Koti Uutisia Pakolainen puukotti pakolaisaktivistia Saksassa

Pakolainen puukotti pakolaisaktivistia Saksassa

6

UK_pakolaisaktivistin_puukotus

Dresdner Neustadtissa tapahtui raaka puukotus, kun 6–8 miestä kävi 29-vuotiaan Juliuksen kimppuun yöllä. Poliisit eivät tavoittaneet tekijöitä, mutta silminnäkijät kuvasivat heitä “pohjoisafrikkalaisiksi”.

Iltapäivälehti Bild haastatteli puukotettua opiskelijaa sairaalassa: “En tiedä, miksi päälleni käytiin. Olin odottamassa pitsapaikan ulkopuolella kahta ystävääni.”

Hyökkääjät eivät vaatineet tai sanoneet mitään. “Nyt minulla on kaksi puukoniskua selässä. Ehkä he halusivat ryöstää minut, mutta he eivät vieneet mitään”, Julius kertoi.

Julius opiskeli Dresdenin teknillisessä yliopistossa viisi vuotta ja ajoi pakolaisten asiaa. “Minut saa erityisen surulliseksi se, että juuri he kävivät kimppuuni.”

Lähde: Bild

6 KOMMENTIT

  1. Mutta kuten muutkin suvakit Julius ei ota opikseen vaan palvoo pakolaisia jatkossakin. Stadissakin näkee jatkuvasti valkoisia pissiksiä roikkumassa savunaamojen kaulassa. Neekeripetterit rehentelevät naistenmiehen maineellaan ja rahoillaan, vaikka toisaalta ovatkin sossuntukien kuluttajia. Rotupettureitahan nuo lutkat ovat, joten kunnon kantasuomalainen mies pysyköön erossa moisista neekerisankkerin levittäjistä. Väkivalta valkoisia kohtaan tulee lisääntymään Etelä-Afrikan malliin.

    • Harmillisesti suvakkien, näiden hyödyllisten idioottien, hyväuskoisuudesta kärsii kaikki muutkin Europpalaiset.

  2. Nyt en ole varma pitäisikö itkeä vaiko nauraa. Luulisi oletuksena kaikilla olevan, että kun ihminen vieraasta kulttuurista lähestyy, silloin ollaan varuillaan. Mutta mistäpä tällainen elämästä mitään tietämätön pikku elitisti mitään tietäisi.

  3. Oikein hyvä. Toivottavasti käyttävätkin agressiivisen energiansa suvakkeja kohtaan. Saadaan tämä hulluus loppumaan.

Comments are closed.