Koti Artikkelit Miksi sinun tulisi liittyä Vastarintaliikkeeseen?

Miksi sinun tulisi liittyä Vastarintaliikkeeseen?

14

Vastarintaliikettä kritisoidaan toisinaan eri syistä. Kritiikki voi kohdistua ideologiaan, toimintatapoihin, yksittäisten jäsenten tai koko järjestön tekemisiin ja toimiin, estetiikkaan ja lähes kuuteen miljoonaan muuhunkin asiaan.

Ne, jotka ovat pysyneet järjestössä mukana kaikki nämä vuodet tai seuranneet sen toimintaa, voivat todeta järjestön toiminnan kehittyneen hyvin paljon. Se, mikä Vastarintaliikkeestä oli totta viisi vuotta, sitten ei välttämättä enää tänä päivänä pidä paikkansa. Todellisuus voi myös vaihdella melko paljon riippuen siitä, missä päin Pohjolaa asut ja millaisia ihmisiä sinulla on ympärilläsi. Kaikki eivät voi millään pitää toisistaan, ja joissakin tapauksissa tämä on vaikuttanut siihen, onko henkilö halunnut lähteä järjestöstä tai jäädä siihen.

Monta vuotta sitten olin aktiivinen jäsen liikkeessä. Monista syistä silloin tuntui kuitenkin oikealta päätökseltä jättää järjestö. Muodollisesti siirryin tukijäseneksi, mutta aloin kuitenkin vähitellen kadota kuvioista; tein jotain sellaista, mitä en kokenut oikeaksi. Kritisoin järjestöä sekä sisäisesti että myöhemmin ulkopuolelta. Moni on tehnyt saman kuin minä, mutta tänään sanon kuitenkin katuvani tuolloista päätöstä lähteä järjestöstä. Seuraavassa kerron, miksi kadun tätä.

Ideologiset erot

Hauskaa kyllä, keskustelin näistä asioista vastikään erään melko tunnetun Vastarintaliikkeen jäsenen kanssa, ja sen jälkeen aloin yhtäkkiä nähdä asioita toisesta perspektiivistä. Minun nähdäkseni kaikki oli niin teoreettista ja laitoin paljon painoa sille, että koko kansallisssosialistien edustaman systeemin tulisi toimia niin virheettömästi kuin vain mahdollista. Vain täydellisyys oli siis minun ajatusmaailmassani energian käyttämisen arvoista. Mielipiteeni on tänä päivänä se, että puutteita kyllä on, mutta ne ovat loppujen lopuksi merkityksettömiä, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Näitä puutteita on mielestäni talouskysymyksissä, uskontoasioissa ja monella muulla osa-alueella.

Tämän sijasta tulisi kuitenkin esittää kysymys: “Mitä haluan tehdä tulevassa etnisesti valkoisessa valtiossa?” Jos vastaus on, että haluat johtaa tätä maata tai olla politiikan huipulla ehkä jonkin tietyn ammatin kautta, voit ehkä tehdä jotain muutakin, jollet ole samaa mieltä tietyistä välttämättömistä asioista kanssamme. Aikaa ei ole kuitenkaan hukattavaksi, joten voit tehdä parhaasi menemällä mukaan ja tehdä sitä, mitä jo osaat. Esitin itselleni tämän kysymyksen ja pohdin sitä pitkään. Mitä minä haluan siis tehdä tulevaisuuden etnisesti valkoisessa valtiossa? Kysymys on samankaltainen kuin “Kuka minä olen?”, melko vaikea ja filosofinen. Se minulle on tullut selväksi, etten halua tulevaisuuden ihanneyhteiskunnassa olla mukana politiikassa.

