Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsin poliittinen kriisi jatkuu

Ruotsin poliittinen kriisi jatkuu

2

Ruotsin vaaleista on kulunut jo viikkoja, eikä maan poliittinen eliitti ole vieläkään onnistunut kokoomaan hallitusta. Tätä ovat yrittäneet niin maan konservatiivit kuin sosiaalidemokraatit.

Nyt hallitusta lähtee kokoomaan valtiopäivien puhemies Andreas Norlén, joka sanoo ottavansa aktiivisemman roolin hallituksen kokoamisessa. Norlén ei myöskään sulje pois uusia vaaleja.

Lähde: Yle

2 KOMMENTIT

  1. Vaal it? Kysytään joltakin nk kansalta,jota ei ole, aivopestyjä, vailla identiteettiä. Ketäs nämä politikot ovat? Onko heidät tutkittu,lipaisutestit kusi ja paska testeineen moraalisia, mitään omistamattomia KANSAN edustajia. Dalailaman tulot? O euroa hyvän johtajan palkka. Muuten pomo on kuin kiinalainen teurastaja kylmiössä. Taiteiliat! Mitä Vittua.

  2. Saksassa hallituksen kokoaminen taisi kestää kokonaiset 8 kk eli hieman “keskosena” maantuho-hallitus näki keskiaikaisen pimeyden.
    Mitä tulee Ruotsiin, siellä tullaan kokoamaan “kokoomushallitus” elitistipuolueiden taholta, joka on niin perseestä, että sitä tuskin näkee. Mikäänhän ei ole niin tuskallista kuin todellisuus lähes 50-vuotta kestäneen valheiden jälkeen. Feministiset suvakki puolueet ovat kertakaikkiaan jättäneet tämän telluksen jo aikaa sitten taakseen ja heiltä Nasa voisi kysyä ensikäden tietoa siitä, miltä siellä näyttää?

Comments are closed.