Koti Uutisia Pohjoismaat Nuoret ehkäisypillerin käyttäjät usein masentuneita

Nuoret ehkäisypillerin käyttäjät usein masentuneita

5

Ruotsissa tehty suuri tutkimus on osoittanut, että ehkäisypillerin ja masennuksen välillä on yhteys. Tutkimukseen osallistui 800 000 naista, jotka olivat iältään 12–30-vuotiaita. Tutkimuksen mukaan suuri osa naisista, jotka käyttävät hormonilääkkeitä kuten ehkäisypillereitä, käyttää myös masennuslääkkeitä.

Masennuslääkkeiden käyttö ehkäisypillereiden käytön yhteydessä oli tutkimuksen mukaan yleistä varsinkin nuorten naisten keskuudessa. Tutkija Sofia Zettermarkin mukaan yhteys heikkenee iän myötä. Eniten masennusoireita näkyy teini-ikäisten naisten keskuudessa.

Tutkimus osoitti myös, että eniten masennuslääkkeitä söivät ne naiset, jotka käyttivät ei oraalisia ehkäisymenetelmiä kuten ehkäisyrengasta ja ehkäisylaastaria.

Lähde: Friatider

5 KOMMENTIT

 1. Ja masennus pahentaa syömishäiriötälä ja päihdeongelmia. E-pillerit vaikuttavat myös naisen seksuaalisuuteen ja sitä kautta luonnonvalintaan vääristäen sitä. Propaganda suosii feminiinisiä ja heikkoja miehiä, ellei lääketokkura turrruta naista etsimään täysin vääränlaista pariutumiskumppania jo valmiiksi.

  Terveet ja lahjakkaimmat naiset puolestaan pakotetaan lapsivastaisiksi uraohjuksiksi, joille elämän korkein päämäärä on hedonismi ja materiasmi. Tämä ei tietenkään ole valkoiselle rodulle geneettisesti hyvä asia ja kulttuurimarxismi on huomannut saman jo monta vuosikymmentä sitten aloittaessaan sodan valkoisia kansoja vastaan.

  • Tämä parinvalinta on konkreettinen ongelma. E-pillerit ovat niin kovia keskushermostoon vaikuttavia huumeita että ne vääristävät jopa elimistön viestit aivoille. Tämä osaltaan vaikuttaa siihen että nainen elää “sumussa” ja parinvalinta useimmiten kohdistuu väärään henkilöön. Kuinka monesti olette itse miettineet että mitähän tuo nainen näkee tuossa luuserissa?

   Tilanne on vakaa siihen asti kunnes pillerit lopetetaan, lapset hankitaan (jos peräkkäin) ja imetys jatkuu. Mutta imetyksen loputtua hormoonien tasot alkavat heilahtavat. Nainen “herää” todellisuuteen ja edessä on usein riitojen kautta ero. Ja tästä hieman aikaa eteenpäin, poikkeuksetta puhkeaa PMS-oireyhtymä, joka saattaa tulla jo alle 40v naisille. Sen jälkeen joudutaan tilanteeseen jossa syödään lisää pillereitä (hormoonien tasapainottamisen lisäksi) loppuiän ajan. Ja kuinka moni lapsi elää rikkinäisessä perheessä vain tämän takia?

   Lääkärit tietävät tämän mutta siitä huolimatta kirjoittavat e-pillereitä teineille jopa kuukautiskipuihin. Pillereillä turrutetaan aivot kivulta mutta samalla tehdään tuhoa elimistölle. Elimistön hormoonituotannon käynnistyessä ja heilahdellessa murrosiässä, siihen ulkopuolelta vaikuttavat kemikalit eivät koskaan mahdollista normaalia hormoonituotantoa saati sitten mahdollista sen luonnollista tasapainottumista. Siksi siinä vaiheessa kun pillerit aikanaan lopetetaan ei elimistö tiedä minkä on “normalitaso” . Ja loppuelämä on pilattu.

   Lääkärien etiikka sallii tämän tapaiset toimet reseptitulojen vuoksi. Vaikka he tietävät että pillereita ei pitäisi kirjoittaa alle 21-22 vuotiaille. Eli ikäluokalle jolla hormonaaliset heilahtelut ovat jo tasaantuneet. Ja iästäkin huolimatta, tarjolla on muitakin ehkäisykeinoja.

  • Tulempa kysymään sitten, kun sairastut itse siihen, miten valheessa sujuu ja onko hyvä fiilis nyt.
   Mielelläni autan vielä köyden kaulaan laittamisessakin, pitäähän sitä miestä mäessä auttaa.

 2. En kyllä yhtään ihmettele tuloksia, tämä kyllä on ollut tiedossa siitä lähtien kun nämä lääkkeet markkinoille lanseerattiin.
  VArmasti koostumustakin on muutettu “ohjailevammaksi” vuosien saatossa,
  Naiset muutenkin, jotka ovat epästabiileja loogisen/rationaalisen ajattelun suhteen, menevät vielä enemmän sekaisin tällaisista kemikaaleista, joilla aletaan puuttumaan ihmisen hormonaaliseen kiertokulkuun.
  Joillakin on tarve ja he saavat apua mainitusta lääkkeestä, mutta tuskin kaikkien haluavien tarvitsee kehoaan tällä myrjyttää.
  Mainoskamppanja ehkäisyn helppoudesta on ajettu hyvin nuorten naisten mieliin ja suuri osa on aivan virran vietävissä lääkemarkkinoinnilla, jos ei muuta niin valehdellaan tiettyjä oireita (joita on erittäin hankala todentaa) jotta saataisiin elämään helppous.
  Taas ehkäisyn helppous (sivuvaikutuksista huolimatta) lisää sukupuolikontaktien määrää ja tätä myöden myös sukupuolitautien leviämistä ja jotkut taudeista pysyvät oireettomina hyvinkin pitkän aikaa tehden amalla korjaamatonta vahinkoa strategisille alueille esim. kohtuun, munasarjoihin etc.
  Ja kuka tästä hyötyy eniten, sionistiset lääketehtaat.

Comments are closed.