Koti Aktivismiraportit Aktivismiraportit 2018 Aktivismia Pohjois-Pohjanmaalla

Aktivismia Pohjois-Pohjanmaalla

2

Viikko 51 Rodullisten muukalaisten pedofiiliringin ja lasten raiskaamisen paljastuminen Oulussa ovat saaneet kansalaiset huolestumaan maamme todellisesta tilanteesta. Monikulttuurisen unelman® paljastaessa todelliset rumat kasvonsa on käymässä selväksi, kuinka paljon pahaa viattomat kantasuomalaiset lapset ja nuoret saavat osakseen. Kaiken tämän annetaan tapahtua hiljaa, salassa verhojen takana.

Oulun asioiden todellinen laita on ollut tiedossa jo vuosia. Nyt siitä nousi haloo, koska “some” tiesi grooming-ringistä ja lasten raiskaajista aikaisemmin. Valtamedian ja poliittisen poliisin oli pakko tiedottaa tapauksista, koska tapaukset paljastuivat kansalaisaktivistien aloitteesta sosiaalisessa mediassa.

Oulu ei ole millään tavalla poikkeus, ainoastaan tapausten paljastuminen oli. Näitä lasten/teinityttöjen metsästäjiä löytyy kaikista maamme suurimmista kaupungeista. Riittää, kun käy tarkkailemassa tilannetta esimerkiksi suurissa kauppakeskuksissa, siellä ovat todisteet.

Pohjoismainen Vastarintaliike on varoittanut kyseisestä kehityksestä jo vuosikausia. Monikulttuurisuus on vaarallista lapsillemme. Nyt viimeistään on aika nousta vastustamaan “pakolaisvyöryn” aiheuttamaa kaaosta maassamme.

Liity Vastarintaliikkeeseen jo tänään ja lähde mukaan taistelemaan suomalaisten lasten, nuorten ja naisten turvallisuuden puolesta. Yksikin viaton uhri on liikaa.

Kiinnostuitko, haluatko mukaan toimintaan? Ota yhteyttä: oulu[at]vastarinta.com

2 KOMMENTIT

Comments are closed.