Ehkä sinä haluat olla maanviljelijä, taitelija, kotirouva, lääkäri, opettaja tai mitä ikinä mieleesi tulee. Olemme kaikki erilaisia ja haaveilemme eri asioista. Ajatukseni eivät olleet niin järjestelmällisiä ja loogisia kuten nyt niitä tässä kuvailen, mutta toinen miettimäni kysymys oli: “Onko itseeni ja kansaani liittyvillä unelmillani sijaa Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen yhteiskunnallisessa näkemyksessä? Onko meillä samat päämäärät?”. Vastaus molempiin kysymyksiin on lähestulkoon vääjäämättä kyllä.

Kysymykset esimerkiksi taloudellisesta lainsäädännöstä sekä verojärjestelmästä ovat asioita, jotka tulevaisuuden veroviranomaiset ja korkean tason poliitikot saavat päänsäryikseen ja joille he saavat omistautua. Uskonto on kysymyksenä yksilöllinen, joten sen kun uskot, mihin haluat. Sinun ei tarvitse olla huolestunut myöskään siitä, että yksilönvapautesi ei tulisi olemaan niin korkea kansallissosialistisessa järjestelmässä kuin mitä se on ainakin olevinaan nykysysteemissä – ero tulee olemaan kuin yöllä ja päivällä. Mikäli Vastarintaliikkeen johto tekee joitain virheitä tätä maata tulevaisuudessa hallitessaan, ne eivät kuitenkaan todennäköisesti ole niin vakavia, että meillä menisi ainakaan yhtä huonosti kuin nyt. Kysy itseltäsi: “Luotanko vähemmän Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen johtoon kuin Juha Sipilään? Keneen luotan eniten, Antti Niemeen ja Simon Lindbergiin vai Jussi Halla-Ahoon?”

Valinta oli minulle itsestään selvä. Tiedän, että kaikki Vastarintaliikkeen johtajat epäilemättä pyrkivät tekemään niin hyvän elinympäristön kansallemme kuin mahdollista. Ei vain siksi, että selviäisimme, vaan myös elinehtojemme parantamiseksi eri tavoin, jotta kansamme kasvaisi ja kehittyisi entisestään. Olenko siis samaa mieltä Vastarintaliikkeen johdon kanssa kaikesta heidän sanomastaan? En missään nimessä ole, ja olen lukenut lähes kaikki ideologiset tekstit, joita he ovat kirjoittaneet. Luotan kuitenkin heidän pyrkimyksiinsä. Luotan myös siiihen, että mikäli he huomaavat, ettei jokin toimikaan niin hyvin kuin he ovat uskoneet, tulevat he etsimään uuden tavan kehittää kansan elinehtoja ja kansaa itsessään!

Jos sitten näyttää siltä, että kriitikot ovat olleet jossain yksittäisessä kysymyksessä oikeassa, olkoon sitten niin, jos he myös käytännössä osoittavat oman näkemyksensä oikeaksi. Yleensä asia on niin, että useimmat yhteiskuntajärjestelmät – pois lukien marxismi – toimivat enemmän tai vähemmän hyvin, ne toimivat kyllä jotenkuten normaalitilanteissa. Jos järjestön 20 mennyttä vuotta ovat jotain opettaneet, niin ainakin sen, että liike on kehittänyt itseään jatkuvasti ja puuttunut siihen, jos jokin ei ole järjestössä toiminut. Järjestö tekee työtä suuremman päämäärän eteen, päämäärän, joka on loppujen lopuksi sama kuin minun ja toivottavasti myös sinun: vahva pohjoismaisten kansojen valtio.

Hyvin tärkeän osan Vastarintaliikkeen lujaa perustaa muodostavat sen aivan upeat ja vahvat ihmiset, joita järjestö kasvattaa. Näiden ihmisten luoma tulevaisuuden valtio tulee takaamaan selviytymisemme sekä maamme valtaamisen muukalaisilta takaisin itsellemme.

