Koti Uutisia Rikos Israelin presidentti Perulle: Juutalainen huumediileri vapautettava vankilasta!

Israelin presidentti Perulle: Juutalainen huumediileri vapautettava vankilasta!

4
niinisto rivlin
Sauli Niinistö vieraili Rivlinin luona Israelissa tammikuussa.

Israelin presidentti Reuven Rivlinin mukaan goyim-valtioilla ei ole oikeutta vangita maahan tunkeutuvia juutalaisia huumediilereitä. Rivlin teki näkemyksensä selväksi kovistellessaan Perun poliittista johtoa.

Rivlin vaati Perun presidentti Martin Alberto Vizcarra Cornejoa vapauttamaan vankilasta 24-vuotiaan juutalaisen Israelin kansalaisen nimeltä Hodaya Monsonego. Juutalainen vangittiin, kun Perun poliisi löysi hänen hallustaan valtavan 28 kilon kokaiinilastin.

Globaalit sionistiset tiedustelupalvelut, kuten Mossad ja CIA ovat vuosikymmenten ajan rahoittaneet rikollisia operaatioitaan huumekaupalla. On mahdollista, että presidentin tukema huumekauppias ei olekaan kuka tahansa rivi-israelilainen siviili.

Tapaus ei ole ensimmäinen laatuaan. Hiljattain Rivlin ja Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu painostivat Venäjän presidentti Vladimir Putinia armahtamaan juutalaisen marihuanasalakuljettajan, Naama Issacharin. Myös Issachar on Israelin kansalainen. Lopulta Putin taipui.

Jewish Telegraphic Agencyn mukaan “Israel juhlisti” Venäjän vapauttamaa juutalaista huumerikollista. Netanjahu lensi henkilökohtaisesti Moskovaan noutamaan Issacharin takaisin Israeliin, mikä oli valtava nöyryytys kaikille venäläisille, jotka ovat suoraan tai läheistensä kautta joutuneet kärsimään huumevitsauksesta.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

4 KOMMENTIT

  1. Nouskoon kansallissosialismi Venäjällä ja Etelä-Amerikassa!

    • Nouskoon kansallissosialismi Euroopassa ja Amerikka saisi murtua vedenpaisumuksen alle. Eikun hetkonen, ainahan he ovat olleet murtuneita.

Comments are closed.