Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsin kokoomus yrittää kerätä äänestäjiä Googlen avulla – haut autopaloista johtavat puolueen...

Ruotsin kokoomus yrittää kerätä äänestäjiä Googlen avulla – haut autopaloista johtavat puolueen kotisivuille

3

Viime aikojen laajat autopalot Ruotsissa ovat järkyttäneet monia ruotsalaisia ja saaneet paljon julkisuutta eri medioissa. Kaikki autojen polttamisiin syyllistyneet henkilöt ovat osoittautuneet rotumuukalaisiksi.

Ruotsin kokoomus haluaakin nyt hyödyntää tämän eduskuntavaalikampanjassaan; he ovat ostaneet Googlen mainostamaan itseään, mikäli kirjoittaa hakukenttään sanan bilbränder (autopalot). Ensimmäisenä hakutuloksena näkyy linkki kokoomuksen kotisivuille. Vastatoimina lisääntyvälle rikollisuudelle, muun muassa autopoltoille, Ruotsin kokoomus ehdottaa poliisien määrän nostamista, kameravalvonnan lisäämistä ja kovempia rangaistuksia. Puolue ei kuitenkaan suostu puhumaan sanaakaan autojen polttamisiin syyllistyneiden rotumuukalaisten kotiuttamisista.

Tulevissa eduskuntavaaleissa on kuitenkin nyt historiansa ensimmäistä kertaa ehdolla myös Pohjoismainen Vastarintaliike. Se tunnustaa, etteivät kameravalvonnan lisääminen tai rotumuukalaisten rikollisuuden edessä täysin voimattomien poliisien määrän nostaminen ratkaise ongelmaa, vaan se, että rotumuukalaisten massat poistetaan pysyvästi Pohjolan maaperältä lähettämällä heidät takaisin kotimaihinsa.

Lähde: Nordfront

3 KOMMENTIT

 1. “Ruotsin kokoomus ehdottaa poliisien määrän nostamista..”

  Juuri toisessa uutisessa kerrottiin ettei poliisikouluun meinaa löytyä oppilaita vaikka pääsyvaatimuksia on entisestään madallettu. Miten kokoomus raahaa poliisikouluun väkeä joka ei sinne missään nimessä halua?

  Pitää nostaa poliisien määrää, pitää satsata nuorten koulutukseen, pitää sitä ja pitää tätä. Tuo on juuri sitä sellaista tyypillistä jargonia jolla vaalikarjaa huijataan luulemaan että asioille tehdään mukamas jotakin.

  Samat valheet ja tyhjät lupaukset tullaan myös täällä Suomessa jauhamaan “miten me vältämme Ruotsin virheet” paskapuheen nimissä.

 2. Aika läpinäkyvä veto. Vai yrittääkö Ruotsin kokoomus tunnustaa että “Nämä autopalot ovat meidän aikaansaannoskiamme”?

  Euroopan ihmisten tulisi jo huomata miten internetin liikenne on proxattu. Se tarkotitaa että yhtään sivustoa ei näytetä kansalaiselle suoraan alkuperäiseltä serveriltä, vaan maa/läänikohtaisesti kansalaisille näytetään ne sivustot jotka heille anetaan näytettäviksi. Ja siten eri maissa samat hakutulokset johtavat “valeservereiden” ja valeuutisten pariin.

  Samalla tavalla kuin se että pääkaupunkiseudulla on eri mainokset ohjelmien välillä kuin Kainuussa, Hämeessä tai Pohjanmaalla.

 3. Juu ne autonpolttajat kun kuten komisaariukset meilläkin sanovat, eihän sitä muuten pääsisikään ylikomissariukseksi, että vika on asumisolosuhteissa. Jos ne siirretää sinne solsidanin asumalueelle niin riehuminen loppuisi heti. Äänestäisivät feministisiä pallittomia soijapoika demareita tai vihreitä.

Comments are closed.