Koti Uutisia Ulkomaat Saksalaiset haluavat amerikkalaissotilaat ulos maastaan

Saksalaiset haluavat amerikkalaissotilaat ulos maastaan

4

42 prosenttia YouGovin kyselyyn osallistuneista saksalaisista haluaa heittää Saksan alueella oleskelevat noin 30 000 amerikkalaissotilasta ulos. 21 prosenttia ei osannut sanoa kantaansa kysymykseen, ja 37 prosenttia puolestaan antaisi amerikkalaissotilaiden olla maassaan. Tutkimuksen tilasi saksalainen uutistoimisto DPA ja se tehtiin useita päiviä ennen USA:n presidentin saapumista Nato-huippukokoukseen Brysseliin viime viikolla.

Tutkimus osoitti myös, että noin 75 prosenttia saksalaisista vastustaa Donald Trumpin vaatimuksia jokaisen Nato-maan puolustusmenojen nostamisesta ainakin kahteen prosenttiin bruttokansantuotteestaan (BKT). Saksa on yksi niistä monista Nato-maista, jotka eivät käytä budjetistaan kuin pienen osan sotilaalliseen sektoriin.

Samaan aikaan kun saksalaiset ovat ilmaisseet tahtonsa kysymyksessä, tekevät muiden maiden hallitukset päinvastoin. Esimerkiksi Puola on tarjonnut kaksi miljardia dollaria siitä, että USA perustaisi pysyvän sotilastukikohdan Puolan rajojen sisäpuolelle osana laajempaa strategiaa venäläistä aggressiota vastaan. Näin kirjoittaa Ben Wolfgang The Washington Timesille, jolla on kyseenalainen asema vahvan uuskonservatiivisten mielipiteiden kannattajana. Wolfgang kirjoittaa myös Liettuan haluavan maahansa lisää amerikkalaista sotilaallista edustusta.

Nato-huippukokouksen aikana Trumpin puheenaihe siirtyi Saksaan, jonka hän sanoi olevan vapaamatkustaja, joka hyödyntää USA:n armeijaa maksamatta omaa siivuaan kuluista. Tutkimus alleviivaa, että Saksan ja USA:n välillä on kasvava kuilu, aivan kuten USA:n ja muiden Nato-maiden välilläkin.

– Heidän täytyy välittömästi alkaa lisätä maksujaan. Saksa on niin rikas maa. He puhuvat siitä, että he ovat ajatelleet nostaa omaa osuuttaan hitusen vuoteen 2030 mennessä. Heidän pitäisi kuitenkin maksaa enemmän välittömästi, huomenna, ilman että se on mikään ongelma. Mielestäni tuollainen toiminta ei ole oikein USA:ta kohtaan. Meidän täytyy tehdä tälle asialle jotain, koska emme suvaitse sitä. Emme vain voi suvaita. Ja se on väärin, sanoi Trump.

Lähteet: Nordfront, The Washington Times

4 KOMMENTIT

 1. Saattaa olla että amerikkalaisista halutaan eroon. Mutta tosiasia on että Saksa on vieläkin miehitetty maa-alue eikä valloittajilla ole halua sieltä lähteä.

  Toinen asia on sitten talous. Aikoinaan kun maassa oli paljon amerikkalaisia, harva heistä puhui saksaa. Moni pizeria ja ravintola eli sillä että ne vaihtoivat dollarit D-markoiksi. Todella huonolla kurssilla. Ja kun -90 luvun alussa suurin osa amerikkalaisista lähti maasta, katosi 100-dollaria päivärahaa per sotilas maan taloudesta. Vasta siinä vaiheessa saksalaiset huomasivat miten suuri tulonlähde kielitaidottomat amerikkalaissostilaat olivat.

  Nyt tuntuu että nykypolvi on unohtanut tämän tulonlähteen. Pikaisesesti laskien 30 000 sotilaan taloudellinen tulovirta maalle kuin maalle on hyvästä. Sitäpaitsi, nehän asuu omissa tukikohdissaan jolloin eivät pahemmin edes häiritse kansalaisia.

  • Valloittaja on valloittaja, siinä ei päiväraha paljoa paina. Saksa kuuluu saksalaisille.

  • Ei pidä uhiohtaa myöskään sitä, että saksan valtion varat ovat Federal Reserven hallinnassa samoin kuin kultavaranto.
   Elikkä jos merkel ei hyppää silloin kun Rothschild puhaltaa pilliin, niin tulee vaikeat oltavat taloudellisesti.
   Sionistit ovat pedanneet oikein mukavat painostukeinot saksan itsenäistymisen estämiseksi.

 2. Se ei ole mahdotonta että USA saattaa siirtää toimintojaan euroopassa esim. Saksasta maahan jossa toiminta edellytykset ovat paremmat. Verrakkaapa esim. vaikka Tsekkiä, Puolaa, Unkaria, Slovakiaa, Slovenia, Albania, Kroatia, Romania, Bulgaria.

Comments are closed.