Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsin poliisikriisi jatkuu: Joka neljäs poliisikorkeakoulun paikka tyhjänä.

Ruotsin poliisikriisi jatkuu: Joka neljäs poliisikorkeakoulun paikka tyhjänä.

6

Ruotsi on jo pitkään kamppaillut poliisikriisin parissa. Entistä useampi poliisi jättää virkansa ja yhä useampi jättää poliisikorkeakoulun opinnot kesken. Tilannetta ollaan yritetty korjata sillä, että vaatimustasoja lasketaan entisestään. Tämä on johtanut tilanteisiin, joissa osalla oppilaista ei riitä kädenvoimat edes aseella ampumiseen. Uusin katastrofi maan valtaeliitille on se, että lasketuista vaatimustasoista huolimatta ihmisiä ei kiinnosta poliisin ammatti. Tuoreiden tietojen mukaan joka neljäs poliisikorkeakoulun paikka on tyhjänä. Hakijoita ei vain riitä vastaamaan maan tarpeisiin.

On vaikea sanoa, kuinka nopeasti tilanne alkaa heijastumaan ihmisten arkeen. Maassa ei tällä hetkellä ole varteenotettavaa puolustusvoimaa, ja kohta poliisejakaan ei ole tarpeeksi. Jää nähtäväksi, miten maan johto aikoo säilyttää valtansa, kun heillä ei ole ketään suojaamassa sitä.

Lähde: Nordfront

6 KOMMENTIT

 1. Lisää rotumuukalaisia Ruotsin poliisiin ja Sharia-laki voimaan!
  Allahu Akbar! Subhanaka allahumma wa bi hamdika wa tabara kasmuka wa ta’ala jadduka wa la ilaha ghairuk Bismillahir rahmanir rahim.
  سبحانك اللهم و بحمدك، وتبارك اسمك، و تعالى جدك، ولا إله غيرك
  Al hamdu lil lahi rabbil ‘alamin. Arrahmanir rahim. Maliki yawmiddin. Iyyaka na’budu wa iyyaka nasta’in. Ihdinas siratal mustaqim. Siratal ladhina an’amta’alaihim, ghairil maghdubi’alaihim wa lad dhallin. (Amin)
  الحمد لله رب العالمين، الرحمن الرحيم، مالك يوم الدين، إياك نعبد

  <وإياك نستعين، اهدنا الصراط المستقيم، صراط الذين أنعمت عليهم غير المغضوب عليهم ولأ الضا لين

  Allahu Akbar!

 2. Tuo oli nyt ala-arvoinen ja räikeä valeuutinen.

  Olkoonkin, niin ettei Ruotsin valtiolla ole varteenotettavaa armeijaa, mutta jo vuosia maassa on ollut salafistien joukko, joka vastaa ja määrittelee maan sisäisen tilanteen ja -turvallisuuden. Tähän ei enää vuosiin ole tarvittu poliisivoimia.
  Ruotsille riittäisi aivan mainiosti n.200-300 hengen poliisivoimat, jotka keskittyisivät, jo vakiintuneen käytännön mukaan…ainoastaan vihakirjoittelijoihin ja uhkaaviin “natseihin”
  Hassan ja kumppanit hoitavat muut juridiset ongelmat

 3. Ihmettelen hieman sitä että miksei jihadistit valtaa poliisinvirkoja nyt kun siihen olisi hyvä mahdollisuus. Muslimien miehittämä poliisilaitoshan olisi aivan unelmallinen kaikille lähiöitä hallitseville rikollisjengeille kun korruptio rehottaisi oikein huolella.

  • Vaikka rimaa ollaankin laskettu ja musulmaaneilla olisi mahdollisuudet päästä koulutukseen, mutta….. Se ÄO….ei riitä kehitysmaalaisen pitkäjänteisyys, noin aikaa vieviin suunnitelmiin

 4. Eikö niistä pakolaisista saisi täytettä noille kursseille. Tuovat omat aseetkin mukana!

Comments are closed.