Koti Uutisia Ulkomaat Rotumuukalaisia matkalla Guatemalasta USA:han pommeilla aseistautuneina

Rotumuukalaisia matkalla Guatemalasta USA:han pommeilla aseistautuneina

3

Samaan aikaan kun meksikolaiset kritisoivat USA:n presidentti Donald Trumpia tämän aikeista rakentaa muuri Meksikon vastaiselle rajalle, ovat meksikolaiset itse innokkaita rakentamaan sellaisen etelärajalleen, jonka takana häämöttää Guatemala. Nyt jo toinen invaasioaalto on päässyt Guatemalan rajan yli Meksikoon huolimatta poliisien suuresta määrästä alueella. Ulkomaisten medioiden mukaan osa tähän invaasioaaltoon kuuluvista henkilöistä hakee turvapaikkaa Meksikosta voidakseen asua ja työskennellä siellä. Osalla taas on aikomuksenaan yrittää päästä USA:aan asti.

Sadat rotumuukalaiset ovat ensimmäisen aallon vanavedessä ylittäneet rajajoen. Matalalla lentänyt poliisihelikopteri lenteli yläpuolella heidän kahlatessa joen yli. Kopterin lentäjä yritti tilanteessa ilmeisesti roottorin ilmavirtauksen avulla estää rotumuukalaisia menemästä eteenpäin. Meksikon puolella rotumuukalaisia odotti puolestaan poliisi.

Toinen maahanmuuttajien karavaaniaalto on käyttäytynyt huomattavasti ensimmäistä väkivaltaisemmin. Guatemalan sisäministeriö kertoo guatemalalaisten poliisivirkamiesten loukkaantuneen, kun Guatemalan puolelta Meksikoon johtaneelta rajasillalta räjäytettiin sille kasatut esteet. Meksikossa maahanmuuttajat hyökkäsivät maan poliisin kimppuun heittämällä kiviä, lasipulloja ja ilotulitteita. Yhdellä maahanmuuttajajoukkioon kuuluneella henkilöllä oli aseiden lisäksi polttopulloja.

Meksikon sisäministeri Alfonso Navarrete Prida ilmaisi tyrmistyksensä toista “väkivaltaista rajanylitysyritystä” kohtaan. Hän syytti ulkomaalaisten asettaneen vanhuksia, raskaana olevia naisia ja lapsia joukon kärkeen ja näin sysänneen heidät kuolemanvaaraan.

– Luojan kiitos heille ei tapahtunut mitään, Prida kommentoi.

Lähteet: Nordfront, Daily Mail, Twitter

3 KOMMENTIT

  1. Paskaa ja täyttä paskaa koko meksikon valtiota ja huumekauppaa kontrroilloi jutkut ja ovat jäänee monia kertoja kiinni heidän omistamiensa pankkien kautta “meksikolaisten huumekartellien” rahanpesusta!!

    Vitut kaikki on kusetusta jutkut tuo aineita jenkkeihin tuhotakseen maan niinku eurooppa ja aarnio scandaali!!!!” Saatanan palvoja valehtijat!!!

  2. IMF:n koukkunokat hieroskelevat käsiään, kun ovat saneet taas yhden konfliktin aikaiseksi, tämä vie huomion pois siitä miten globalistit raiskaavat maan luonnonvarat omaan käyttöönsä ja kansa ei saa muuta kuin korupuheita; niillä taasen ei pidetä köyhyyttä ja nälkää loitolla.
    Poliisi ja armeija (mikä siellä päin maailmaa on lähen yksi ja sama) ovat globaalien suuryritysten omistamia sekä rahoittamia ja ne on käännetty kansaa vastaan.

  3. ” Hän syytti ulkomaalaisten asettaneen vanhuksia, raskaana olevia naisia ja lapsia joukon kärkeen ja näin sysänneen heidät kuolemanvaaraan.”

    Samat toimintatavat kuin Eurooppaa tuhoamaan pyrkivillä “ihmisroskilla”. Siis, aivanko totta? Nämäkö ovat niitä, jotka korjaavat kestävyysvajeen???

Comments are closed.