Koti Uutisia Pohjoismaat “Ruotsalaismies” pidätettiin Tanskassa epäiltynä terrorismin rahoituksesta

“Ruotsalaismies” pidätettiin Tanskassa epäiltynä terrorismin rahoituksesta

5

Syyriassa syntynyt “ruotsalaismies” pidätettiin Tanskassa epäiltynä ihmisten salakuljetuksesta ja terrorismin rahoittamisesta. Vuonna 2012 Ruotsiin muuttanut 45-vuotias mies asuu Finspångin kunnassa. Tanskan poliisi pidätti hänet sen jälkeen kun Italian poliisi oli etsintäkuuluttanut miehen.

Poliisin mukaan mies on käyttänyt varoja, joita hän on kerännyt ihmisiä salakuljettamalla terrorismin rahoittamiseen Syyriassa. Kaiken kaikkiaan miehen uskotaan antaneen terroristijärjestöille noin 20 miljoonaa kruunua.

Lähde: Nordfront

5 KOMMENTIT

  1. Eikö italaialiset saaneet miestä kiinni? Vaikka tiesivät asioista jo niin paljon että etsintäkuuluttivat henkilön? Minkähänlaista toimintaa se tällainen on? Eikö Italian poliisi uskaltanut pidättää miestä mahdollisten mellakoiden pelossa? Ja siksikö siirsi likaisen työn muille?

    • Ei ole ensimmäinen kerta kun rikostutkinnassa saadaan selville henkilöllisyys mutta k.o konna ei satu olemaan enää kyseisessä maassa ja kv. etsintäkuulutus on silloin normimenettely. Jos henkilön sen hetkinen sijainti on tiedossa otetaan yhteyttä kyseisen maan poliisiin. Ei Italian eikä minkään muunkaan maan poliisi lähetä airueita nappaamaan pahista jonkin toisen valtion alueelta. Näin tapahtuu vain elokuvissa.

      • Olisivat lähettäneet Israelin poliisin Mossadin hakemaan tyyppi nopeasti, varmasti ja eleettömästi. Toimivat kuten elokuvissa ja pääsevät henkilökorteillaan joka länsimaan rajatarkastuksen ohi. Jopa Interpol on näiden käskyvallassa, Putin, Trump ja Merkel mukaan lukien. Ovat estäneet jo 100 terrori-iskua Euroopassa.

        • Itse olen käyttänyt Hämähäkkimiestä ja teleporttauslaitteistoa vastaavissa tapauksissa. Viimeeksi kävin Hämiksen kaverina nappaamassa kuunatseihin soluttautuneen esinahattoman. Paluuporttauksessa tosin meni jotain vähän pieleen ja heppu meni vahingossa suoraan Intiassa sijaitsevan metallisulaton kasuuniin mutta säästyipähän oikeudenkäynniltä.

Comments are closed.