Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsin Säpo ja PolPo aloittavat yhteistyön

Ruotsin Säpo ja PolPo aloittavat yhteistyön

3

Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpo ja poliisi aloittavat yhteistyön, jonka tarkoituksena on “vastustaa poliittista ekstremismiä”. Yhteistyön ohessa Säpo antaa mielipiderekisterinsä poliisin käyttöön. Kehitys korostaa Ruotsin siirtymistä niin sanotusta demokratiasta avoimeksi poliittisesti korrektiksi diktatuuriksi.

Vuoden alussa Säpon entinen johtaja Anders Thornberg siirtyi maan poliisihallituksen päälliköksi. Heti siirron jälkeen monet povasivat, että kyseessä oli hallituksen strateginen päätös kiristää mielipidevapautta Ruotsissa tuomalla Säpon kyseenalaiset toimintamallit poliisin käyttöön. Huolestuneiden kansalaisten pelot ovat nyt toteutuneet ja jää nähtäväksi, kuinka kovalla kädellä kohdellaan jatkossa kansalaisia, joilla on vääriä mielipiteitä.

Thornbergin siirron yhteydessä entinen kovaa kritiikkiä saanut poliisihallituksen päällikkö Dan Eliasson siirtyi yhteiskuntasuojelu- ja valmiusviranomaiselle MSB:lle. Viranomaisen avaintehtäviä ovat muun muassa “propagandan” vastustaminen. Viranomaista onkin jo lyhyen ikänsä aikana kritisoitu useita kertoja siitä, että se keskittyy työssään järjestelmän vastaisten mielipiteiden sensurointiin ja että se levittää itse valepropagandaa. Viranomaista kutsutaan jo Ruotsin Stasiksi.

Yhteisessä tiedotusjulkaisussa Säpo ja poliisi kommentoivat asiaa seuraavasti: “Jotta voimme vastustaa rikollisuutta ja radikalisoinnin lisääntymistä poliittisessa ympäristössä, tarvitsemme entistä tiukempaa yhteistyötä yhteiskunnan eri järjestöjen välillä. Tämä on erittäin tärkeää näin vaalivuoden aikana, jolloin poliittisesti radikaalit aktivoituvat entistä enemmän.”

Nähtäväksi jää, tuleeko Suomi seuraamaan Ruotsin esimerkkiä kansallismielisten ajojahdissa. Poliisihallituksen jo politisoitunut toiminta on enne siitä, että mahdollisuudet Ruotsin kaltaiseen toimintaan ovat hyvinkin mahdollisia.

Lähde: Nordfront

3 KOMMENTIT

 1. Selkeät merkithän ovat olleett ilmassa jo vuosia, ollaan menossa kohti diktatuuria, harvainvalta on jo toiminnassa.
  Orwellilainen maailmankuva konkretisoituu pala palalta ns. hivuttaen, kansalta viedään mielipiteen ja sananvapaus, vaikutusmahdollisuuskin asioihin ja poliittisiin päätöksiin on jo huvennut kuin pyy maailmanlopun edellä.
  Kuitenkin kasvava tyytymättömyys asioiden hoitoon ja ikuinen toisten viulujen maksaminen on sanut aikaan liikehdintää kansassa etenkin sen mielissä, tämä on poliitikkojen pahin pelko, koska he eivät ole aikoihin tehneet sitä mikä heidän työnsä olisi ollut.
  Siksi oman etunsa vuoksi aletaan suunnittelemaan radikaalimpia keinoja kansa vastaan, mutta eivät käsitä sitä että voimalla on aina vastavoima joka tulee myös kasvamaan, valitettavaan konfliktiin asti.

 2. Nykyinen globaali ja paikallinen eliitti toimii neuvostoliittolaisesti ja EU on Neuvostoliitto 2.0.

  Metodit ovat samat: taloudellinen, sosiaalinen ja lainsäädännöllinen totalitarismi.

  Mitä muuta tältä eliitiltä voi odottaa?

  Enää ei voi elää valheessa ja kuvitella, että “eiväthän he niin voi tehdä” ja “eiväthän sentään kaikki ole tuollaisia”. Kyllä he voivat ja kyllä he ovat. Niin oli Neuvostoliitossakin. Vallassa olivat pääasiassa ääliöt, mutta ELIITIN ääliöt. Nykyään toimittajan titteli on aivan sataprosenttisen varma tae siitä, että ihminen on aivan vuorenvarmasti ääliö ja useimmiten vielä vuorenvarmasti kansanpetturi.

  Kun tämän tietää niin kaikki onkin jo helpompaa. Nimittäin enää ei voi olla muuta kuin joko heidän puolellaan (eli pettää omaa kansaansa ja polvistua globaalieliitin edessä) tai olla vastarinnassa ja puolustaa omaa kansaansa. Muita vaihtoehtoja ei ole. Jos on neutraali on eliitin puolella ja kansaa vastaan, vaikka kuinka kiemurtelee.

  Ei tämä ole paha. Se on normaalia diktatuurissa. Diktatuurissa toisinajattelu on rikollista, ns. by definition.

  Me vastarintaihmiset olemme selkeästi hyviä ja hyvän puolella. Kategorisesti. Se on jo eliitin määritelmän mukaan näin, sillä koska tämä eliitti olisi tehnyt yhtäkään päätöstä, joka olisi puolustanut meidän maatamme ja meidän kansaamme? Sellaisia päätöksiä ei ole. Eikä tule.

  Niinpä on vain vastarinta ja aidosti isänmaalliset ihmiset. Jäljellä on vain oikea ihminen ja oikea asenne. Siksi elämä on paljon täydempi. Aito. Oikea. Totuudellinen.

  Kuka ei haluaisi olla aito ja oikea ja puolustaa omaa kansaa? Vertaa tätä näihin vertaimeviin loisiin, jotka jonkun surkean taloudellisen edun takia myyvät itsensä kuin kapiset huorat ja tanssivat esi-isiensä haudoilla vallasta juopuneina.

  Kansa joutuu kahlaamaan huoraavien elitistien sonnassa ja nielemään kaikki nöyryytykset, mutta samaan aikaan puhdistava tuli palaa kansan sielussa ja tulee aika jolloin huorat saavat maksunsa.

 3. Antaa tulla vaan. Olen jo pari vuotta suorastaan odottanut, että poliisi ottaisi minut “pihteihinsä” Sanotaanko näin, että olen odottanut sysäystä, jolla voisin irtisanoa, ne olemassa olevat siteeni tähän järjettömään yhteiskuntaan. Poliisin kontaktointi minuun, toimisi sellaisena hartaasti odottamanani triggerinä.
  Mutta Rokkaa vapaasti siteeraten “Mie en kuole koiran laill, siin kuoloo muutama ukko ensittäin. Paina se mieleheis”

Comments are closed.