Vastarintaliike – yhtä kuin vakaus

Jos olet ollut mukana “kansallismielisessä liikkeessä” jo pidemmän aikaa, olet varmasti huomannut järjestöjen tulleen ja menneen. Näiden järjestöjen kohdalla tuhannet ihmiset ovat omistautuneet niille, levittäneet niiden propagandaa ja painaneet töitä niska limassa. He ovat lahjoittaneet rahaa, tapelleet vasemmistolaisten kanssa kaduilla ja joutuneet nationalisteina vasemmiston hyökkäyksen kohteiksi joskus omissa kodeissaankin. He ovat kestäneet taloudellista ahdinkoa ja köyhyyttä kansallismielisyytensä vuoksi ja uhranneet vuosia elämästään näiden jo lakkautettujen järjestöjen palveluksessa. Eräänä päivänä sitten tapahtuu jotain, ja nämä järjestöt vain lakkaavat olemasta.

Nämä ihmiset siirtyvät sitten johonkin näkökannoiltaan samankaltaiseen, ehkä aivan uuteen järjestöön ja jatkavat samaan malliin. He työskentelevät ja uhrautuvat, he kestävät painostusta ja vaikeita tilanteita. Sitten tämäkin järjestö lopulta lakkautetaan. Kaikki alkaa tuntua toivottomalta. Jäsenten työt ja uhraukset katoavat tyhjyyteen, mikään ei ollut minkään arvoista! Jotkut väittävät, etteivät he silti ole heittäneet näissä lakkautetuissa järjestöissä aikaa hukkaan, vaan he ovat sinä aikana olleet mukana herättämässä ihmisiä. Tämä voi olla osittain totta, mutta väitän kuitenkin, että enemmän on mennyt tuona aikana hukkaan kuin mitä siitä on ollut hyötyä. Lakkautetut järjestöt ovat polttaneet loppuun ihmisiä, jotka olisivat olleet paljon enemmän hyödyksi jossain sellaisessa järjestössä, joka ei ilmesty kuin sienet syyssateella ja kuole talven tullessa.

Vastarintaliike on puolestaan ollut olemassa Pohjoismaissa 20 vuotta (ja Suomessa vajaat 10 vuotta), ja nyt se on vahvempi kuin koskaan. Virheitä on tehty, ja tämän järjestö on tunnustanut muun muassa tammikuisessa lehdistötilaisuudessa. On ollut sekä myötä- että vastoinkäymisiä. Järjestöä ei voi sanoa samaksi kuin mitä se oli 20 vuotta sitten, vaikka sen sydän ei ole muuttunut mihinkään. Samana ovat myös pysyneet perusteet sille, miksi se taistelee: jotta minun lapseni, sinun lapsesi ja kaikkien Pohjoismaiden lapset saisivat elää turvallisessa, valkoisessa ja vahvassa valtiossa, jonka ovat luoneet Pohjoismaiden kansat ja vain pohjoismaisia kansoja varten. Tätä järjestöä ei ole lakkautettu kenenkään yksittäisen henkilön virheiden vuoksi, vaan joku muu on aina hypännyt uusiin saappaisiin ja jatkanut taistelua.

Mikäli jossain asiassa tai toimintatavoissa on oltu väärässä, näitä on muutettu siihen suuntaan, mikä on oikein. Vastarintaliike on näin ollut hyvin johdonmukainen ja rehellinen. Moni järjestö kansallismielisessä liikkeessä on muistuttanut tässä asiassa Vastarintaliikettä, mutta kuitenkin pienemmässä laajuudessa. Vastarintaliike jatkaa taistelua, vaikka se olisi tehnyt virheitä joissain asioissa. Muut tekivät kuten tekivät, koska he olivat siitä ideologisesti vakuuttuneita. Haluan sanoa, että energia menee kuitenkin hukkaan, mikäli sitä ei suuntaa juuri Vastarintaliikkeeseen. Kaikki muut järjestöt vaikuttavat katoavan joko silloin, kun jotain tapahtuu, joku kyllästyy tai jollakulla on liian raskasta.

