Koti Uutisia Ruotsinlaivan joukkoraiskaajat ovat maahanmuuttajia

Ruotsinlaivan joukkoraiskaajat ovat maahanmuuttajia

0

Neljä 18–19-vuotiasta maahanmuuttajaa on viime yönä pidätetty epäiltyinä joukkoraiskauksesta Viking Linen Galaxy-laivalla. 18-vuotias pidätetty on syntyjään burundilainen, ja 19-vuotiaat ovat Kolumbiasta, Irakista ja Bosnia-Hertsegovinasta.

Kaikille muille on viime vuosina myönnetty Ruotsin kansalaisuus, paitsi 19-vuotiaalle, joka on Bosnia-Hertsegovinasta. Kaikki miehet ovat kirjoilla Västeråsissa. Yhdellä pidätetyistä on aikaisempi huumetuomio, kertoo Fria Tider.

“Olen keskustellut tutkijan ja syyttäjän kanssa, ja heidän mukaansa meillä ei ole tässä vaiheessa antaa muuta tietoa kuin että tutkimme parhaillaan laivalla tapahtunutta raiskausta törkeänä raiskauksena”, kertoi poliisin tiedottaja Kjell Lindgren Fria Tiderille.

“Rikoksesta on pidätetty neljä henkilöä, ja tämän päivän aikana pidetään monia kuulusteluja, jotta syyttäjä voi arvioida, jatketaanko miesten pidätystä. […] Miehiä kuulusteltiin eilen illalla, ja puolenyön aikaan syyttäjä päätti, että heidät pidätetään”, jatkoi Lindgren.

Aftonbladetin mukaan uhri on nainen.

UK_Stockholms_tingratt_30_3_16Lähde: MV-lehti