Koti Uutisia Kotimaa Rotumuukalaiset raiskasivat 10-vuotiaan suomalaistytön Oulussa

Rotumuukalaiset raiskasivat 10-vuotiaan suomalaistytön Oulussa

15

Raiskausepäilyiden johdosta on vangittu seitsemän ulkomaalaistaustaista aikuista miestä. Vangituista nuorin on 20-vuotias ja vanhin 38-vuotias. Miehiä epäillään törkeistä raiskauksista ja törkeistä lasten seksuaalisista hyväksikäytöistä.

Esitutkinnan perusteella 10-vuotiaan uhrin hyväksikäyttö on jatkunut kuukausia. Teot tapahtuivat useissa eri yksityisasunnoissa Oulun seudulla. Rikoskomisario Markus Kiiskinen pitää mahdollisena, että epäiltyjä ilmenee lisää.

Poliisi ei kommentoi, mistä tieto tapahtuneesta on tullut. Poliisi kuitenkin vahvistaa, ettei ilmoitus tullut lapsen vanhemmilta.

Lähde: MTV

15 KOMMENTIT

 1. Tämä poliisin omaksuma menettely todistaa selkeästi sen, että poliisi on vahvasti politisoitunut. Poliisi on siis selkeästi ottanut itselleen poliittisen toimijan roolin. Sen toimintaa ohjaa ensisijaisesti pyrkimys tietyn poliittisen ideologian edistämiseen eikä enää pyrkimys lain ja järjestyksen ylläpitämiseen, rikollisuuden torjuntaan sekä kansalaisten suojeluun, jotka perinteisesti määrittivät poliiisiviranomaisten tehtäviä ja samalla koko poliisi-instituution aseman yhteiskunnassa.

  • Tässä tapauksessa lienee “tutkintasyyt” olleet hyvä peruste vaisulle tiedottamiselle, mutta kun monesti on jätetty kertomatta selvässä tapauksessa tekijän tausta niin itse ovat aiheuttaneet epäilevän suhtautumisen. Keskeneräisistä asioista ei ole aina hyvä huudella muillakaan elämänaloilla. Kansalaisuus pois niiltä jotka on sen ehtineet saada ja välitön paluumatka. Alastulo laskuvarjolla jos lähtömaa ei suostu ottamaan vastaan.

 2. Siis 10 vuotias… Mitä tuohon voi sanoa? Meinasin sanoa että vain sikojen tasolla olevat käyttäytyvät noin. Mutta sitten muistin että siallakin on hierarkia ja arvomaailma. Ei tähän enää voi oikein sanoa mitään.

  Sanattomaksi vetää muttei saamattomaksi.

   • Mikä ihmeen puolustus tämä on? Joka vitun kerta tämä sama “kyllähän suomalaisetkin” paskapuhe otetaan esille kun moniosaaja-rotta jää kiinni.

    Sinä olet siis sitä mieltä että jos Suomesta löytyy yksikin kantaväestöön kuuluva lastenraiskaaja, täytyy kaikkien suomalaisten jotka EIVÄT OLE lastenraiskaajia, pitää vain suunsa kiinni ja HILJAA HYVÄKSYÄ kaikki maahantunkeutujien tekemät sikamaiset teot suomalaisille lapsille?

    Luuletko sinä tosissasi että raiskaajamuukalaisten karkoittamista kannatttavat suomalaiset jotenkin ihailevat ja ylistävät kantaväestöön kuuluvia raiskaajia vai?

   • Siinä mielessä Tondo on oikeassa, kun kirjoittaa “pistää vähä miettimään mikä sikoja täälä omassakin porukassa pyörii”. Nimenomaan hänen ja kaltaistensa porukoissa, muttei meidän.

    Mietin myös, mistä hän voi tietää yli neljänsadan pedarin pyörivän vapaana, ellei ole itse sisäpiirin miehiä?

 3. Minulla on itselläni 10- vuotias lapsi ja äitinä tämä(kin) yksittäistapaus pistää kovasti miettimään, että mitä vittua “muka suvaitsevaisten”, äitien, isien, vanhempien ja isovanhempien päässä oikein liikkuu? Tätä ihanaa rikkautta halutaan väkisin tänne Suomeen lisää, ihan vaikka sitten kiusallaan kansallismielisille; sillä kyllähän ne Suomalaisetkin raiskaa?!

  • Samaa olen ihmetellyt itsekin (lapset 15, 12 ja 9v)! Kai suvakismi on sairaudeksi luokiteltava mielenlaatu ja loput maamme päättäjistä ovat sokaistuneet materialistiseen itsekkyyteen sekä alentuneet moraaliseen ja henkiseen rappiotilaan. Oma kansa uhrataan, kunhan itsellä menee hyvin.
   Sitten on tämä porukka, joka kyllä myöntää, että asiat ovat pahasti pielessä, mutta kun lääkkeeksi tarjoat kansallissosialismia niin pöyristys on valtava, koska Hitler, holokausti, natsit ja paha äärioikeisto….!!!

 4. Mielelläni lukisin jostain matufanien, eli anarkokuonan vihervasemman ameebalauman puolustuspuheen. Miksei kyseinen mutaatiolauma ikinä puolusta lempilapsiaan silloin, kun nämä väärinymmärretyt reppanat sitä vertaistukea tarvitsisivat?

  Myös sellainen asianajaja, joka vapaaehtoisesti lähtee näitä rikastajia puolustamaan, joutaa tunkiolle side silmillä. Ja tekijät viikoksi istumaan muurahaispesään persaus ja haarat hunajalla voideltuina. Ennen meksikolaista kylpytynnyriä. Oksettaa… 🤮

  • Niillähän on aina vaan se huoli että “lisääkö tämä kiusallinen paljastus nyt rasismia” kantaväestön keskuudessa.

   Raiskatuista lapsista nämä vasemmistolaiset hirviöt eivät välitä pätkääkään.

  • Se puolustuspuhe sieltä vihervasemmalta näissä lasten raiskaus tapauksissa yms rikkauksissa on juurikin tuo, ah niin älyllinen ja myöskin niin tyhjentävä -ja suvaitseva; ” kyllähän ne Suomalaisetkin “… Perkele!!

 5. Juha “Juudas” Sipilä vuodattaa IS:ssä – Oulun tapahtumat ovat herättäneet laajaa järkytystä ja syystä,–
  Eikös tämä ole se sama jäbä, joka taannoin lupasi kotinsa partalasten käyttöön?

Comments are closed.