Koti Uutisia Video Vastarintaliikkeen mielenosoituksesta Lundissa

Video Vastarintaliikkeen mielenosoituksesta Lundissa

3

Vastarintaliike järjesti viikonloppuna marraskuun 21.–23. päivä Refugees NOT Welcome -kampanjan, johon kuului tempauksia kolmessa eri maassa ja useissa kaupungeissa. Suurin yksittäinen tapahtuma järjestettiin Lundissa, jossa aktivistit marssivat kaupungille pitämään puheen. Nyt tästä mielenosoituksesta on julkaistu video. Kuusiminuuttisella videolla näkyy marssi, poliisin häirintää sekä pidetty puhe ruotsiksi.

 

 

Lue myös: Yhteispohjoismaista aktivismia

3 KOMMENTIT

  1. Täällä Ruotsissa alkaa todella menemään eteenpäin hommat. Ihmetellään vaan missä reaktio viime ajan mutakuono-raiskauksista viipyy?

  2. Tänään IS uutisoi, kuinka monikulttuurihelvetissä, eli Ruotsissa, nainen raiskattiin ensin kerran ja kun hän tästä tilanteesta pääsi pakenemaan niin 100 metrin päässä olikin jo vastassa toinen turvapaikanhakija ja hänet raiskattiinkin sitten toistamiseen.

    Näin Ruotsissa, joka on oikea maanpäällinen kauhujen galleria nykyään: raiskauksia, murhia, julmia ryöstöjä, käsikranaatteja, autojen polttamisia, kauppojen massaryöstelyä.

    Kansallinen Vastarinta on viimeinen rintama. Jos viimeiset oikeat naiset ja miehet eivät kestä niin lapsemme, vanhuksemme ja naisemme ja kaunis maamme uhrataan alttarille, joka vaatii raiskattuja lapsia, raiskattuja naisia, hakattuja, pahoinpideltyjä vanhuksia. Se alttari janoaa kaaosta, murhia, verta ja itkua.

    Kansallinen Vastarinta! Viimeinen toivo ennen kaaosta… Jokainen Vastarinnan mies ja nainen voi olla ylpeä siitä, että hän ei alistu tähän orjuuteen!

Comments are closed.