Koti Uutisia 13 000 afrikkalaista siirtolaista kuljetettu Eurooppaan viikossa

13 000 afrikkalaista siirtolaista kuljetettu Eurooppaan viikossa

3

UK_tunkeutujia_Italiassa

13 000 siirtolaista poimittiin eurooppalaisilla partioveneillä Libyan rannikolta ja kuljetettiin suoraan Italian rannalle. Euroopan unioni kuluttaa 10 miljoonaa pelastusoperaatioon, jonka oli tarkoitus “murskata ihmissalakuljetus”. Samaan aikaan tilannetta kuvattiin Sisiliassa “täysin hallitsemattomaksi” sen jälkeen kun laiva toi jälleen yli 500 siirtolaista rannalle.

Paikalla ollut Sue Reid kuvaa tilannetta Daily Mailille: “He [siirtolaiset] astelivat lankkua pitkin ja heiluttivat kättään TV-ryhmille, kansainvälisille hyväntekeväisyysryhmille, YK:n viranomaisille, poliisille ja Punaisen Ristin työntekijöille kuin he olisivat astelleet punaisella matolla Cannesin filmifestivaaleilla. Yleisö hurrasi ja taputti, kun he saapuivat kuivalle maalle.”

Reid painotti, että siirtolaisia ympäröivä innostus ja “nyyhkytarinat” vääristävät täydellisesti heidän tilannettaan; jokainen Afrikasta saapuva siirtolainen on elintasopakolainen. YK:n omien tietojen mukaan vedestä pelastettujen kansallisuuksien seassa ei ollut yhtään henkilöä, joka olisi pakenemassa sotaa kotimaassaan tai joka olisi kansainvälisen suojelun tarpeessa.

Lähde: Breitbart

3 KOMMENTIT

  1. Tällä viikkotahdilla saisimme tänä vuonna Eurooppaan 676000 uutta elintasopakolaista aikaisempien lisäksi… 🙁

  2. Esim. Libyasta lähteneitä ei voi sinne kuskata takaisin, koska ei voida olla täysin varmoja, että he lähtivät juuri Libyasta. Tyhmä kysymys: Voidaanko olla aivan 100% varmoja, että nämä ovat italialaisia huviveneilijöitä? Pitäisikö noilta rullata bensat ja käskeä ottamaan yhteyttä sitten kun muistavat mistä lähtivät liikenteeseen?

  3. Kohta varmaan lopettavat pakolaisten kalastamisen merestä ja käyvät suoraan hakemassa satamasta niin ei tarvitse pakolaisparkojen käydä uintireissulla.

Comments are closed.