Koti Uutisia Saksa: pakolaiset tuhoavat vastaanottokeskuksia

Saksa: pakolaiset tuhoavat vastaanottokeskuksia

7
Pakolaiset Saksassa ovat alkaneet tuhota vastaanottokeskuksia keskinäisissä rotukahakoissa.
Pakolaiset Saksassa ovat alkaneet tuhota vastaanottokeskuksia keskinäisissä rotukahakoissa.

Maanantai-iltapäivänä kaksi pakolaista loukkaantui Dresdenin pakolaiskeskuksessa puhjenneessa tappelussa, raportoi uutispalvelu Focus. Kuusi muuta pakolaista pidätettiin sen jälkeen, kun irakilais- ja iranilaisjengit ottivat yhteen. Poliisi kutsuttiin paikalle hajottamaan ei-valkoisten joukkotappelu.

Aikaisemmin samana päivänä 50 poliisia kutsuttiin paikalle lopettamaan toinen joukkotappelu ei-valkoisten välillä Itzehoessa, Schleswig-Holsteinin osavaltiossa. Viisi pakolaista jouduttiin viemään sairaalaan syyrialaisten ja afgaanien taistelun jälkeen ja yhdeksän pidätettiin.

Lauantaina pakolaiset mellakoivat myös vanhoissa armeijaparakeissa Stendalissa Saksi-Anhaltin osavaltiossa. Kahdeksan pidätettiin ja useita loukkaantui.

Sunnuntaina 29. marraskuuta alkoi toinen joukkotappelu syyrialaisten ja afgaanien välillä vastaanottokeskuksessa entisessä Tempelhofin lentokenttärakennuksessa. Kaksi vartijaa ja yksi pakolainen loukkaantui. Poliisilla oli paikalla 120 virkamiestä ja he pidättivät 23 pakolaista.

Aikaisemmin samana päivänä alkoi taas toinen joukkotappelu pakolaisjengien välillä Berliinin Spandaussa. Väkivalta levisi ja satoja ei-valkoisia liittyi mukaan käyttäen palosammuttimia aseenaan. Suuri määrä kalusteita ja tusinoittain ikkunoita tuhottiin taistelussa. Ainakin seitsemän pakolaista loukkaantui vakavasti ennen kuin suuri poliisijoukko hillitsi mellakoivat ei-valkoiset.

Sunnuntaina myös pidätettiin marokkolainen turvapaikanhakija sen jälkeen, kun hän oli tahallaan polttanut vastaanottokeskuksen Huchem-Stammelnissa lähellä Kölniä. Tuhopolton motivaationa oli tappelu muutaman muun pakolaisen kanssa, joista kolme joutui sairaalaan. Rakennus tuhoutui täysin.

Lähde: The New Observer

7 KOMMENTIT

 1. Varmasti ovat kaikki rakennukset Suomessakin priimakunnossa matujen jäljiltä. Joka noiden syöpäläisten kämppiin muuttaa saa kuolemantaudin. Nää torakathan ei kunnioita pätkääkään toisten omaisuutta. Vokeissa hoetaan vain anna minu raha. Minä haluu raha heti!

   • Niin, kai ne molottaa kuka mitäkin tahi jotakin englannin tapaista
    Tosi monet kuitenki opettelee Stadin suunnalla heti kättelyssä sanat minä, raha tai paperiraha ja sanan heti. Suvakithan kantaa kottikärryllä tuholaisille rahaa koska kulttuurinrikastajat on niin söpöjä.

    • Näin on näin on. Niille pitäs opettaa korkeintaan sanat kädet, ylös, palaa, takaisin. Ja jos ei ymmärrys riitä niin kuskataan kottikärryillä ammuksia käännyttäjille. Eiköhän se viesti menisi perille.

 2. Mitä tästä opimme? Kannattaa pitää ihmisrodut visusti erillään.

 3. Juutalaiseliitti ohjaa ja rahoittaa matkan nuorille muslimisotureille. Heidän tehtävänään on slkeästi hävittää ja tuhota ja sortaa kantaväestöä. Rikostovereinaan heillä on kunkin maan eliitti,sillä niiden jäsenet ovat juutalaisten palveluksessa ja siis raamatullisen sodankäynnin vastapuoli kantaväestölle eli maanpettrueita.

Comments are closed.