Koti Uutisia Kotimaa Romanien kohtelu tivolissa siirtyy syyteharkintaan

Romanien kohtelu tivolissa siirtyy syyteharkintaan

15
Kuvassa oleva romani ei liity uutiseen.

Poliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan romaneihin kohdistuneessa “rasismijutussa”. Nyt asia siirtyy syyttäjälle syyteharkintaan.

Kaikki sai alkunsa, kun Tivoli Sariolan työntekijä soitti “Ei myö myyvä villihevosia” -laulua, kun romaniperhe meni tivolin laitteen kyytiin. Kyseinen perhe ei tästä pitänyt ja teki asiasta rikosilmoituksen.

Tivolin työntekijä ei valitettavasti ollut kommentoimatta asiaa poliisille, vaan kertoi asian olevan “tivolihuumoria”. Hän kertoi myös kuulustelussa, ettei hänen aikeensa ollut loukata ketään ja että hän pahoittelee tapahtunutta. Myös itse tivoli taittui poliittisen korrektin painostuksen alla ja pyysi anteeksi tapahtunutta. Asiaa tutkittiin kunnianloukkauksena.

Kansalaisten olisi hyvä tietää, ettei nykyjärjestelmä palkitse heitä, jos he kertovat totuuden. Kuten tässäkin tapauksessa, asiaa ei muuta se, että epäilty pahoittelee ja pyytää anteeksi. Kansaa vihaava järjestelmä tulee silti käyttämään kaikki resurssinsa, jotta kansa pidetään nöyryytettyinä orjina.

Poliisin tehtävä on todistaa epäillyn syyllistyneen rikokseen. Kaikkea, mitä sanot heille, tullaan käyttämään sinua vastaan. Sanomisia ei taas käytetä sinun eduksesi. Ole aina vaiti, äläkä kommentoi. Poliisin kysyessä sinulta jotain vastaa korkeintaan, että vastaat mielelläsi mahdollisen oikeudenkäynnin aikana, mutta kuulustelussa käytät oikeuttasi olla sanomatta mitään.

Lähde: Yle

15 KOMMENTIT

 1. Mustalaiset eivät onneksi käyttäydy rasistisesti Suomalaisia kohtaan. Mustalaiset ovat paskasakkia joilla ei pitäisi olla minkäänlaisia ihmisoikeuksia ollenkaan.

  • Kyllä he käyttäytyvät. Äärimmäisen ylimielisessä muodossakin. Monta tapausta olen kuullut lähipiiriltä ja myös itsekkin olen joutunut kokemaan uhkailua näiltä apinoilta. Pilkkaavat suomalaisia JATKUVASTI ja myös avoimesti. Mutta koita mennä väliin, nurkan takaa saapuu lisää roskasakkia ja mora heiluu.

   • No tietenkin ne käyttäytyy. Tuo oli vain sarkastinen lausahdus. 🙂 Joo, 99,9℅ mustalaisista EI käy töissä, EI ole käynyt kouluja. Suurimmalla osalla on päihdeongelma ja kaikki ovat rikollisia. Noin 25℅ mustalaisista ovat kehitysvammaisia, mutta kaikki ovat “älyltään” kehitysvammaisten tasolla. = Roskasakkia!

  • Kenelläkään ei pitäisi olla mitään ihmisoikeuksia, ei mustalaisilla eikä valkoisilla. Tai tarvittaessa ihmisoikeuksia voidaan harkita esimerkiksi mustalaisille ja eläintenoikeuksia eläimille. Arjalaisille sellaisesta kielipelistä ja tuhotun elämäntavan tekohengityskoneesta (=ihmisoikeuksista) ei ole mitään hyötyä.

   Ihmisoikeudet ovat häpeä. Ne tarkoittavat, että valtiosi ja hallintosi on alistettu globalisteille. Ihmisoikeudet ovat hyvinvoinnin vastakohta. Ne ovat totuuden vastakohta. Hierarkian vastakohta. Oikeudenmukaisuuden vastakohta.

   Pahimmalle vihamiehelle minä toivon ihmisoikeuksia. Toivottavasti minuun niitä ei koskaan käytetä ja toivottavasti valkoisilla on voimia selvitä käynnissä olevasta rotusodasta selät suorina – siis ilman orjuutta, ilman ihmisoikeuksia.

