Koti Uutisia Ruotsissa jo yksi neljäsosa väestöstä ei-ruotsalaisia

Ruotsissa jo yksi neljäsosa väestöstä ei-ruotsalaisia

1

Ruotsin tilastokeskus julkaisi tiistaina vuoden 2016 tilastoja, joihin kuuluu myös maahanmuuttoon liittyviä lukuja. Tilastot osoittavat, että viime vuonna jaettiin 60 343 Ruotsin kansalaisuuden osoittavaa todistusta.

“Koskaan aikaisemmin ei näin moni ole saanut Ruotsin kansalaisuutta vuoden aikana”, tilastokeskus kirjoittaa.

15 prosenttia koko kansalaisuustodistusten määrästä jaettiin Somaliasta Ruotsiin tulleille. Seuraavaksi suurin ryhmä oli syyrialaiset. Viime vuoden lopussa on tilastokeskuksen mukaan laskettu olevan kokonaisuudessaan “1 012 941 ulkomailla syntynyttä henkilöä, jotka ovat saaneet kansalaisuuden”. Tämä on historiallista, sillä luku on ylittänyt nyt miljoonan.

Tarkasteltaessa tilastoja siitä, kuinka suurella osalla Ruotsin väestöstä on “ulkomaalaistausta”, luvut liikkuvat yli 2,3 miljoonassa. Se tarkoittaa, että he muodostavat 23,2 prosenttia väestöstä. On myös olemassa joukoittain ruotsalaisia kuntia, joissa enemmistö väestöstä on ulkomaalaista.

Tosiasiassa Ruotsissa oleskelevien ulkomaalaisten lukumäärä on paljon suurempi, koska tilastokeskus laskee mukaan vain ensimmäisen polven maahanmuuttajat sekä lapset, joiden vanhemmista molemmat ovat maahanmuuttajia. Tilastoista puuttuvat siis kaikki toisen polven maahanmuuttajat sekä ne lapset, joiden vanhemmista toinen on ruotsalainen ja toinen maahanmuuttaja.

Tilastokeskus paljastaa, että 135 007 ulkomaiden kansalaista muutti ja siirtyi kirjoille Ruotsiin vuoden 2016 aikana. Vaikka turvapaikkahakemusten määrä väheni viime vuoden aikana, sukulaisperusteisen sekä “muun” maahanmuuton määrät pysyivät samalla tasolla kuin vuonna 2015. Turvapaikkahakemusten pitkien käsittelyaikojen vuoksi Ruotsin maahanmuuttovirasto teki 30 000 päätöstä turvapaikan saamisesta enemmän kuin vuonna 2015; viime vuonna virasto teki suuren määrän päätöksiä jo vuonna 2015 lähetetyistä turvapaikkahakemuksista.

Vuonna 2016 Ruotsin väkiluku kasvoi kaiken kaikkiaan 144 000 henkilöllä. Tämä tarkoittaa, että kaiken kaikkiaan 163 005 henkilöä muutti Ruotsiin viime vuonna. Nämä luvut merkitsevät, että Ruotsin jo entisestään ylikuormitetut asuntomarkkinat olivat pakotettuja tarjoamaan 54 468 uutta asuntoa viime vuoden aikana.

Ilman tiukkaa maahanmuuton rajoitusta ja aktiivista palauttamispolitiikkaa tulee nykyinen poliittinen kehitys johtamaan siihen, että ruotsalaiset lakkaavat olemasta etnisesti ja kulttuurillisesti. Tämä on yksinkertaista matematiikkaa, jota poliitikkojen, akateemikkojen, toimittajien ja kaikkien muiden hiukankin tilastoja silmäilevien tulisi ymmärtää.

 

Lähde: Nordfront.se

1 KOMMENTTI

  1. Kun sivilisaatiota vihaavien kulttuurimarxistien suunnitelma etenee, siirtyvät ei-valkoisten tekemät rikokset “ulkomaalaisten” sarakkeesta “ruotsalaisten” tai Suomessa “suomalaisten” sarakkeeseen. Kätevää! Etkö gojimi näe, omatkin tekevät paljon rikoksia! Soo soo, ei saa syyttää. Pitää katsoa peiliin! Sekä muuta vastaavaa kriittisen teorian muotista pursuavaa kaasuvalotusta.

Comments are closed.