Koti Uutisia Kotimaa Metsähallitus edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta

Metsähallitus edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta

8

Metsähallituksessa käynnistyi tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman uusiminen. Uudistetun suunnitelman tarkoituksena on arvioida tasa-arvon nykytila sekä kehittää Metsähallituksen toimintaa entistä tasa-arvoisemmaksi. Tulevaisuudessa Metsähallitus puuttuu paremmin syrjintään ja ennaltaehkäisee sitä. Monet Metsähallituksen palveluista on suunnattu kansalaisille. Kun kansa muuttuu ja vaihtuu, tulee Metsähallituksenkin tarkastella tärkeitä asioita uudelleen.

Vastuullisuuden kannalta tärkeitä pääkohtia on huolehtia ihmis- ja työoikeuksista sekä saamelaisen kulttuurin harjoittamisen turvaamisesta.

Metsähallituksen mukaan työryhmän takana on “motivoitunut” ryhmä. Työryhmää johtavat viestintäpäällikkö Tuulikki Halla ja työsuhdepäällikkö Riikka Tella. Halla suhtautuu Twitterin perusteella myönteisesti rappiolliseen homokulttuuriin.

Lähde: Metsähallitus

8 KOMMENTIT

 1. Minä olen jo pitkään ollut huolissani metsässä vallitsevasta epä-tasa-arvosta. Kuinka voidaan sallia kuusten kasvavan pitemmäksi kuin muut puut! Mikä valtava stressi koivulle tästä aiheutuukaan. Entä sitten lepät? Niitä hakataan ja pannaan matalaksi, jotta eivät vain alkaisi kukkoilemaan hallitsevien puiden kustannuksella.

  Puiden pahoinpitely on lopetettava!
  Ihmiset menevät lupaa kysymättä metsään, puiden kotiin! ja alkavat hakkaamaan niitä. Kuka kirveellä kuka milläkin, mitä vain käteen on sattunut saamaan. Ja jos tämä ei vielä riitä niin haetaan oikein järeät koneet ja näytetään niille kuka on kukin metsässä.
  Ja mitä tekee metsähallitus! Se jakaa ihmisille ohjeita miten hakata metsää entistä tehokkaammin!
  Metsähallitus on lopetettava!

  Pelastakaa puut ihmisen kynsistä!

 2. Metsähallitus oli rahoittamassa myös Esikoto -hanketta, jossa jihadisteja vietiin ystäviksi päiväkotilapsille. Eiköhän kohta ala metsäomaisuuden uudelleenjako maahantunkeutuneiden hyväksi.

  • Metsäomaisuuden jako pakolaisille on testattu ja hyväksi havaittu kotouttamismenetelmä, jota on sovellettu Suomen sotaveteraaneihin:

   Jokaiselle tulijalle annetaan
   — hehtaari metsää,
   — kirves ja
   — kuokka.

   Kirvestä käyttäen uussuomalainen sitten
   — hakkaa tuon metsän ja
   — rakentaa puista kodin perheelleen.
   Kuokalla hän tekee hakkuuaukiosta pellon, jota viljelemällä hän sitten hankkii elannon perheelleen.

   • Eli todellisuudessa:
    – Ajavat kirveellä hassispäissään perheen ja jalkavaimot ulos.
    – Käyvät kirveen kanssa haastaman riitaa kantaväestöön kuuluvan henkilön kanssa
    – Insinööritason I-phone pakolaisina vaativat puita kaadettavaksi ja hirsitalon rakaennetttavaksi kaikilla mukavuuksilla
    – Talon pitää sijaita kohtuullisen matkan päässä S-marketeista tms. kauppakeskittymästä.
    – Metsähallitus yhteistyössä sosiaaliministeriön kanssa toteuttaa nämä kaikki hallituksaen myöntämällä lisärahoituksella budjetista.

 3. Minä olen jo pitkään ollut huolissani Metsähallituksen työntekijöiden moraalista. Metsähallitus valittaa aina että vapaaehtoisia suojelukohteita tulee heille liian vähän vuodessa. Ja kun sitten tehdään Metsähallituksen henkilökunnan kanssa maakauppoja, nimenomaisena tarkoituksena ko. metsäalueen suojelu, niin ne pistetään jäihin heti omistusoikeuden siirryttyä koska alueelle on suunniteltu teollisat toimintaa. Ja jatkossa mahdollisesti ulkomaalaisten monikansallisten yritysten liikentoimintaa.

  Tällaisia kohteita roikkuu vahvistamattomina jopa 15 vuoden takaa kun Metsähallituksen työntekijät ovat keskeyttäneet vahvistamisprosessin yritysten toimitusjohtajien puhelinsoiton perusteella. Täysin moraaalitonta toimintaa Metsähallituksen työntekijöiden puolelta.

  On vaikea kuvitella miten Metsähallitus saisi jatkossa vapaehtoisia suojelukohteita kun sen osatamien maa-alueiden ensisijainen käyttötarkoitus näyttää olevan yritysten kaupalliset intressit. Ja vasta jos kukaan ei kiinnostu, toissiajisena luonnonsuojeluliset arvot. Vaikka nimenomaan halutaan säilyttää luonto ettei kävisi kuin Talvivaarassa. Kaupallisuus ei koskaan saisi ajaa luonnon yli, mikäli asia voidaan millään muulla tavalla hoitaa. Nykyiset Metsähallituksen työntekijät näyttävät ulkopuoliset silmin petro-dollarin konsulteilta.

 4. Jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt…

  Tasa-arvon nimissä vaadin heteromiehille samanlaiset erikoisoikudet joka prkleen asian esiintunkemiselle ja itsensä sekä tekemisiensä mainostamisille, kuin on nykyään femakoilla ja prideoletushumanoideilla. Heteropropagandaa kaikille kanaville pari timmaa per päivä ja keskusteluohjelmiin kiintiöheterot pakollisiksi.

  Lisäksi kaikille heteromiesmetsureille eläke ja femakot tilalle näyttämään kykynsä metrisessä hangessa Homelite kourassa ja kuinka lentää lumiketjut päälle metsäkoneeseen ja pölliautoon parinkymmenen graadin pakkasessa säkkipimeässä yössä.

Comments are closed.