Koti Uutisia Ulkomaat Donald Trump aikoo aloittaa toimet sensuroivaa sosiaalista mediaa vastaan

Donald Trump aikoo aloittaa toimet sensuroivaa sosiaalista mediaa vastaan

3

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on jälleen kritisoinut sosiaalisten mediayritysten sensuuria. Trump on erittäin tyytymätön siihen, että kyseiset yritykset estävät ihmisiä ilmaisemasta mielipiteitään. Hän korostaa myös sitä, että yritysten sensuurin kohteeksi päätyvät useammin konservatiiviset äänet kuin vasemmisto.

– Sosiaalinen media syrjii selvästi republikaanien ja konservatiivien ääniä. Hallintoni puolesta totean kuuluvasti ja selvästi: emme anna tämän jatkua. He tukahduttavat monien oikeistolaisten mielipiteitä, kun muut saavat olla rauhassa, sanoo Trump twiitissä.

Tarkkaa tietoa ei ole siitä, mitä Trump aikoo tehdä. Oletettavissa ovat juridiset toimet, jotka linjaisivat sosiaaliset media-alustat julkisiksi paikoiksi, jolloin ne päätyisivät Yhdysvaltain perustuslain suojaaman sananvapaussuojan piiriin.

Lähde: Uusi Suomi

 

3 KOMMENTIT

 1. Sen haluan nähdä, kun Trump asettuu (((isäntiensä))) yläpuolelle, sitä paitsi tällä ei ole mitään merkitystä meidän eurooppalaisten kannalta, valitettavasti.

  • Trump todennäköisesti vaatii vapautuksia Alt-right kavereilleen, jotka hurmoksessa häntä vaalien alla tukivat. Ja kas kummaa….sieltä löytyy Miloa, Laurenia, sun muita jutkuja, sekä tietenkin pro israel Alex Jones 😀 Jos persut ovat Suomessa näennäisoppositio, niin tämä Trumpin takana tumputtava alt-right on näennäisoppositio potenssiin 1000

   Ensin jutkut ajavat Amerikkaa kaaokseen liberaali-feministi-antifa-akselilla…ja jotta tuho olisi mahdollisimman totaalinen..jutkut masinoivat vastaleirin pystyyn….omat hyödylliset idiootit taistelevat isänmaan ja israelin liput hulmuten…omia hyödyllisiä idiootteja vastaan 😀

   Sitä olen joskus, näiden käsinukkejen asioista miettinyt, notta mahtaakohan olla ehtoisin perse kovinkin kipeä, kun Scholomon ja Györgyn maksaläiskäiset kourat ovat päivän aukkoa venytelleet?? 😀 Samaa tosin erehdyin kysymään Stubilta twitterissä….kuten arvata saattaa…esto tuli, vaan ei vastausta

 2. Eikös ne Milot ja Southernit ajettu pois Alt Rightista (yhtä epämääräinen käsite kuin “rasismi” muuten)?

  Käsittääkseni tätä “porttihuume” -oppositiota jossa nämä onnenonkijat pesivät kutsutaan Alt Lightiksi. Jos Alex “kiinalaiset kommunistit hallitsevat mediaa” Jones saa foliopipoilunsa sivutuotteena jonkun ottamaan asioista ihan oikeasti selvää niin mitä se haittaa?

  https://www.youtube.com/watch?v=TFAgftJlWgg

Comments are closed.