Vastarintaliike ei siis tule lopettamaan. Tippaakaan siitä energiasta, jota on käytetetty Vastarintaliikkeen sanoman propagointiin, ei ole käytetty siis hukkaan, ja liikkeen motivaatio taistella on pysynyt yhtä lujassa kuin kallio. Siinä Vastarintaliike on ollut kaikkia muita parempi. Jo tämä itsessään tekee järjestön niin vahvaksi, ettei sitä tule yhtään vähätellä. Järjestö on tapellut kaduilla eniten verrattuna muihin järjestöihin koko Pohjolan historiassa, ja Vastarintaliike on silti yhä edelleen olemassa. Liike tulee varmasti selviämään ja taistelemaan, vaikka se kiellettäisiin. Tähän ei pysty kukaan muu.

Jos sinä olet yksi niistä, joka monien muiden tavoin on palanut loppuun muiden aiemmin olemassa olleiden järjestöjen vuoksi etkä luota uusiin, mene mukaan Vastarintaliikkeeseen. He tulevat pysymään ja luomaan uuden valtion tai kuolevat taistelussa sen puolesta. Tämän tulisi olla tässä vaiheessa jo melko selvää. Tämän takia vallanpitäjämme ja heitä vielä suuremmat päättäjät vihaavat Vastarintaliikettä, sillä liike ei koskaan luovuta. Vastarintaliikkeen jäsenet eivät luovuta, vaan löytävät aina muita tapoja taistella. Vaikka liike kiellettäisiin, nämä henkilöt tulevat aina pysymään ja heidän määränsä lisääntymään.

“Vastarintaliike ei ole saanut mitään aikaan”

Jotkut väittävät, ettei Vastarintaliike olisi saavuttanut mitään kaikkina näinä vuosina ja että jäsenten lukumäärä olisi todellisuudessa pysynyt koko pitkän ajan melko samana. Tämä argumentti ei ole pitänyt paikkaansa enää vuosiin, ja häpeän sanoa, että olen käyttänyt tätä argumenttia itsekin. Oli miten oli, ainakaan viime vuosina väite jäsenmäärän jumiutumisesta samaan ei ole enää pitänyt paikkansa. Harva pystyy suoraan sanomaan jäsenmääriä, mutta sen voi kyllä jokainen todeta, että sekä aktivismin määrä että sen laatu ovat kaiken aikaa parantuneet ja lisääntyneet ja paljon uusia kasvoja näkyy artikkeleissa, raporteissa ja videoilla. Jotkut ovat itseni tavoin tulleet ja menneet. Jotkut tulevat takaisin ja toiset taas eivät. Se on kuitenkin varmaa, että jäsenten määrä on noussut moninkertaisesti siitä, mitä se oli esimerkiksi Folkets Marschin ja Vastarintaliikkeen Suomen-osaston perustamisen aikaan vuonna 2008.

Kaikki on loppujen lopuksi kiinni siitä, mitä halutaan saavuttaa. Pohjola ja muut länsimaat painivat erittäin suurissa ongelmissa ja näiden maiden ihmiset ovat ajatusmaailmaltaan laimeita ja moderneja. Vastarintaliike on koko Pohjoismaissa ainoa, joka muutenkin kuin paikallistasolla muokkaa moderneista ihmisistä karaistuneita taistelijoita.

Kovia ja karaistuneita taistelijoita tarvitaan huomispäivänä, jolloin Pohjoismaissa ei vallitse edes sellainen keinotekoinen rauha kuin nyt ja jolloin sosiaalinen suojaverkosto ja järjestys lakkaavat kokonaan olemasta. Vastarintaliike saavuttaa tulevaisuuttamme rakentavia asioita joka päivä. Liike vie mukanaan moderneja ihmisiä ja muuttaa heidät sellaisiksi, että he ovat kykeneviä valloittamaan maamme takaisin itsellemme, kuljettiin tässä sitten parlamentaarista tietä tai ei. Järjestö tulee tekemään itsensä tunnetuksi tulevaisuudessa juuri tästä, muistakaa nämä sanani.

