Koti Uutisia Kotimaa Poliisin kuulusteluvideo päätyi nettiin – syyttäjä selvittelee asiaa

Poliisin kuulusteluvideo päätyi nettiin – syyttäjä selvittelee asiaa

3

Maassa, jossa poliittinen oppositio kielletään samaan aikaan, kun oikeusjärjestelmä valtakunnansyyttäjästä poliisin ylimpään johtoon asti juoksee oikeudessa virkarikoksista, on jälleen paljastunut uusi poliittisen poliisin (PolPo) korruptiotapaus. Tällä kertaa syyttäjä tutkii, kuinka poliisin kuulusteluvideo päätyi nettiin videopalvelu YouTubeen.

Noin kaksi viikkoa sitten poliisin kuulustelun aikana kuvattu video päätyi YouTubeen, josta se poistettiin. Syyttäjä tutkii nyt, kuinka on mahdollista, että poliisin kuulustelussa kuvaama video ylipäätään päätyi julkisuuteen. Tutkinnan kohteena on Kaakkois-Suomen poliisi.

Lähde: Yle

3 KOMMENTIT

 1. > syyttäjä selvittelee asiaa

  Missä vaiheessa rikosten tutkinta on siirtynyt poliisilta syyttäjälle?
  — Taisi olla samalla, kun syyttömyys­olettama muuttui syyllisyys­olettamaksi. Kun oikeus­järjestelmäämme tuli periaate, että kansalaisen on alistuttava jatkuvaan valvontaan sillä uhalla, että muuten häntä voidaan auto­maattisesti pitää syyllisenä, jos ei videolta tai muuten pysty todistamaan syyttö­myyttään. Että kansalaisen pitää todistaa syyttö­myytensä valtion edessä.

  Kyseessä on ilmiselvä rikos! Miksi tätä rikosta ei tutki poliisi. Luulisi jostain kaukaisesta Suomen kolkasta löytyvän sellainen poliisi­laitos, jonka päätteeltä ei ole avattu tuota kuulustelu­videota. Poliisilaitos, joka ei olisi jäävi tämän asian tutkinnassa.
  — Vai onko syyllinen jo tiedossa! No, miksi ei syytetä?
  — Onko syyttäjälle annettu syyllinen ja hänen tehtävänsä on nyt löytää rikos!

Comments are closed.