Koti Uutisia Tunnettu juutalainen asianajaja ylpeilee juutalaisten ylivallalla

Tunnettu juutalainen asianajaja ylpeilee juutalaisten ylivallalla

4
Alan Dershowitz.

Los Angelesissa Yhdysvalloissa järjestettiin vastikään Israel-mielinen StandWithUs-konferenssi, jossa juutalainen asianajaja ja poliittinen kommentaattori Alan Dershowitz kerskaili juutalaisten vaikutusvallalla länsimaissa.

Dershowitz sanoi muun muassa, ettei juutalaisten tule pyydellä anteeksi sitä valtaa, joka heillä on talouteen ja valtavirran mediaan. Tätä “mahtia” ja “vaikutusvaltaa” käytetään ainakin Dershowitzin mukaan “rauhanomaisiin tarkoituksiin”. Tosiasiassa sionistinen media ja sionistien vaikutusvalta Yhdysvaltojen politiikkaan ovat johtaneet moniin hirvittäviin sotiin ja satoihintuhansiin kuolonuhreihin.

Dershowitz on muun muassa työskennellyt sen eteen, että hardcorepornoa saisi laillisesti levittää USA:ssa. Lisäksi hän on tehnyt töitä kidutuksen sallimiseksi Yhdysvalloissa. Dershowitzin on myös epäilty olleen osa juutalaisen pedofiilin Jeffrey Epsteinin pedofiiliverkostoa.

Dershowitz vastustaa omien sanojensa mukaan henkeen ja vereen amerikkalaisten oikeutta kantaa asetta.

 

Lähde: Nordfront.se

4 KOMMENTIT

 1. Ja kuinkas monesta maasta juutaliset onkaan karkoitettu historiansa aikana niiden sairaiden rituaalien vuoksi?

 2. Kuten sanottua “natsisten” göbbelsien ei tarvitse “keksiä” itse mitään valeuutisia juutalaisista ja heidän teoistaan. Kuten olen jo kirjoittanut. He laulavat kaiken itse TV -kameroiden edessä “kansan kuuluvalla äänellä.”
  Suomi kristityt ovat juutalaisen Israel valtion lumoissa ja rukoilevat sille tulenpalavasti Jumalalta suojelusta ja muutakin hyvää tuolle maalle kyynel silmin niin kauan kunnes ovat aivan hervottomia.
  Ja tämä on totinen tosi. Eräänlaisia umpi -kommunisteja ja taistolaisia, joille Neuvostoliiton vastainen onni oli se kaikkein tärkein asia maailmassa. Paskat Suomesta ja menestyksestä.
  Molemmat “ryhmät” ajattevat / ajattelivat vain omaa henkilökohtaista hyötyä ja tulevaisuudessa saatavaa palkintoa omissa “taivaissaan” kun sen hetki vain lyö.
  Suomalaisen vääräuskoisen miehen vallankin on vain käärittävä omat hihansa ja sylkästävä kämmenpohjiin kuin konsanaan Jussi teki suon laidassa.

 3. Hyvä, että juutalainen itse kertoo miten asia on, ei tarvitse mokuttajien syyttää kansallismielisiä salaliittoteorioista.

 4. Ei tämä ollut eka kerta kun nämä roistot päästävät suustaan tällaista paskaa! Vai hyvään käyttävät valtaansa! Jos murhaaminen,raiskaaminen,pahoinpitelyt,valehtelu,pettäminen,kaikkien ihmisten alhaisimpien vaistojen jatkuva työntäminen telkkarista musiikissa lehdissä,ihmisten tajuntaan on hyvää,niin ehkä minä olen sitten paha koska katson että se on väärin! Nämä roistot tulevat saamaan ansionsa mukaan,toivon että ehdin näkemään sen päivän.

Comments are closed.