Todellisuudessa, jossa poliisi on voimaton ja puolustusta tuskin on enää edes olemassa, Vastarintaliike tulee silkkaa itsepäisyyttään ja kivenkovan motivaationsa vuoksi jäämään jäljelle ja muodostamaan uuden systeemin. Nykyisin on olemassa raudanluja järjestön ydin, jonka ympärille sadattuhannet ruotsalaiset, suomalaiset, norjalaiset, tanskalaiset ja islantilaiset tulevat lopulta kerääntymään. En usko, että mikään muu yksittäinen taho pystyy saavuttamaan tällaista asemaa.

“Vastarintaliike on rikollinen”

Vastaus tähän kysymykseen on yksinkertainen: liike itse ei ole rikollinen, vaan se joutuu toimimaan rikollisessa järjestelmässä, joka kieltää tiettyjen mielipiteiden ilmaisun. Nykyhallitus omistautuu toisinajattelijoiden aktiiviselle vainolle ja rikoksiin YK:n ihmisoikeusmääräyksiä kohtaan. Kuten George Orwell kirjoitti kerran: “Yleisen petoksen aikoina totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko.”

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen jäsenet voivat olla Ruotsissa muita useammin tuomittuja esimerkiksi kiihottamisesta kansanryhmää vastaan tai muista “sananvapauden väärinkäyttörikoksista”. Mikäli olet sitä mieltä, että on rikollista olla tiettyä mieltä asioista ja ilmaista näitä mielipiteitä, silloin omassa asenteessasi on ongelma eikä suinkaan ratkaisu mihinkään.

On totta, että moni Vastarintaliikkeessä mukana oleva on tuomittu esimerkiksi pahoinpitelystä tai “toisen vahingoittamiseen tarkoitetun esineen hallussapidosta”. Näin tapahtuu helposti, kun vallanpitäjät haluavat saada vastarintamiehiä telkien taa esimerkiksi silloin, kun joku heistä on puolustanut itseään kadulla tai kotona äärivasemmistolaisten hyökkäykseltä. Hän on voinut kantaa mukanaan puukkoa tai pippurisumutetta itsepuolustustarkoituksessa äärivasemmistolaisten tai maahanmuuttajien rikollisjengien varalta. Mediassa maalataan kuvaa pikemminkin fanaattisista terroristeista, jotka juoksentelevat ympäriinsä aseiden ja räjähteiden kanssa. Näin asia ei missään nimessä ole.

Katso ympäröivää yhteiskuntaa. Tunnetko olosi turvalliseksi? Miksi siis valitsisit puolustuskyvyttömyyden? On parempi pitää mukanaan jotain, jolla voi puolustaa itseään tarpeen tullen. Parempi lyödä, jos joku hyökkää itsesi tai muiden kimppuun kuin seistä tumput suorana ja odottaa poliisia. Syy sille, että monet mieltävät Vastarintaliikkeen rikolliseksi, on täysin nurinkurisessa systeemissä. Jos yhteiskunta olisi edes puolet terveempi kuin mitä se nyt on, kukaan ei näkisi itsensä ja muiden puolustamisessa hätävarjelutilanteessa mitään väärää.

Henkilökohtaiset erimielisyydet

Tämä on asia, jonka olen joutunut kokemaan myös itse. Asian luonteen takia siitä on tuskallista puhua tai sitä on vaikeaa tunnustaa edes itselleen. Kansallismielinen liike on monimutkainen asia. Joillakin ihmisillä saattaa olla ongelmia tulla toimeen toistensa kanssa, ja niin he voivat ikään kuin kilpailla keskenään. Konfliktit ovat voineet kyteä jopa vuosia. Jostakusta on voinut tulla vihattu sisäisten kiistojen ja valtataistelun vuoksi. Koska olin aiemmin ollut aktiivinen eräässä toisessa järjestössä, jouduin kohtaamaan paljon epäluuloja jo silloin, kun olin ensimmäistä kertaa mukana Vastarintaliikkeen aktivismissa. Minun on sanottava, että tämä sattui aikaa kovaa egooni.

