Koti Uutisia Ruotsi lisää ruotsalaisvastaista propagandaa

Ruotsi lisää ruotsalaisvastaista propagandaa

4

UK_ruotsalaisvastainen_propaganda

12. lokakuuta 800 ruotsalaista poliitikkoa, yrittäjää, ammattiliiton edustajaa ja joukko muita vaikutusvaltaisia kokoontui “Ruotsi yhdessä” -konferenssiin. Konferenssin isäntänä toimi Ruotsin pääministeri Stefan Löfven. Tilaisuus oli täynnä ruotsalaisvastaista propagandaa, kuten yllä näkyvästä kuvasta käy ilmi.

Teksti suomeksi:

1. Maahanmuutto ei ole mitään uutta.
2. Me olemme kaikki maahanmuuton tulosta.
3. Ei ole olemassa ruotsalaista kulttuuria.

Kuvassa oleva nainen on Ingrid Lomfors, jolla on pitkä historia kulttuurimarxismin levittämisessä. Hän on opiskellut Jerusalemin ja Bostonin juutalaisissa kouluissa. Tämän lisäksi hän on Tukholman juutalaisyhteisön sihteeri ja Ruotsin “elävän historian foorumin” johtaja.

Lähde: Daily Stormer

4 KOMMENTIT

  1. On todella, todella, todella vastenmielistä ja inhottavaa väittää ettei ruotsalaista kulttuuria olisi olemassakaan. Vielä pahempi kun se tulee ruotsalaisen suusta. Vaiko juutalaisen? Joka tapauksessa moni ruotsalainen on aivopesty ajattelemaan niin.

    Sekin on törkeää valhetta väittää että ruotsalaiset ja Ruotsi olisivat maahanmuuton tulosta. Paitsi tietenkin jos tarkoitetaan nykyistä ghettoutunutta Ruotsia jossa ei enää voi kulkea turvallisesti suuressa osaa maata, se on toki maahanmuuton tulosta.

    Eka väite on sentään osittain totta, maahanmuutto ei ole mitään uutta, ei edes tämä “pakolais”maahanmuutto. Ruotsin (ja koko Euroopan) tuhoamisoperaatio on ollut käynnissä jo vuosikymmeniä. Mahdollisesti aloitettu jo heti Israelin syntymisen aikaan.

    • Ingrid Lomfors on juutalainen. Muukalaisrotuinen kertoo, kansalaisten varoilla tuettuna, että Ruotsalaisilla ei ole kulttuuria eli ettei heitä käytännössä ole olemassakaan. Tämä on näiden ihmiskunnan, Europppalaisen rodun vastaistan paholaisten pahuuden syvyys!

  2. Joukkopsykoosi käynnissä Ruotsissa. Sama homma kuin Hitlerin Saksassa. Jatkuva propagandan syöttö joka tuutista ja samaan aikaan kaikki arvostelu kielletään. No kansa nousee kyllä sortajiaan vastaan ennemmin tai myöhemmin, silloin vedetään joitakin pitkin teitä eikä se ole rasismia.

  3. On erikoista lukea, miten joku väittää, että ruotsalaista kulttuuria ei olisi olemassa. Ja vielä ruotsiksi… Mutta Talmudia kun selailee niin millään muulla kansalla paitsi “valituilla” ei ole kulttuuria!

Comments are closed.