Koti Uutisia Kotimaa “Turku ilman natseja” -mielenosoituksen taustalla monikulttuurisuusfanaatikkoja

“Turku ilman natseja” -mielenosoituksen taustalla monikulttuurisuusfanaatikkoja

7

Facebookiin ilmestyneen “Turku ilman natseja” -sivun mukaan mielenosoituksen järjestäjiin kuuluvat Arttu Minkkinen (vas.), Amro El-khatib (vas.) ja Kati Systä (vihr.). Yleisradion vaalikoneen perusteella järjestäjiä yhdistää työttömyyden lisäksi varaukseton tuki maahanmuuttoa ja turvapaikanhakijoita kohtaan.

On erittäin irvokasta, että tapahtuman järjestäjät syyttävät Vastarintaliikettä “uhrien ja heidän läheistensä kärsimyksen hyväksikäyttämisestä”, vaikka he itse ajavat kansanmurhapolitiikkaa, joka mahdollisti Turun terrori-iskun elokuussa 2017.

Arttu Minkkinen
Amro El-khatib
Kati Systä

7 KOMMENTIT

  1. “suoraselkäisiä”, no ainakin tuosta roskasakista saa hyvät naurut. Vaikka ihmettelen, että kuinka joku Suomalainen voi vajota noin alas ja kääntyä omia veljiään ja sisariaan vastaan. No muurilla on tulevaisuudessa tilaa..🙂 Maanpetturirotat!

  2. Toi oli hauska toi kulkueen keulahahmo kun se kirkui flasetissa niin että melkein ääni murtui. Olisi armeija tehnyt hyvää senkin äänen avaukselle. No, mutta näin uoriso toteuttaa itseään. Ja ehkä sekin tuntee tehneensä jotain josta voi sitten vanhempana kehuskella.

  3. Asiayhteys jäi hämäräksi, keiden uhrien/läheisten, Holmodorin?
    Kynä ei kuitenkaan liikahdakaan kun kysesseen tulee Sipilä, Soini, Salolainen, Katainen, Stubb etc. jotka ovat toimillaan heikentäneet tahallisesti suomalaista hyvinvointia ja ajanut monia ihmisiä itsemurhiin, asunnottomuuteen, tuloloukkuihin, työttömyyteen etc. omia kansalaisia puhtaalla punaisella fasismilla.
    Niin sitä malkaa omassa hyvinvointisilmässä ja parasiittielämässä ei nähdä.

  4. Nämä ovat kuin paikallisen hoitolaitoksen suljetulta karanneet…

Comments are closed.