Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsissa tapahtuu toiseksi eniten raiskauksia maailmassa väkilukuun nähden

Ruotsissa tapahtuu toiseksi eniten raiskauksia maailmassa väkilukuun nähden

8
twitter.com/spectatorindex

Tuoreiden tilastojen mukaan vain Etelä-Afrikka päihittää Ruotsin raiskausten lukumäärässä suhteutettuna väkilukuun. Ruotsissa sattuu 100 000:tta asukasta kohden 63 raiskausta. Vastaava luku maailman kärkimaassa Etelä-Afrikassa on 132. Kolmannella sijalla olevassa Australiassa tapahtuu 32 raiskausta 100 000:tta asukasta kohden.

Pienenevä ero Ruotsin ja Etelä-Afrikan raiskauslukujen välillä on huolestuttava asia, sillä Etelä-Afrikan korkeat luvut ovat olleet suhteellisen samaa tasoa jo useita vuosia, kun taas Ruotsissa raiskausten määrä nousee räjähdysmäisesti sitä mukaa, kun maan muukalaisrotuisten määrä lisääntyy.

Tuoreet tilastot ovat saaneet monet ruotsalaiset ihmettelemään, kuinka pahaksi tilanteen täytyy muuttua, jotta saadaan muutosta aikaan.

Lähde: Nordfront

8 KOMMENTIT

  1. No tämä ei yllätä, koska Ruotsissa on niin paljon “rikastajia”. Suomessa yli puolet seksuaalirikoksista on rotumuukalaisten tekemiä. Ruotsissa varmaan 2/3 seksuaalirikoksista on rotumuukalaisten tekemiä.

    • Intia kuuluu varmastikin raiskausmaiden listalla, ihan KÄRKIKASTIIN, mutta tässä kontekstissa varmastikin pohdiskellaan rotumuukalaisten harjoittamaa seksuaalirikollisuutta. Toiseuteen kohdistuvat seksuaalirikokset kun ovat lisäntyneet ihan samassa suhteessa, kun hallinnot päästävät haittaeläimiä rajojen yli-ohi ja ali

      • Ja sieltä tuskin on saatavilla kunnollisia tilastoja, koska vain murto-osa ilmoitetaan poliisille joka vaivautuu kirjaamaan ylös vain murto-osan ilmoituksista.

  2. Etelä-Afrikka ja Ruotsihan ovat olleet jo kauan kuin kaksi mustaa pataa.

Comments are closed.