Se, minkä koin tuolloin epäoikeudenmukaiseksi ja joka minussa herätti närää, oli kuitenkin vain oma haavoittunut egoni. Olisin kyllä päässyt tästä yli, jos vain olisin päättänyt jäädä järjestöön pidemmäksi aikaa. Kun kasvaa aikuiseksi, muuttuu myös vähemmän itsekeskeiseksi – ainakin toivottavasti. Nykyään ihmiset aikuistuvat valitettavasti yhä myöhemmällä iällä. Ennen aikuistuminen tapahtui varhain, koska mikään ei tullut helpolla. Nykyisin taas on niin helppoa saada eteensä kaikki tarpeellinen, ja nuorempia sukupolvia kasvatetaan usein kuin pumpulissa.

Jos sinulla on ollut itseni tavoin henkilökohtaisia erimielisyyksiä jonkun kanssa, olet ollut jäsen ja vapaaehtoisesti jättänyt järjestön mutta nyt kadut päätöstäsi, sinun on sitten kiivettävä uudelleen ylöspäin sama raskas taival – mikäli siis olet rehellinen itsellesi ja haluat hyvän ja valkoisen tulevaisuuden lapsellesi. Siitä sinä olet vastuussa heille. Katsoin itse omaa lastani ja tulin tähän lopputulokseen. Siksi kirjoitin tämän tekstinkin ja punnitsin näitä asioita. En ole kaikesta samaa mieltä Vastarintaliikkeen kanssa, mutta nyt ymmärrän, etteivät nämä pienet erimielisyydet ole omalla pöydälläni eivätkä ne sinne koskaan ole tulossakaan. Vastarintaliikkeen ihmisiä parempia henkilöitä ei ole, ja siksi haluan taistella heidän rinnallaan kansani puolesta. Vaikka joku jäsen tai johtaja ei miellyttäisi itseäsi, on järjestö kokonaisuudessaan paljon suurempi kuin yksittäinen henkilö. Tältä tosiasialta on valitettavasti helppo sulkea silmänsä.

Mikäli olet vastaavassa tilanteessa, ota yhteyttä paikalliseen ryhmänjohtajaasi ja puhu asiasta hänen kanssaan. Mikäli et kuitenkaan halua puhua asiasta tai sinun kanssasi ei haluta puhua, mene mukaan tukijäsenenä – lähetä rahaa, tilaa materiaalia ja aloita aktivismi. Osoita itsellesi, että olet tosissasi. Ihmiset tekevät aina virheitä, ja voisin ajatella monen nolanneen itsensä. Kesti suhteiden solmiminen uudelleen sitten kuukauden tai vuoden, se on ainoa keino päästä takasin taistelun tielle.

On aina ollut vain yksi tie, se ei vain ole aina näyttäytynyt edessä yhtä selvänä. Niiden, jotka minun laillani ovat tehneet virheitä, on korjattava ne, vaikka se olisi vaikeaa. Mikään elämässä ei ole helppoa eikä mikään oikeasti arvokas asia tipahda taivaalta. Eräs meille kansallissosialisteille erityisen tärkeä henkilö sanoi kerran jotakuinkin seuraavasti: “Elämä on taistelua, ja se, joka ei taistele, ei elämää ansaitse.” On myös otettava opikseen saksalaisten laskuvarjojääkäreiden motosta “Klagt nicht, kämpft!” eli “Älä valita, taistele!”.

“Uskon muihin toimintatapoihin kuin mitä Vastarintaliike käyttää”

Tätä perustetta monet nykynationalistit käyttävät, erityisesti spektrin oikealla laidalla. He omistautuvat lehdille, yhdistyksille, puolueille, kustantamoille, sosiaalisille medioille, podcasteille ja YouTube-videoille. He kutsuvat tekemiään asioita “metapolitiikaksi”, jolla kyllä onkin omat meriittinsä. Voin vain sanoa, että näille asioille voi aivan hyvin omistautua Vastarintaliikkeen sisällä. Jos sinulla on puolestaan ideologisia erimielisyyksiä, lue tarkemmin artikkelin tätä kohtaa käsitellyt aiempi osio.

