Koti Uutisia Saksalaiset protestoivat uutta uutissensuuria oikeusministeriöllä

Saksalaiset protestoivat uutta uutissensuuria oikeusministeriöllä

2

Noin 50 saksalaista kansallismielistä kohdisti mielenilmauksen Saksan puolustusministeriöön Berliinissä perjantaina. Tapahtuma oli protesti sananvapautta vastaan kohdistuvista massiivisista hyökkäyksistä Saksassa.

Ryhmä saapui paikalle kuorma-auton ja kymmenmetristen tikkaiden kanssa kiivetäkseen ministeriön katolle samalla kun he käsittelivät soihtuja, poliisin edustaja kertoi Die Welt -lehdelle. Jutun mukaan mielenosoittajat vaativat oikeusministeri Heiko Maasin eroa ja Euroopan unionille vahvempia rajoja samalla kun jotkut ottivat tempaukseen osaa DDR:n kansanpoliisin univormuissa.

Poliisi päätyi kuitenkin pysäyttämään ryhmän ja pidättämään mielenosoituksen johtajat. Muutamaa tuntia myöhemmin mielenosoittajat, joita ei pidätetty, jatkoivat mielenosoitusta pitämällä ministeriön edessä banneria, joka kritisoi mielipiteiden kriminalisointia.

Keskiviikkona Maas esitteli parlamentille lain, joka vaatii sosiaalista mediaa poistamaan viittaukset ei-valkoiseen invaasioon Saksassa. Sama koskisi kaikkia uutisia, jotka eivät tule valtion hyväksymiltä lähteiltä. Ironisesti mainittu syy uudelle laille on “demokratian suojelu”. Laki on niin räikeästi vastoin ihmisten oikeuskäsitystä, että jopa liberaali Vapaa demokraattinen puolue on kutsunut sitä “uhaksi sananvapaudelle”. Vaihtoehto Saksalle -puolue taas aikoo tehdä valituksen perustuslailliselle oikeusistuimelle.

Suuri joukko järjestöjä on ilmaissut vastustavansa lakia, ja osa näistä julkaisi “sananvapauden julistuksen” vastustukseksi lakiin, kun luonnos hyväksyttiin huhtikuussa. Näihin ryhmiin kuuluvat muun muassa Wikimedia Deutschland ja Reporters Without Borders sekä Internet-aktivisteja kuten Chaos Computer Club. Lisäksi useat asianajajat ovat ilmoittaneet, etteivät he usko lain olevan vallitsevan lain mukainen. Jopa vaihtoehtomedian ja rasisminmetsästyksessä erinomaisesti kunnostautunut Facebook on ilmoittanut lain menevän liian pitkälle.

Lähde: The New Observer

Lue myös:

Facebook ja Twitter käyvät vaihtoehtomediaa vastaan
Sosiaalisen median jätit allekirjoittavat EU:n sensuurisäädöksen

2 KOMMENTIT

  1. ”demokratian suojelu”. Heiko Maas on äärikommunisti, joka ajattelee kuten Neuvostoliitossakin sekä DDR:ssä, jotka olivat täynnänsä sairaan kieroja “sanaväännöksiä”. “Suojella demokratiaa”. Elämän suojelu tarkoittaa noin ajatellen “napin” ampumista niskaan soramontun reunalla, jonka jälkeen “suojeluspyhimys” potkaisee tämän joukkohautaan muitten raatojen seuraksi.
    Tuo orwelilainen “sanoilla leikittely” tietää vaarallisia ja yhtä pimeitä aikoja kuin pimeällä keskiajalla ja sitä ennen jolloin inkvisitio riehui pitkin Eurooppaa kuin rutto täydellisen Katollisen kirkon mielivallan sekä vääristeltyjen vallanhimon Raamatun tulkintojen irvokkaasta hyväksikäytöstä, jonka vaikuttimena olivat vain Pyhän istuimen Rooman Paavin hovin valtataistelut ja rikkauksien haalimistarkoituksessa tehtävät murhat ja ihmisten vainot ilman mitään järjellistä tai oikeuteen perustuvaa syytä.

  2. Tässä nähdään että valloitettuna maa-alueena sionistit hallitseva yhä edelleen Saksaa 2+4 sopimuksella. Saksalla ei ole edes omaa lainsäädäntöä koska sitä muutetaan sinististen oligarkkien toimesta aina siihen suuntaa joka tuo niille eniten rahaa.

    JA ne henkilöt jotka pyllistävät eniten ja nielevät kaiken, saavat “parhaat” virat. Kuten Heikokin. Eikä hän näe että hänellä, perheellään tai suvullaan ei ole mitään tulevaisuutta euroopassa. Nimi Maas on mustattu kerralla yhden henkilön toimesta. Hänen ahneutensa vuoksi.

    http://www.ccc.de

Comments are closed.