   • Täsmennys, tarkoitan siis että ihmisoikeuksia voidaan tarvittaessa harkita mustalaisille rangaistuksena, samoin kuin eläintenoikeuksia heikoimmille eli eläimille. Rodun ja kansan täytyy olla holhouksenalainen, jotta sen itsemääräämisoikeutta ja valtaa voidaan rajoittaa niin paljon, että ihmisoikeudet tulevat kyseeseen.

    Mitä enemmän eurooppalainen lainsäädäntö perustuu ihmisoikeuksiin, sitä enemmän eurooppalaiset kansat ovat holhouksen alaisia ja voimattomia. Esimerkiksi postmodernissa imperialismissa ja diasporassa ihmisoikeuksia käytetään aina persoonattomasti aseena. Ihmisoikeudet on ase, joka annetaan ladattuna alkuperäisväestölle. Ei tarvitse pyytää ampumaan, aseen saanut ottaa sen käteensä ja tekee itsemurhan.

 2. Huono huumorintaju. Poliisia kannattaa aina vältellä ja hoitaa asiat itse mieluummin. Varmaan mannesaastat luulevat saavansa rahaa tästä kupattua.

  • Ehkä kappale lähti satunnaisesti soittolistalta? Niin minä ainakin olisin sanonut. Mannet ja somalit eivät osaa lukea, joten heidät voi aivopestä mihin vain. Vaikka uskomaan “holokaustiin” ja muuta sontaa. Piri on ainoa aine, jolla nuo kaksi kansanosaa saa liikkumaan. Eikä silloinkaan seuraa koskaan siitä mitään verohyötyä valtiolle. Kaasuttaa nuo pitäisi kaikki. Mustalaisista ehkä voisi kunnolliset säästää, jos sellaisia löytyy. Taitavat kaikki tuota heimopaskaa leikkiä eli elää loisina yhteiskunnassa.

   • Kunnolliset mustalaiset ovat vain legendaa, paremmalla säkällä salama osuu kuin että tapaa kunnollisen mustalaisen.

    • Kaksi olen tavannut, toinen oli jopa kolleega. Molemmilla sama juttu, kaikki siteet ja suhteet sukulaisiin poikki. Ei siedä suku, jos lähtee rehellisiin töihin ja elää niinkuin valkoien roskaväki.

    • Tunnen kaksi entistä romaania…nykyisin hädintuskin novelleja. Toinen on valkoiseen perheeseen 3v adoptoitu (<-vihaa manneja reppana) Toinen on vaan muuten rotunsa pettänyt ja hankkinut Kauhavalla kovan työmiehen maineen 😀

 3. Viime lauantaina näin Espoon asemalla mustalaisnaisten varastavan ja hetkeä myöhemmin kahden humalassa olleen mustalaismiehen (väittivät olevansa veljiä ja ehkä olivatkin) uhanneen puukoilla kahta valtaväestöön* kuuluvaa espoolaismiestä.

  *Valtaväestö on yhä valkoista Espoossa.

  Oma suhtautumiseni mustalaisiin on, että vähintään 3 metrin välimatka on välttämätön itseni ja mustalaisten välille. Mustalaisethan kokevat itsensä uhatuiksi, jos joku tulee 3 metrin läheisyyteen heistä. Kantasuomalaisilla tämä taitaa olla 1-2 metriä, riippuen mistä päin Suomea tulee.

  • Meirän suunnalla tuo etäisyys on n.300 metriä…jos itse näen vieraan peltosarkojen takana lähestymässä kotitaloa, niin liian lähellä on ja varmistin otetahan pois 😀

   • Heleppoohan se siellä, missä muurahaiskeotkin saa nimen “Mount Ant Everest”, mutta täällä immeisten ilimoilla tuppaa tuo katse aina töksähtämähän johonkin… 🌲 🏞 🌳

    • No…onhan tuossa perää 😀 Meillä kaikki, mikä kohoaa yli 3m meren pinnasta…ristitään vuoriksi 😀 Helsingissä saattaa olla talvisin jopa korkeampia aurausvalleja 😀

     • Menee ny ihan offtopiciksi, mutta pakko mainita: Mull’oli aikoinaan Kehä Ykkösen sisäpuolella asuessani korotettu Suzuki Samurai isoilla maastopyörillä. Usein kun ei muualta löytyny parkkitilaa talvisin, niin päräytin sen jonkun ison auravallin tai vastaavan lumikasan päälle. Herätti hilpeyttä ja ei koskaan tullu parkkitikettejä moisista. Ei kai parkkipirkkot osanneet vuorikiipeilyn saloja.. 😀

Comments are closed.