Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsissa järjestetty “miesvapaa” festivaali tuomittiin syrjiväksi

Ruotsissa järjestetty “miesvapaa” festivaali tuomittiin syrjiväksi

2

Ruotsin hallituksen sosiaalista epätasa-arvoa valvova virasto on todennut Statement Festival -nimisen tapahtuman syrjiväksi. Tapahtuma järjestettiin Göteborgissa elokuun loppupuolella ja se oli kielletty miehiltä. Tapahtuma oli tarkoitettu naisille, mielikuvitussukupuolisille ja transseksuaaleille. Festivaaliin osallistui noin 5 000 henkilöä.

Ruotsissa ja EU:ssa on kielletty syrjiminen sukupuolen perusteella. Tapahtuma kun oli täysin kielletty tavallisilta miehiltä, niin havaittavissa on selvää syrjintää. Järjestäjä puolustaa tekoaan sillä, että tarkoituksena oli “selvästi lannistaa” miesten osallistumisintoa. Järjestäjä tahtoi vain luoda “safe spacen” (turvallisen tilan) rappiolliselle kävijäkunnalle.

Järjestäjä vaikuttaa harmistuneelta Facebook-postauksessaan. Järjestäjän mielestä tämänkaltaisia tapahtumia tarvitaan lisää, oli valtion tasa-arvoelin mitä mieltä halusi. Järjestäjä pitää CIS-miehiä syypäänä tapahtuman lokaamiseen. Herääkin kysymys, kuinka moni tavallinen heteromies haluaisi ylipäätään osallistua tämänkaltaiseen juhlintaan?

Lähde: RT

2 KOMMENTIT

  1. Kuka mies on niin hullu, että menisi vapaaehtoisesti kyseiseen “tapahtumaan”, jossa voi kuolla jäädessään valaan alle tai järkyttyä lopullisesti mielenterveytensä yöunineen päivineen vain syystä, että maansiirtokone kokoinen naaras on rumempi kuin norsun perse, joka sinällään on aivan tarkoitukseensa luotu.

    • Matu varmaan menisi, kun tietää että tietyn luokan ihmiset on niin suvaitsevaisia ettei rikosilmoituksia taatusti synny.

Comments are closed.