Loppupuheenvuoro

Kaikkia asioita ei ehkä ymmärrä yhdessä yössä. Muista kuitenkin tämä kirjoittamani, olet sitten vastustaja, kansallismielisen liikkeen sisäinen kriitikko tai muuten vain skeptinen. Muista sanani erityisesti silloin, mikäli olet entinen liikkeen jäsen. On vain yksi liike, johon ajan hammas ja vastoinkäymiset eivät ole purreet. On vain yksi järjestö, joka koostuu kovapintaisista taistelijoista. Heitä kasvaa järjestössä kaiken aikaa lisää. Kun liityt mukaan, oli tämä kerta sitten ensimmäinen tai jo toinen, sinulle tullaan esittämään vaatimuksia, joista sinun tulee selviytyä. Moni ei ole valmis tällaiseen. Minäkään en sitä ollut. Karaise nyt kuitenkin itsesi äläkä tee samoja virheitä toista kertaa tai eksy tieltä uudelleen tavoittelemaan ideologista perfektionismia, helpompia vaihtoehtoja tai vastaavaa.

Olemme jo taistelun iltapuolella, ja sinua tarvitaan nyt. Et tule välttämättä pysymään sellaisena kuin olet nyt, vaan tulet kehittymään sellaiseksi, jollainen sinun tulee olla tulevaisuuden voittamiseksi takaisin kansallemme, sen selviytymiseksi ja kasvamiseksi jälleen vahvaksi. Mene mukaan sillä asenteella, että annat liikkeen kasvattaa sinusta sellaisen, millainen sinun tulee olla voittaaksemme. Älä tee sitä virhettä, jonka minä ja monet muut ovat tehneet: älä usko tietäväsi paremmin. Ole sinä nöyrä ja tee, mitä täytyy. Kasva ajallasi ja tee kovasti töitä sen eteen, että ansaitset tulla kutsutuksi Vastarintaliikkeen jäseneksi.

Toivon vielä eräänä päivänä olevani tämän tittelin arvoinen. Silloin, ja vain silloin voin taas katsoa lapsiani ja lastenlapsiani silmiin, tulemme sitten voittamaan tai emme. Silloin voin sanoa “Minä taistelin Vastarintaliikkeen mukana!”. Mikäli en elä enää tuolloin, ihmiset voivat ainakin sanoa näin minusta, ja olen näin kunniallisen kuolemanriimun arvoinen.

Eläköön voitto!

Gustaf

Nordfront

14 KOMMENTIT

 1. Aina kannattaa yrittää. Mitään ei saavuta ellei yritä ja kaikkea kannattaa kokeilla. Paitsi kansantanhuja ja sukurutsausta.

 2. PVLn ei anneta perustaa puoluetta koska sitä pelätään. Valtaeliitti ei iknä salli todellisen vaihtoehtoliikkeen pääsyä eduskuntaan saati sitten kiinni vallan kahvaan sillä se sulkisi heiltä hunajahanat ja riistäisi runsaudensarven josta ovat tottuneet kauhomaan kaksin käsin.

  Mitä tulee väkivallan ihannointiin niin kannattaa kurkistaa millaisia kalsarintärkkäysfantasioita punarkit viljelevät foorumeillaan. Natsia turpaan on heille kaukainen ja saavuttamaton pakkomielle josta jaksavat unelmoida. Teot jäävätkin sitten omaisuuden vandalisoimisen asteelle.

