Koti Uutisia Sionismi Ruotsidemokraatit ja Fidesz boikotoivat Salvinin EU-ryhmähanketta

Ruotsidemokraatit ja Fidesz boikotoivat Salvinin EU-ryhmähanketta

0
Ruotsidemokraatit.

Valtaosa Euroopan oikeistopopulistisista puolueista ei ole osoittanut kiinnostusta Italian aloitteeseen uuden kansallismielisen EU-parlamenttiryhmän perustamisesta. Italian hallitukseen kuuluvan La Lega -puolueen johtaja Matteo Salvini on kutsunut hankkeeseen 20 puoluetta eri puolilta Eurooppaa.

Italian tavoite on yhdistää Euroopan maahanmuuttovastaiset voimat, jotta nämä voisivat haastaa Saksan ja Ranskan globalistisen akselin EU-tasolla. Hankkeen merkittävin ongelma on se, että valtaosa oikeistopopulisteista ei ole aitoja kansallismielisiä vaan valeoppositiota, joka ei edes tahdo haastaa nykyistä valtaeliittiä.

Suurinta huomiota on aiheuttanut se, että myös Ruotsidemokraatit ja Unkarin Fidesz boikotoivat Salvinin isännöimää tilaisuutta, jossa hanketta oli määrä viedä eteenpäin. Ruotsidemokraatit ja Fidesz tunnetaan lämpimistä suhteista Israeliin ja paikalliseen juutalaislobbyyn.

Ruotsidemokraatit ei tahdo selityksensä mukaan osallistua hankkeeseen siksi, että puolue pitää Vladimir Putinia suurempana uhkana Euroopalle kuin Saksan ja Ranskan ylläpitämään pakkomonikulttuurisuuspolitiikkaa. Salvini tunnetaan Venäjän hallintoa sympatisoivista kannanotoistaan.

Fideszin johtaja ja Unkarin pääministeri Viktor Orbán sekä Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu Budapestin synagogassa.

Unkarin Fidesz pyrkii puolestaan epätoivoisesti pitämään kiinni paikastaan finanssieliitin suosimassa EPP-ryhmässä, johon myös Suomen Kokoomus kuuluu. EPP on uhannut erottaa Fideszin, mikäli Unkari ei ryhdy avaamaan rajojaan rotumuukalaisille.

Lopulta Salvinin isännöimään kokoukseen osallistuukin ennakkotietojen mukaan vain kolmen maan edustajat kahdenkymmenen sijaan.

Siinä missä valtaosa Euroopan oikeistopopulisteista ottaa edelleen mielellään käskynsä vastaan Saksaa ja Ranskaa hallitsevilta finanssielitisteiltä, on Italia päättänyt kääntyä Kiinan puoleen. Maaliskuussa Italian hallitus paljastikin, että se suunnittelee ryhtyvänsä ensimmäiseksi Kiinan ”Vyö ja tie” -hankkeen G7-jäseneksi.

Lähteet: Uusi Suomi, Hungary Today