Koti Uutisia Kotimaa Rotumuukalainen uhkasi väkivallalla bussikuskia Espoossa – sai itse nyrkistä

Rotumuukalainen uhkasi väkivallalla bussikuskia Espoossa – sai itse nyrkistä

12

Espoon Ison Omenan bussiasemalla tapahtui torstaina välikohtaus, jossa suomalainen bussikuski ja rotumuukalainen ajautuivat käsirysyyn. Tilanne sai alkunsa, kun rotumuukalainen yritti kuljettajan ohi väärennetyllä mobiililipulla.

Kuljettaja huomasi tämän nopeasti, ja vaati aggressiivista matkustajaa poistumaan linja-autosta välittömästi. Sana ei kuitenkaan mennyt perille, vaan kuljettajan mukaan matkustaja soitti hänelle suutaan ja uhkasi väkivallalla.

Tilanne päättyi lopulta pystyotteluun, jossa väärällä lipulla matkustamista yrittänyt rotumuukalainen tarttui kuljettajaa kädestä kiinni saaden itse samanaikaisesti kuljettajan nyrkistä päähän.

Pohjolan Liikenteen liikennejohtaja Johan Nykvist pitää välikohtausta hyvin poikkeuksellisena, ja tapahtunut selvitetään tarvittaessa poliisin avustuksella.

Lähde: Helsingin Sanomat

12 KOMMENTIT

  1. Hienoa! Eiköhän tuo bussikuski saa potkut ja syytteet “viharikoksesta” ja pahoinpitelystä. Löytyykö tästä videoo mistään?

    • Niimpä. HIV:n vaara on todellinen verikontaktissa. Jos bussikuskin rystysessä oli haava ja rotumuukalaisen naama auki niin tartuntavaara on olemassa.

  2. Kun näille antaa korville tarpeeksi usein ja kaikkialla niin niistä tulee vähemmän röyhkeitä.

  3. Kuljettaja saa potkut ja mulliturpa kummisedältä urhoollisuusmitallin irrotetuin päin.

  4. Noo, jospa Sale hoitaa tälle kotimaastaan sotaa ja vainoa paenneelle ja kylmässä, kolkossa ja takapajuisessa Suomessa natsien, rasistien ja ties minkä pahojen ihmisten kaltoin kohtelemaksi ja syrjimäksi joutuneelle Suomen tulevaisuuden toivolle ikioman limusiinin. Kuka sitä nyt duunareitten ja kaiken rahvaan seassa joukkoliikenteessä voi edes olettaa että näiden maailman mahtien kuuluisikaan matkustaa. Bussikuskille pisteet ja pienet sotilaalliset ( paitsi tais tulla fudut ). Ei noille periksi pidä antaa. Muissa maissa se on nähty mitä siitä seuraa. Sinänsä ihme että uskalsi miehistellä yksinään. Se ei noilta laumaelukoilta yleensä onnistu. Saatanan pelkureita.

Comments are closed.