  Pistänpä vielä tämän tänne että saa juutanisti taas lisää vettä mielisairausmyllyynsä sillä hänhän on teräväsilmäisenä ja kokeneena psykologina todennut meikän täysin psykoosin valtaamaksi valehtelijaksi ja skitsoksi: Olen viettänyt noin puolet elämästäni ensin itse opiskelemalla ja sitten toisille opettaen kuinka ihminen helpoimmin ja nopeimmiten eliminoidaan ja voin vakuuttaa että vihaan väkivaltaa sen kaikissa muodoissa. Siinä ei ole mitään ihannoitavaa mutta joskus tulee eteen tilanteita jolloin sen käyttöä ei voi välttää.

  • Satusetä jaksaa selittää. Onko bannit kaikkialle muualle niin täytyy tarinoida täällä päivästä toiseen?

   • Kannattaa varoa sanojaan tai se eliminoi sut pyörätuolillaan, se on kuule monen sodan veteraani ja sotinu kolmessa eri armeijassa Warbirds-simulaattorissa 😛

 3. Natsien ohje: älä luule tietäväsi paremmin. 😀 😀 😀 Lopeta ajattelu! Älä mieti faktoja! Älä lue historiaa! Älä kyseenalaista natsihuuhaata! Älä ihmettele natsien kaksoisstandardeja! Älä naura natsien puberteettisille fantasioille! ÄLÄ LUULE TIETÄVÄSI PAREMMIN!

  • Tämän on pakko olla Ilta-sanomien rekrytoima kesätyöntekijä, työohjeet ovat ainakin sisäistetty. XD

  • “Lopeta ajattelu! Älä mieti faktoja! Älä lue historiaa! Älä kyseenalaista natsihuuhaata! Älä ihmettele natsien kaksoisstandardeja!”

   Tämä vasemmistolaisten ylimielisyys on kyllä huvittavaa seurattavaa. Ihan kun kukaan muu ei lukisi kirjoja, paitsi yliopistossa vetelehtivä rikkaidenkakara. Ajatteluunkaan ei voi kukaan muu kyetä ellei ole suomalaisvastainen ja sokeasti usko kaikkia valtamedian putin-salaliittoteorioita.

   Ja kaksoisstandardi on parasta. Vasemmistolaiset ensin itse nimittelevät työttömiä sisäsiittoisiksi autisteiksi ja pitävät työttömiä itse syyllisenä omaan ahdinkoonsa pilkkaamalla heidän heikkoa koulutustaustaansa. Pelkän ammattikoulun käynyt työläinen on vasemmistolaisten silmissä huonon oikeinkirjoitustaidon omaava yksinkertainen juntti.

   Puhumattakaan siitä että vasemmistolaiset ylistävät maahanmuuttajatyöntekijöitä yli suomalaisten työläisten, selittäen kuinka suomalaisille “autistireppana” työttömille ei kelpaa esim. siivoojan työt, samalla kun työnantajat nauravat paskaista naurua kyykyttäessään maahanmuuttajia teettämällä näillä töitä nälkäpalkalla ja yhä kiristyvämmällä tahdilla.

   On siinä vasemmistolaisella tosiaan varaa ilkkua ja leikkiä “vallankumouksellista”, hah hah hah! 😀

   • Auttaisiko hurri-Gustaf nimimerkki Heko hekoa keksimään lisää olkiukkoja kun reppanan pajatso tyhjeni heti?

    • Eiköhän ole kuitenkin niin, että kansallissosialismi ja fasismi ovat olleet vihervasemmiston olkinukkeja jo pitkään. Tällä puolella rintamalijaa ei tarvitse keinotekoisia kauhuskenaarioita keksiä, koska vihollinen on selvä 😀 Joten jätämme nuo olkityöt ja pajun punonnan suosiolla teikäläisille.

 4. Tylsää lukea näillä(kin) sivuilla Panu Huuhtasen monen nimimerkin takaa suoltamia kirjoituksia ja kommentteja.

  • Toivottavasti et minua panuksi nimittele. Se koskisi kovasti, sillä en koe edes sielujen sympatiaa siihen suuntaan 😀

Comments are closed.