Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsin hallitus lisää juutalaista propagandamäärärahaa

Ruotsin hallitus lisää juutalaista propagandamäärärahaa

2

Ruotsin hallitus antaa 15 miljoonaa kruunua sionistiselle aivopesujärjestölle nimeltään Ruotsin antisemitismin vastainen komitea. Komitea järjestää muun muassa aivopesumatkoja Auschwitziin, jossa lapsille kerrotaan, kuinka miljoonat juutalaiset kuolivat leirillä, vaikka tieteellistä tukea väitteelle ei ole olemassa.

Komiteasta ilmoitetaan, että uudet määrärahat käytetään päämääräisesti kolmivuotiseen projektiin, jonka aikana opettajia ja oppilaita kuljetetaan Ruotsista Puolaan veronmaksajien kustannuksella vastaanottamaan juutalaista propagandaa. Tavoitteena on istuttaa lapsiin syyllisyydentunnetta tapahtumista, joihin heillä ei ole ollut osaa ja joita ei voi edes todistaa tapahtuneeksi.

Ruotsin vierasrotuinen kulttuuri- ja demokratiaministeri Alice Bah Kuhnke puolustaa rahoittamispäätöstään sillä, että rasimia ja antisemitismiä tulee vastustaa.

– Olemme nähneet lisääntyvän tarpeen parantaa lasten ja nuorten ymmärrystä historiasta ja siitä, mitä rasismi ja antisemitismi voivat saada aikaan, sanoo Khunke.

Lähde: Nordfront

2 KOMMENTIT

  1. Rasismiin, jonka laji myös antisemitismi on, perustuva yhteiskunta, eli yhteiskunta, joka sulkee pois muun rotuiset keskittyen kehittämään yhtä rotua, on vakaa, toimiva ja miellyttävä. En ymmärrä, miksi rasismia, ihmisen luonnollista käyttäytymismallia, pitäisi vastustaa.

Comments are closed.