Koti Uutisia Ulkomaat Espanjan korkein oikeus vaatii lisäämään maahantunkeutujien määrää

Espanjan korkein oikeus vaatii lisäämään maahantunkeutujien määrää

1

Espanjan korkein “oikeus” on määrännyt hallitusta ottamaan vastaan aiempaa enemmän elintasopakolaisia. “Oikeuden” mukaan hallitus ei ole täyttänyt EU:n vaatimusta, jonka mukaan Espanjan on otettava vastaan vähintään 16 000 Italian ja Kreikan rannikoilta käännytettyä tunkeutujaa.

Espanjan rooli pakolaiskriisissä nousi otsikoihin, kun Italian uusi hallitus päätti estää maahantunkeutujia kuljettaneita “pelastusaluksia” saapumasta satamiinsa.

Korkeimman “oikeuden” mukaan Espanja on täyttänyt alle 13 prosenttia maahantunkeutujien vastaanottovelvollisuudestaan. Tuomioistuin määräsi hallitusta avaamaan rajat välittömästi entistä suuremmille tunkeutujavirroille.

Korkeimman “oikeuden” tuomarit niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissa ovat alkaneet lobata entistä aggressiivisemmin vapaan maahanmuuton puolesta. Äänestäjien tukiessa entistä maahanmuuttovastaisempia poliitikkoja on pakolaispoliittinen valta päätetty siirtää demokratian vastaisesti globalistisille tuomareille, pankkiireille ja erilaisille lobbausjärjestöille. Näin rajat pysyvät auki äänestäjien tahdosta riippumatta.

Lähde: Defend Europa

1 KOMMENTTI

  1. Ehkä sitten Espajan korkeimman oikeuden päättäjät maksavat näiden tulijoiden kustannukset omista varoistaan. Se joka haluaa se maksaa.

Comments are closed.