin – syy poliisin salamyhkäisyyteen selvisi

Alaikäisen raiskauksesta epäilty vangittiin – syy poliisin salamyhkäisyyteen selvisi

4

Viime perjantaina Helsingin Pitäjänmäessä tapahtui niin sanottu puskaraiskaus, jonka uhrina oli 16-vuotias tyttö. 25-vuotias tekijä pääsi karkuun, mutta poliisi kertoi, että mies oli tallentunut valvontakameran kuvaan. Epäillyn kuva toimitettiin kaikille Helsingin poliisipartioille, jotka ryhtyivät etsimään miestä. Hän jäi kiinni lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Malmilla.

Monet kuitenkin ihmettelivät lauantaina sosiaalisessa mediassa, miksei poliisi kertonut tekijän tuntomerkkejä kansalaisille vaan piti tiedot itsellään, vaikka vakavaan rikokseen syyllistynyt tekijä oli edelleen karkuteillä. Tänään vangitsemisoikeudenkäynnissä selvisi, että kyseessä on maahanmuuttaja tai mahdollisesti turvapaikanhakija, mikä selittää poliisin kummallisen toiminnan. Alaikäisen tytön raiskaamisesta vangitun miehen nimi viittaa Irakiin.

Poliisin arvomaailmasta saa hyvän käsityksen, kun vertaa heidän metodejaan eri rikosasioiden välillä. Esimerkiksi Haminassa poliisi julkaisi medialle kuvat miehistä, joiden epäiltiin liimanneen “rasistisia” tarroja. Sen sijaan tietoa maahanmuuttajaraiskaajasta ei haluta saattaa yleisön tietoon.

 

Lähde: MV-lehti

4 KOMMENTIT

  1. Helsingin ryhmät voisivat käydä tuolla raiskauspaikan tienoilla liimaamassa “rasistisia” tarroja. Katsotaan, julkaiseeko poliisi sitten heti vihaliimaajien kuvat taas.

Comments are closed.