Koti Uutisia Ulkomaat Saksan tuomioistuin: raiskaajille oikeus bordellivierailuihin “terapiasyistä”

Saksan tuomioistuin: raiskaajille oikeus bordellivierailuihin “terapiasyistä”

9

Saksan eliitti on keksinyt jälleen uuden keinon häpäistä oikeusjärjestelmäänsä. Tuomioistuimen linjauksen mukaan raiskaajilla on oikeus bordellivierailuihin, koska huorilla on heihin “terapeuttinen vaikutus”.

Kuten Suomessa, myös Saksassa arabi- ja afrikkalaismaahantunkeutujat ovat rajusti yliedustettuja raiskaustilastoissa. Käytännössä Saksa siis rahtaa maahan rotumuukalaisia raiskaamaan valkoisia ja palkitsee raiskaajat tämän jälkeen veronmaksajien rahoittamilla bordellikäynneillä.

Veronmaksajina myös siis raiskausten uhrit joutuvat kustantamaan elämänsä pilanneiden rikollisten huoraseikkailut. Eliitti on perustellut järjestelmää väittämällä, että bordellikäynnit auttavat raiskaajia terveempään kanssakäyntiin naisten kanssa.

Käytäntöä on sovellettu eri puolilla Saksaa jo ainakin vuodesta 2001 lähtien. Saksassa prostituutio on laillista, mutta suurilta osin järjestäytyneen maahanmuuttajarikollisuuden kontrollissa. Valtio toisin sanoen rahoittaa ulkomaalaisten mafiaryhmiä varmistaakseen, että viattomia naisia satuttaneiden saalistajien kaikki seksifantasiat saadaan täytettyä.

Lähde: Breitbart

9 KOMMENTIT

 1. Kansa, tai oikeastaan populaatio, äänestää sen puolesta.
  Vaalituloksien perusteella voisi oikeutetusti sanoa, että jokainen kansa on ansainnut omat hallitsijat.

  • Näin on, olen tullut samaan tulokseen, demokratia toteutuu vaikka kansa tuhoaa itsensä äänestämällä kansanpettureita. Tosin kun oikeuslaitos ei tuomitse kansanpettureita, vieraiden valtioiden ja juutalaisten kätyreitä on vika siinä, että käytännössä ei ole omaa valtiota vaan ulkopuolisten temmellyskenttä.
   Muuten, terapiasyistäkö presidentti Sauli Niinistö kävi Harri Jaskarin huoratalossa, jos kävi, niin tämän terapiamuodon tehottomuus on tässä todistettu.

  • vain tyhmät uskoo, ettå jollain vaalituloksilla on oikeesti väliä, “demokratiassa” tietty rotu päättää asioista, oli vallassa punaiset tai siniset. vastarintaliike on suomen ja pohjoismaiden todellinne ja varteenotettava oppositio. ei tavallisilta ihnisiltä jotka lukee kyseisenrodun omistamaa mediapolin probagandaa, voida olettaa että he jotain tajuaisivat, mistä ne edesvoisivat. jokaisen täällä sivulla on levitettävä totuuden sanaa, niin jokupäivä ne vielä tajuavat. tämä ongelma mikä tänäpäivänä vaivaa koko eurooppaa, ei ole uusi, vastaava ongelma oli jo tulilla 20-30 luvun taitteessa, sillon Adolf Hitler tovereineen sai torjuntavoiton, ikävä kyllä vaan torjuntavoiton. ja näitä vastaavia ongrlmia on ollut eripuolilla maailmaa tuhansien vuosien ajan, nyt vaan kyseinen ongelmanaiheuttaja “rotu” on erittäin vahva, koska heillä on panttivankeina, saksa, britannia, yhdysvallat, venäjä, kiina, japani, ranska, ukraina jne ja monia muita.

  • Täytyy myös muistaa, että kansalle ei anneta mitään oikeita vaihtoehtoja tässä “demokratiassa”. Kaikki valtapuolueet ovat samaa paskaa! Parlamentaariset ratkaisut eivät enää auta. Kansallissosialismi on ainoa ratkaisu! Suomalaiset, liittykää Kohti Vapautta tai SoO -kansanliikkeeseen! Nuorille on myös hyvänä vaihtoehtona erittäin potentiaalinen Kansallissosialistinuoret järjestö -> KS-nuoret.com

   Kansa kaduille, petturit vastuuseen!
   Eläköön Voitto!

  • Marxilainen demokratia koostuu huoneesta taynnä pölkkypäitä jotka eivät tarvitse vannoa uskollisuuttaan kenellekkään, eikä he voi ottaa vastuuta omista virheistään koska ovat enemmistön takana!

 2. Mitä seuraavaksi? Pedofiileille kahden keskisiä tapaamisia lapsien kanssa “terapiasyistä”. Hetkinen, onhan näitä jo ollut, kuten hyvä esimerkki Suomesta: Vuolle Setlementti on järjestänyt aikuisten maahantunkeutujien ja suomalaisten pikkulasten välisiä tapaamisia Oulussa.

  Oksettavaa!

 3. Siis että jos raiskaa, niin palkkioksi yhteiskunta maksaa porttolakäynnit? Matu raiskaa valkoisen naisen ja saksalainen kustantaa vielä lisää valkoisia naisia pantavaksi. Eli raiskaus kannattaa matulle.
  Ongelma ei ole mutiaisten naisen puute, vaan he käyvät “hiljaista sotaa” Eurooppaa vastaan ja raiskaus on sodankäynnin muoto.

 4. Jos vahingossa ammun matun vaikka maalitauluun yritin, saanko vankilassa siis ampumatunteja jotta osuisin paremmin ensi kerralla. Entä jos ajan jonkun kännissä kuoliaaksi, voinko ehdonalaiseni aikana harjoitella kännissä ajamista jossain?

Comments are closed.