Koti Uutisia Ruotsalainen Sofia pysäytti somalialaisen varkaan

Ruotsalainen Sofia pysäytti somalialaisen varkaan

3
Keskiviikkona olutta varastamassa ollut tunkeutuja tuli Sofian pysäyttämäksi.
Keskiviikkona olutta varastamassa ollut tunkeutuja tuli Sofian pysäyttämäksi.

Ruotsalainen Sofia työskentelee REMA 1000 -ruokakaupassa Oslon keskustassa. 25. päivä hieman iltaseitsemän jälkeen hän näki noin 55-vuotiaan somalimiehen yrittävän viedä olutta kaupasta maksamatta. Vaikka Sofia on vain 156 senttiä pitkä, hän päätti fyysisesti pysäyttää itseään paljon pidemmän ja voimakkaamman miehen.

“Olin hyvin kuohuksissani ja vihainen, koska mies väitti, ettei hän tiennyt tekevänsä mitään väärää. Selitin hänelle moneen kertaan, että hän oli varastanut olutta ja että nyt odoteltaisiin vartijoiden tuloa”, Sofia kertoo.

Somali muuttui vihamieliseksi ja uhkasi tappaa Sofian, mikäli tämä soittaa poliisille. Tunkeutuja sanoi, ettei Sofia tiedä kuka hän on ja että hän tietää nyt, missä Sofia työskentelee. “Olin niin vihainen, että työkaverini täytyi minun sijastani pitää häntä aloillaan viimeiset hetket”, Sofia kuvaili.

Muutamaa minuuttia myöhemmin vartijat tulivat paikalle pidättelemään miestä. Tunkeutuja päästettiin samana iltana vapaaksi siitä huolimatta, että hän oli uhannut Sofiaa tappamisella.

Lähde: MV-lehti

3 KOMMENTIT

  1. Juuri näitä oikeudentajuisia, suoraselkäisiä henkilöitä yhteiskuntamme tarvitsee näinä aikoina. Toivon että Sofia saa rinnalleen yhtä suoraselkäisen miehen, jonka kanssa ovat osa parempaa tulevaisuuden yhteiskuntaa.

  2. Mitä noi “miehet” tossa ympärillä tekee? Onko munattomuus vallannut koko länsimaailman miehet mukaansa?

    • On valitettavasti, feminismi on kuohinut länsimaiset miehet täysin ja kaikenlainen maskuliinisuus nähdään Länsi-Euroopassa “seksistisenä” ja “naisvihana”. Samalla femakot ja suvakkinaiset ovat räyhänneet somessa haukkuen länsimaisia miehiä ja sanoneet, että “emme tarvitse suojeluanne” “sinä olet se jota pelkään” “en ole sinun naisesi” ja antaneet naisista väärän täysin kuvan. Nämä suvakkifemakot ovat todellisuudessa pieni ja kovaääninen vähemmistö. Oma tyttöystäväni vierailee tällä sivustolla päivittäin ja on aivan raivoissaan tästä pakolaistilanteesta ja tyttöystäväni ei esimerkiksi uskalla lainkaan yksin käydä missään, hän pyytää minua aina mukaansa. Samalla häntä hämmästyttää nykymiesten munattomuus ja naisia suojelematon asenne. Itse kyllä suojelen tyttöystävääni kaikella mahdollisella tavalla. Itä-Euroopassa esimerkiksi naiset kunnioittavat miehiänsä ja Youtubessa on hyvä esimerkki missä pari meksikolaista ahdistelee muutamia puolalaisia naisia rannalla, ei mene kauan niin väliin tulee useita kymmeniä puolalaisia miehiä puolustamaan puolalaisia naisia ja laittamaan meksikolaiset ojennukseen.

Comments are closed.